Ana De Armas myöntää, että Ben Affleckin suhde johti hänet lähtemään Los Angelesista: se oli 'liian paljon'

Julkkis

WPR

Näyttää siltä, ​​​​että Ana de Armas on valmis kertomaan romanssistaan ​​Ben Affleckin kanssa. Haastattelussa Ellen elokuulle, 'Knives Out' -tähti kommentoi Affleckin seurustelun pääasiallista haittaa: jatkuvaa mediahuomiota.

Keväällä 2020 tapaamisen jälkeen Hulun Deep Water -elokuvan kuvauksissa näyttelijät alkoivat seurustella.

Joka päivä näytti tuovan uusia paparazzi-kuvia avioparista hoitamassa asioita, ulkoiluttamassa koiriaan tai käymässä ruokaostoksilla ympäri Los Angelesia – tyypillisesti Dunkinin jääkahvi kädessään.

Seitsemän vuoden aikana Kalifornian kaupungissa blondi näyttelijä väitti havainneensa, kuinka jotkut hänen ystävistään hoitivat julkista elämää, mutta myönsi, että sen näkeminen sai hänet tunnistamaan aidot ajatuksensa asuinpaikastaan.

Ana De Armas myöntää, että Ben Affleckin suhde johti hänet lähtemään Los Angelesiin

Hän muisti kertoneen itselleen: 'Tämä ei ole minun paikkani.' Lopulta se oli vain vähän ylivoimaista. Tästä sotkusta ei pääse pois. Tässä tilanteessa ei ole ulospääsyä.

Ana Da Armas sanoi myös, että Los Angelesissa asuminen sai hänet tuntemaan olonsa 'levottomaksi' ja sanoi, että 'aina on tunne jostain, mitä sinulla ei ole, jotain puuttuu'.

Koronavirusepidemian aikana Deep Water -näyttelijät päivätty ja jopa karanteenissa yhdessä. Pariskunta kuvattiin usein lemmikkiensä kanssa kävelyllä ja kahvilla.

Kuubalaissyntyinen näyttelijä ja The Last Duel -tähti lopettivat suhteensa tammikuussa 2021.

'Ana lopetti romanssimme. Analla on edelleen tunteita kohtaan Ben Affleck , mutta hän ei kuvittele heidän tulevaisuuttaan. 'Se ei toiminut, eivätkä he olleet samalla sivulla', lähde kertoi yksinomaan In Touchille tuolloin. 'Se on ohi, mutta he ovat hyvissä väleissä ja he puhuvat edelleen.'

Ana De Armas myöntää, että Ben Affleckin suhde johti hänet lähtemään Los Angelesiin

Ana aloitti romanssin Tinderin johtajan Paul Boukadakisin kanssa heidän eronsa jälkeen. Knock Knock -näyttelijän nykyisen asuinpaikan olinpaikka ei ole tiedossa, mutta hänen poikaystävänsä asuu tällä hetkellä sekä Santa Monicassa Kaliforniassa että Houstonissa Texasissa.

Huhtikuuhun 2021 mennessä Ben oli jatkanut romanssiaan Jennifer Lopez . Huolimatta kihlauksesta marraskuussa 2002, pari erosi tammikuussa 2004.

52-vuotias Marry Me -näyttelijä ja 52-vuotias Good Will Hunting -näyttelijä tapasivat uudelleen eron jälkeen vuonna 2009 ja rakastuivat välittömästi uudestaan. He menivät kihloihin huhtikuussa.

Ana De Armas myöntää, että Ben Affleckin suhde johti hänet lähtemään Los Angelesiin

J. Lon onthejlo.com-uutiskirjeen mukaan 'Istuessani lauantai-iltana suosikkipaikallani maan päällä vaahtokylvyssä, ihana rakkauteni putosi polvilleen ja kosi', hän kertoi ehdotuksesta 12. huhtikuuta.

Lisäksi kahden lapsen äiti sanoi olevansa 'täysin yllättynyt' Benin ystävällisestä lähestymistavasta pyytää häntä vaimokseen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: