Andi Peters Net Worth: Katso syvemmälle hänen luksuselämäntyylinsä vuonna 2022!

Nettovarallisuus

WPR

Andi Peters on houkutteleva ja lahjakas brittiläinen tuottaja, toimittaja ja televisiopersoona, joka tunnetaan parhaiten ohjelmien 'Live & Kicking' ja 'Ice: Extra' ankkuroinnista sekä BBC Radio 1:n säännöllisenä juontajana. Andi Peters, joka on median ja verkostoitumisen huipulla, on nauttinut kokemusten ja lahjakkuuksien lisäksi myös valtavista omaisuuksista.

Aamiaisohjelmat Live & Kicking, Good Morning Britain ja Lorraine ovat siellä, missä brittiläinen televisiopersoona Andi Peters tunnetaan parhaiten. Peters on monilahjakas yksilö, joka toimi arvostetun Smash Hit Awardsin isäntänä vuosina 1993–1995. Tuona aikana hänet tunnustettiin myös TV-persoonallisuudeksi kahden vuoden ajan peräkkäin.

Andi Petersin elämäkerta

29. heinäkuuta 1970 Yhdistyneessä kuningaskunnassa syntyi Andi Peters, tunnettu tv-ohjelmien juontaja. Live & Kicking- ja Dancing on Ice: Extraa isännöi brittiläinen tv-persoona. Lisäksi hän esiintyi usein BBC Radio1:n Chris Moyles Showssa. Astrologit väittävät, että Andi Peters on syntyessään leijona.

Tällä hetkellä ITV:ssä työskentelevä Andrew Peters (s. 29. heinäkuuta 1970), joka tunnetaan myös nimellä Andi Peters, on brittiläinen televisioisäntä, tuottaja, toimittaja ja ääninäyttelijä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Andi Petersin (@andipeters) jakama viesti

Hänet tunnetaan parhaiten työstään aamutelevisio-ohjelmissa Live & Kicking, GMTV, Good Morning Britain ja Lorraine sekä Dancing on Ice: Extra ja The Big Reunion -ohjelmien juontaja. Hän osallistui Dancing on Ice -kilpailuun, ITV:n luistelukilpailuun, sen ensimmäisen kauden aikana.

Lue lisää: Barbara Knoxin nettoarvo: kuinka paljon Barbara Knox on tienannut tänä vuonna?

Hänellä on jamaikalaiset vanhemmat. Johnny on hänen veljensä ja Rebecca on hänen sisarensa.

BBC palkkasi Hasin Phillip Schofieldin ja Andy Cranen ohella vuonna 1989 lähettämään The Broom Cupboard -kanavan Children’s BBC:lle. Edd ankka, käsinukke, joka kuvaa vihreää mohikaania, seurasi Petersia.

Isännöidään The Broom Cupboardia hieman alle neljän vuoden ajan, Peters erosi tehtävästään vuonna 1993. Myöhemmin hän toimi BBC Kids -televisio-ohjelman Live & Kicking isäntänä Emma Forbesin ja John Barrowmanin rinnalla.

Andi Petersin nettoarvo:

Andi Petersin nettoarvo

Andi Petersin kokonaisarvo on 4 miljoonaa dollaria. Vaikka hän aloitti Lasten BBC , hän työskentelee tällä hetkellä ITV:ssä.

Isossa-Britanniassa julkaistussa Toy Story 2:ssa Peters lainasi äänensä. Hän toimi TV-ohjelman Live & Kicking juontajana vuosina 1993–1996, ja vuonna 1996 hän toimi The Noise -ohjelman isäntänä.

Vuosina 2006 ja 2008 Peters isännöi televisio-ohjelmia Sunday Feast ja Celebrity MasterChef. Hän on toiminut Dancing on Ice Tourin juontajana vuodesta 2007 ja The Big Reunionin ääninä ITV2:ssa vuodesta 2013. Hänellä on urheilijoita edustava mallitoimisto.

Lue lisää: Calvin Johnsonin nettoarvo: Tarkempi katsaus jalkapalloilijan elämään, uraan ja elämäntyyliin vuonna 2022!

Andi Petersin ura televisiossa

Peters ansaitsi ensin mainetta kansallisessa televisiossa Edd the Duckin juontajana Children's BBC:ssä, ennen kuin hän hankki teknologista asiantuntemusta.

Hän on ensisijaisesti yhteydessä teini-ikäisille suunnattuihin televisio-ohjelmiin. Hän isännöi Freetimea ITV:ssä toukokuusta 1989 syyskuuhun 1993, mutta hän keräsi paljon enemmän katsojia Edd the Duckin ja Wilsonin (hovimestari käsivarsi) 'The Broom Cupboard' -kolikkopelissä Children's BBC, jonka hän antoi.

Hän jatkoi Live & Kickingin isännöintiä Emma Forbesin ja John Barrowmanin kanssa vuosina 1993–1996 poistuttuaan The Broom Cupboardista.

Auttaakseen Petersiä voittamaan araknofobiansa Live & Kicking -ohjelmassa, Terry Nutkins toi kerran esitykseen tarantulan eläinsegmenttiään varten ja asetti sen sitten Petersin käsiin. Hetken kuluttua tarantula siirtyi, Peters pudotti sen studion lattialle ja Nutkinsin täytyi poimia se.

Poistuttuaan Children’s BBC:stä hän työskenteli CITV-projekteissa, kuten The Noise ja Scratchy & Co:n cameossa. Toy Story 2:ssa 'Male Baggage Handler 1' Peters näytteli näyttelijää elokuvissa.

Hän työskenteli John Lasseterin elokuvan Andi Meets Toy Story 2 dokumentin parissa, mutta hänelle tarjottiin roolia. Amerikkalaisten työkorttisääntöjen vuoksi Peters joutui nauhoittamaan linjan Isossa-Britanniassa sen sijaan, että hän olisi lähettänyt live-syötteen Pixar-studioon.

Peters nimitettiin Top of the Popsin vastaavaksi tuottajaksi vuonna 2003, ja hän pysyi tässä roolissa vuoteen 2005 asti. Hän esitteli myös nuorille suunnatun T4-ohjelmasarjan Channel 4:llä.

Andi Petersin nettoarvo

Peters osallistui Dancing on Ice -todellisuusluistelukilpailuun tammikuussa 2006 ITV 1:llä. Ohjelman keston ajan hän ja entinen kilpailija Andrea McLean isännöivät Dancing on Ice Extra -faniohjelmaa ITV:ssä joka arkipäivä.

Peters palasi ITV:hen kesäkuussa 2006 upouuden sunnuntaiaamun ruoanlaitto-ohjelman Sunday Feast isäntänä. Syyskuusta lokakuuhun 2006 hän ja Myleene Klass isännöivät yhdessä Channel 5:n All-Star Talent Show -ohjelmaa.

Lue lisää: Matt Stone Net Worth: Kuinka Matt Stonesta tulee niin rikas? Tutustu saadaksesi tietää!

16. joulukuuta 2006 Peters esiintyi X-Factor ITV:ssä . Voittajan kappale oli tarkoitus tuottaa, kun Peters työskenteli toimittajana CD-valmistajassa edellisenä vuonna.

Peters on isännöinyt Dancing on Ice Touria vuodesta 2007. Hän johtaa myös mallitoimistoa, joka keskittyy fitnessmalleihin. Hänet valittiin brittiläisen Fitness-julkaisun Men’s Health syyskuun 2007 numeron kansitähdeksi.

Hän sijoittui sarjassa toiseksi Celebrity MasterChef kolmas kausi , joka esitettiin heinäkuussa 2008. Vuodesta 2013 lähtien Peters on ollut ääni ITV2:n todellisuusohjelmassa The Big Reunion, joka sisältää pop-yhtyeiden tapaamisia.

Ennen vuoden 2013 loppua hän esiintyi useita kertoja ITV:n Show Me the Telly -ohjelmassa.

Peters on ollut kilpailujuontaja Good Morning Britainin aamiaisuutisissa 28. huhtikuuta 2014 lähtien sekä ITV:n päiväpeliohjelmassa Ejector Seat, joka debytoi vuonna 2014 tilapäisenä tilaajana Tipping Pointille. Hubia isännöi toisinaan Andi This Morningissa. Vuonna 2014 QVC debytoi Andi Petersin Food Fest -tapahtumassa.

Andi Petersin yksityinen elämä

Andi Peters saattaa olla sinkku eikä ole koskaan ollut kihloissa tietojemme mukaan. Andi Peters ei ole parisuhteessa elokuussa 2022.