Andrea Iervolino Net Worth 2022: Tämän kuuluisan julkkiksen tulot tänä vuonna!

Terveys

WPR

Italialais-kanadalainen elokuvatuottaja, liikemies ja yrittäjä Andrea Iervolino syntyi 1. joulukuuta 1987.

Vuonna 2003 hän teki Italiassa debyyttielokuvansa The Cavalier of Love. 71. Venetsian kansainvälisellä elokuvafestivaalilla maailmanensi-iltansa saaneen The Humblingin yhteistuottajana hän teki amerikkalaisen elokuvatuotannon debyyttinsä vuonna 2014.

Vuoden 2016 Toronton kansainväliset elokuvajuhlat ja 73. Venetsian kansainvälinen elokuvafestivaali esittivät molemmat Iervolinon elokuvan Epäilyttävässä taistelussa, ja 76. Venetsian elokuvafestivaaleilla oli hänen vuoden 2019 elokuvansa Waiting for the Barbarians maailmanensi-ilta.

Hän toimi Ischia Global Film and Music Festivalin puheenjohtajana vuonna 2016 sekä Italian Contemporary Film Festivalin (ICFF) kansainvälisen italialaisen elokuvan lähettiläänä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut ANDREA IERVOLINO (@andreaiervolinoproducer)

Vuonna 2013 Iervolino ja Monika Gomez del Campo Bacardi perusti AMBI Media Groupin, monikansallisen yritysryhmän, joka kattaa elokuvanteon kaikki osa-alueet tuotannosta jakeluun.

18. kesäkuuta 2018 Italian presidentti Sergio Mattarella ja Italian Kanadan-suurlähetystö luovuttivat Iervolinolle Italian tasavallan ritarikunnan (Cavaliere Della Repubblica Italiana).

Tasavallan korkein tunnustus, tämä kunnianosoitus myönnetään 'kansakunnan ansioista' kirjallisuuden, taiteen, talouden, julkisen palvelun, sosiaalisen, hyväntekeväisyys- ja humanitaarisen toiminnan aloilla sekä pitkästä ja ansioituneesta siviilipalveluksesta. ja sotilaalliset urat.

Iervolino tunnustettiin vuonna 2015 yhdeksi Varietyn Dealmakersistä ja vuonna 2016 katsottavaksi tuottajaksi. Hänet listattiin Variety 500 -listalla vuonna 2020 maailman media-alan huomattavimpien henkilöiden joukkoon.

Nettovarallisuus1,3 miljoonaa dollaria
Syntymäaika12.1.1987
SyntymäpaikkaItalia
AmmattiElokuvatuottaja – Businnesman – Yrittäjä
AmmattiTuottaja, Näyttelijä
AsuinpaikkaToronto
Lempinimet Andrea Iervolino , Iervolino, Andrea

Aiheeseen liittyvä: Jason Mraz Net Worth 2022: Tämän kuuluisan julkkiksen tulot tänä vuonna!

Aikainen elämä

Lazion Cassinon maakunnassa Andrea Iervolino syntyi Italiassa. Hänen äitinsä Sonia adoptoitiin nuorena ja muutti Italiaan. Sonia on kanadalaista syntyperää.

Vaikka hänen isoisänsä jätti perheyrityksen kokemattomiin käsiin kuolemansa jälkeen, hänen isänsä Giovanni oli kotoisin vauraasta italialaisesta perheestä. Tämän seurauksena perheestä tuli pian maksukyvytön.

Iervolino kärsi lapsena kiusaamisesta änkytyksensä vuoksi. Hänen äitinsä vastusti hänen pääsyään vammaisten lasten kouluun opettajiensa neuvoista huolimatta.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut ANDREA IERVOLINO (@andreaiervolinoproducer)

Hän on sitä mieltä, että shokki isänsä juopumisesta perheen taloudellisista vaikeuksista sai hänet alun perin änkyttämään. Andrea Iervolinon henkilöllisyys ei ole tiedossa.


Italialainen elokuvantekijä ja liikemies Andrea syntyi Cassinossa 34-vuotiaana. Venetsian kauppias, joka sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa vuoden 2004 Venetsian elokuvajuhlilla, väittää olleen hänen debyyttinsä elokuvan tuottajana.

Instagram-bioonsa mukaan hän on useiden projektien perustaja ja toimitusjohtaja, mukaan lukien TaTaTu, 'ensimmäinen sosiaalisen median sovellus, joka kompensoi sisällön lukemisesta ja sosiaalisen median aktiivisuudesta.' TaTaTu on lohkoketjupohjainen alusta.

Hänen tuotantoyhtiönsä Hollywood Lifen mukaan työskenteli viimeksi elokuvassa Trading Paint, jossa esiintyivät Shania Twain, Michael Madsen, John Travolta ja Tony Sebastian.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut ANDREA IERVOLINO (@andreaiervolinoproducer)

Hyvämaineiset julkaisut, kuten Rolling Stone ja Forbes, ovat korostaneet Andreaa kansissaan. Saatat nähdä kuvia hänestä monien tunnettujen julkkisten kanssa hänen Instagramissaan, kuten Johnny Depp ja Heidi Klum.

  • Andrea Iervolinon arvo vaihtelee 1 miljoonasta 5 miljoonaan dollariin .
  • Olemme tuottaneet vuosittain raportin Andrea Iervolinon tuloista, nettovarallisuudesta ja palkasta.
  • Iervolino, Andrea 4 00 000 dollaria vuosituloina
  • Andrea Iervolinon kuukausitulot ovat 30 000 dollaria
  • Iervolino, Andrea 1000 dollarin päivätulot

Andrea Iervolinon nettoarvo:

Andrea Iervolinon nettovarallisuuden tai nettotulon arvioidaan olevan 1–9 miljoonaa dollaria. Hän on ansainnut niin paljon vaurautta ensisijaisesta urastaan ​​elokuvatuottajana.

Nettovarallisuus1 miljoona - 9 miljoonaa dollaria
VuosipalkkaTarkistuksessa
TulonlähdeElokuvatuottaja
Varallisuuden tilan tarkistusEi vahvistettu

Aiheeseen liittyvä: Michael Lang Net Worth: Tarkempi katsaus musiikkituottajan elämään, uraan ja elämäntyyliin vuonna 2022!

Andrea Iervolino Treffit ja parisuhteen tila

Andrea Iervolino on tällä hetkellä sinkkunainen. Andrea Iervolino ei ole romanttinen. Suhteiden suhteen Andrea Iervolino on sinkku.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut ANDREA IERVOLINO (@andreaiervolinoproducer)

Emme ole tietoisia Andrea Iervolinon aiemmista kumppanuuksista tai siitä, onko hän koskaan ollut kihloissa. Tietojemme mukaan Andrea Iervolino ei ole vanhempi.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR