Andrew Tate: Kuka hän on? ja miksi hän on kaupungin puhe?

Elämäntapa

WPR

Jos käytät mitä tahansa sosiaalisen median muotoa, on hyvä, että olet nähnyt Andrew Taten nimen äskettäin syötteessäsi.

Viime viikkojen aikana hänestä on tullut yksi TikTokin ja Instagramin kaikkialla esiintyvistä kasvoista sekä yksi kiistanalaisimmista.

Kuka tarkalleen on Andrew 'Cobra' Tate, ja mikä on hänen odottamattoman Internet-maineensa?

Kaikki tarvitsemasi tiedot on lueteltu alla.

Kuka tämä Andrew Tate-niminen kaveri oikein on?

Tate, 35, on entinen ammattipotkunyrkkeilijä, josta tuli yrittäjä, sisällön kehittäjä ja pääohjaaja luomassaan verkossa toimivassa 'Hustlers Universityssä'.

Kun häneltä kysyttiin äskettäisessä haastattelussa hänen taloudellisesta tilanteestaan, hän huomautti: ”Oli ajanjakso, jolloin minulla ei ollut rahaa ollenkaan. Minusta tuli miljonääri 27-vuotiaana, sata miljoonaa 31-vuotiaana ja biljoona 27-vuotiaana.

Se voi kuitenkin olla vain Taten toiveajattelua, koska tällä hetkellä maailmassa ei ole triljonäärejä ( Elon Musk on Forbesin mukaan 250 miljardia dollaria). Mutta Essential Sports uskoo hänen olevan arvoltaan noin 30 miljoonaa dollaria.

Kuka on Andrew Tate

Hänellä oli kaksi maailmanmestaruutta, ja hänellä oli erittäin menestyksekäs potkunyrkkeilyura.

Urheilun lisäksi hän sai ensin mainetta kiistanalaisen eron jälkeen Big Brotherin Iso-Britannian kausi 2016 .

Kun verkkoon ilmestyi video, jonka väitettiin näyttävän Taten hyökkäävän naista vastaan ​​vyöllä, ohjelman tuottajilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin karkottaa hänet, ja myöhempi julkisuus auttoi nostamaan Taten kuuluisuuteen. Tate kertoi tuolloin, että videolla näkyvä nainen suostui osallistumaan roolipeliin. Hän mainitsi myös huopavyön varusteissaan.

Lue lisää: Gervonta Davis Net Worth: Amerikkalaisen ammattinyrkkeilijän tulot, ura ja muita päivityksiä!

Mortal Trafficking ja verkkokamera

Andrew jätti potkunyrkkeilyn ammatin harjoittaakseen sitä kasvavalla verkkokamerapalveluiden alalla. Vuoden 2010 puolivälissä Tate käynnisti verkkokameraliiketoiminnan. Tällaisten sivustojen asiakkaat maksavat ollakseen vuorovaikutuksessa houkuttelevien naisten kanssa.

Naisen kieltäytyminen siivoamasta omaa oksennustaan ​​sängyssä johti siihen, että Tate erotti hänet, hänen tavaransa heitettiin ulos ikkunasta ja hänet häädettiin.

Kuka on Andrew Tate

Andrew ottaa tämän esiin podcastissaan. Tate väitti raportissaan, että nainen väitti, että hän hakkasi häntä.

Kun poliisi meni kotiinsa, hän otti kaikki elektroniikkansa. Tate sanoi myös muuttaneensa romaneihin, koska ilmaus 'seksuaalinen väkivalta' vältetään siellä helpommin kuin Yhdysvalloissa.

Lue lisää: Rich Paul Net Worth: Tarkista, kuinka varakas amerikkalainen urheiluagentti on?

Tunnistettavissa potkunyrkkeilylajissa

Useita ISKA ( Kansainvälinen urheilukarateliitto ) mestaruuskilpailut auttoivat Andrew Tatea nousemaan tunnetuksi sekataistelulajeissa. Hänen verkkosivuillaan olevan bion mukaan hän on:

Kaksinkertainen Enfusion Live -mestari ja kolminkertainen ISKA-potkunyrkkeilyn maailmanmestari.
Tate on taistellut sekä raskaassa että kevyessä sarjassa, ja hän väittää hävinneensä vain yhdeksän kilpailua koko uransa aikana.

Podcastissa hän keskusteli myös halustaan ​​kohdata suosittu YouTuber Jake Paul. Hän on kuitenkin viime aikoina asettanut sosiaalisen median vaikutuksen etusijalle potkunyrkkeilyn sijaan.

Lue lisää: Kenen kanssa Logan Paul seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, on täällä!

Miksi Andrew Tate kiellettiin sosiaalisessa mediassa?

Kuka on Andrew Tate

Facebookin ja Instagramin emoyhtiö Meta vahvisti NPR:lle, että Tate oli saanut pelikiellon, koska se rikkoi heidän standardejaan haitallista sisältöä vastaan ​​ja yllytti väkivaltaan. Ennen kuin Meta deaktivoi tilinsä, 35-vuotias Tate oli kerännyt 4,7 miljoonaa Instagram-seuraajaa.

TikTokin edustaja vahvisti NPR että Taten tili oli poistettu pysyvästi käytöstä.

TikTok on tehnyt selväksi, että 'vihaavat ideologiat', kuten naisviha, eivät ole tervetulleita alustalle, edustaja kertoi NPR:lle. Samalla kun jatkamme loukkaavien tilien ja videoiden poistamista ja tiukentaaksemme valvontaamme, mukaan lukien havaitsemismenetelmämme, tätä sisältöä vastaan, tutkimme asiaa.

BBC raportoi, että Tate saavutti Internet-julkkiksen vuonna 2016 vuotaneen videon, jossa hänen väitetään hyökkäävän naista vastaan, mikä johti hänen poistamiseen Big Brother -ohjelmasta.

BBC:n mukaan Tate sanoi, että video oli käsitelty niin, että hän näyttää huonolta, ja se oli 'täysi väärennös'.

Vaikuttajan vuoden 2017 twiitit, joissa vihjattiin, että seksuaalisen väkivallan uhrit jakavat syyllisyyden, johtivat hänen pysyvään eroamiseen sosiaalisen median alustalta.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR