Ana De Armas rokkaa seksikkäitä bikinejä jahdilla Italiassa

Elämäntapa

WPR

Riippumatta siitä, mitä hän käyttää, Ana de Armas näyttää aina upealta, kuten hänen viimeisin Instagram-kuvansa osoittaa. 34-vuotias näyttelijä jakoi diaesityksen bikineihin pukeutuneista valokuvista itsestään jahdilla Italiassa.

Anan ruskeissa chevron-bikineissä oli kolmion muotoinen yläosa ja yhteensopivat sivuilla solmittavat alaosat esitelläkseen muotoaan. Hän varusteli kokonaisuuttaan vihreällä baseball-lippiksellä ja suolaisilla ranta-aalloilla hiuksissaan, jotka jäivät luonnolliseen tilaan.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

Kuten toisesta kuvasta näkyy, Ana poseerasi merinäköalan edessä keltaisella silkkispagettihihnalla ja matalalla Louis Vuitton -sarongilla.

A Logan Hollowell Wilderness Hammered Gold Bangle Setiä käytettiin hänen hiuksensa vedettynä taaksepäin poninhännässä ja hänen lookinsa oli viimeistelty.

Lue myös: Kun Elizabeth Banks saapuu Kreikkaan lomalle, hän pujahtaa kirsikkakuvioisiin bikineihin

Ana de Armasin muotipeli on ollut viime aikoina paikallaan, ja hän osallistui äskettäin Louis Vuitton -muotinäytökseen, jossa hän pukeutui Louis Vuitton Fall 2022 -yhtyeeseen päästä varpaisiin.

Ana De Armas rokkaa seksikkäitä bikinejä jahdilla Italiassa

Se oli hänelle täysin musta kokonaisuus, jossa oli laivastonsininen villapaita korkeavyötäröiseen samettiseen minihameeseen ja polvikorkeat nahkakorkokengät. Viimeistelynä olivat kultaiset korvakorut ja kirkkaan punainen huuli.

Hänen rennompi pukeutuminen on nähty hänen yllään äskettäin, mistä on osoituksena hänen äskettäin Instagramiin julkaisema kuva.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

Kun oli aika pukeutua, hän valitsi ihonpitävyyden ruskeat puuvillaiset levenevät housut, joiden alapuolelle oli kerrostettu yhtä tiivis puuterisininen neuletakki.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR