American Quarterback Case Keenumin nettoarvo on todella vaikuttava!

Nettovarallisuus

WPR

Case Keenum, joka tunnetaan myös nimellä Casey Austin Keenum, on amerikkalainen jalkapalloilija, joka kilpailee National Football Leaguen Cleveland Brownsissa.

Case sijoittui maan ensimmäiseksi rikosten kokonaismäärässä ja toiseksi ohitettujen jaardien osalta college-jalkapallokaudella 2008. Case on tähän mennessä voinut pelata kuudessa eri NFL-joukkueessa uransa aikana. Yksi maan parhaista jalkapallopelaajista, Case Keenumin nettovarallisuuden uskotaan olevan 20 miljoonaa dollaria.

Aikainen elämä

Käviessään Wylie High Schoolissa Keenum alkoi pelata jalkapalloa kilpailukykyisesti. Hän osallistui moniin muihin lajeihin, kuten koripalloon ja rata. Valmistuttuaan Case päätti ottaa vastaan ​​stipendin Houstonin yliopistosta ja alkoi pelata Houston Cougarsissa.

Case Keenumin palkka ja nettovarallisuus

Case Keenum Net Worth

Tapaus Keenum on 20 miljoonaa dollaria velkaa. Wylie High Schoolissa hän oli pelinrakentaja. Keenum pelasi yliopistojalkapalloa Houstonissa, jossa hänet nimettiin Conference USA:n ykkösjoukkueeseen ja konferenssin MVP:ksi vuosina 2009 ja 2011.

Vuosina 2009 ja 2011 hän voitti myös Conference-USA:n vuoden hyökkäyspelaajan, ja vuonna 2009 hänet nimettiin All-Americansin toiseen joukkueeseen. Vaikka Case Keenum ei ollut draftissa vuonna 2012, hän teki sopimuksen Houston Texansin kanssa ja pelasi siellä kyseisestä vuodesta vuoteen 2013. Vuonna 2014 hän osallistui Houston Texansin ja St. Louis Ramsin peleihin.

Keenum vietti vuodet 2015–2016 St. Louis/Los Angeles Ramsin kanssa ennen liittymistään Minnesota Vikings vuonna 2017. Vuonna 2018 hän pelasi Denver Broncosissa ja vuonna 2019 hän allekirjoitti sopimuksen Washington Redskinsiin. Hän teki Broncosin kanssa kaksivuotisen 36 miljoonan dollarin sopimuksen vuonna 2018.

Lue lisää: Richard Roundtreen nettoarvo: Tarkista elokuvien tulot!

Case Keenumin ura

Lukiossa ollessaan Case Keenum aloitti jalkapallon pelaamisen. Hän piti ennätystä FBS:n pelinrakentajan eniten syötöistä kaudella 2011, sekä ennätystä Football Bowl -alaosaston historiassa.

Hänen panoksensa kentällä Houstonin voittoon, Case nimettiin myös useille All-American listoille. Ainoa Division I FBS:n pelinrakentaja, joka on koskaan syöttänyt yli 5000 jaardia jokaisella kolmella kaudellaan.

Hankittuaan Houston Texansin sopimuksen vuonna 2012 vapaana pelinrakentajana Case heitti yhdeksän touchdownia ja 1760 jaardia joukkueen kahdeksassa ensimmäisessä pelissä ennen vuoden 2014 kautta.

Tapaus allekirjoitettiin myöhemmin St. Louis Ramsin harjoitusryhmän kanssa ennen kuin se palasi Texansiin samana vuonna. Keenum liittyi Texansiin vuonna 2015, kun St. Louis Rams vaihtoi hänelle draftin, ja hän pelasi siellä vuoteen 2017, jolloin hän teki sopimuksen Minnesota Vikingsin kanssa vapaana agenttina.

Case Keenum Net Worth

Case ja Los Angeles Rams sopivat rajoitetun agenttisopimuksen kaudeksi 18. huhtikuuta 2016. Hän aloitti tulevan kauden ensimmäisen pelin pelinrakentajana. Arizona Cardinalsia, Seattle Seahawksia ja Tampa Bay Buccaneersia vastaan ​​hän osallistui joukkueen kolmen ottelun voittosarjaan.

Hän liittyi Minnesota Vikingsiin vuonna 2017 ja oli tärkeä osa joukkueen 2017–18 NFC-mestaruuskilpailua. Hän oli kaksinkertainen C-USA:n MVP pelatessaan yliopistojalkapalloa Houstonissa, kun hän vakiinnutti itsensä NCAA:n kaikkien aikojen johtajaksi heittojaardeissa, suorituksissa ja kosketuksissa. Hän on myös kahdesti palkittu Sammy Baugh Trophylla, joka myönnetään maan parhaille opiskelijoille.

Jälkeen Sam Bradford , Minnesota Vikingsin aloittelija, loukkaantui, Case Keenum otti haltuunsa ja teki tähän mennessä parhaan kautensa saavuttaen uran ennätyksen syöttävissä jaardeissa, aloituksissa, kosketuksissa ja maalissa.

Minneapolis Miraclen New Orleans Saintsin voiton lisäksi hän ohjasi Minnesotan 13 voiton runkosarjaennätykseen. Case pelasi yhden kauden kunkin kanssa Denver Broncos ja Washington Redskins ennen liittymistään Cleveland Brownsiin vuonna 2020.

Lue lisää: Koomikko Stephen Colbertin nettovarallisuus, palkka ja kiinteistöt!

Tunnustus ja menestys

  • Kaksi Sammy Baugh -palkintoa (2009, 2011)
  • Amerikkalainen kakkosjoukkue (2009)
  • C-Usan arvokkain pelaaja, #2 (2009, 2011)
  • Vuoden pelaaja hyökkäyspelissä C-Usassa (2009, 2011)
  • Toisen joukkueen All-C-Usa (2009, 2011)
  • Houston Cougarsin nro 7 jäi eläkkeelle
  • Ncaa Division I Fbs-tilastot
  • Eniten touchdown-syöttöjä uralla (155)
  • Uran pisin syöttömatka (19 217)
  • Menestynein uran läpäisyprosentit (1 546)

Lue lisää: Lauren Sanchezin nettoarvo: mikä todella johti hänen ansaitsemiseen miljoonilla tänään?

Yksityiselämä

Case Keenum Net Worth

Yhteisen lapsen lisäksi Case ja Kimberly Keenum ovat naimisissa. Playing for More, yhdessä Andrew Perloffin kanssa kirjoitettu ja vuonna 2018 julkaistu kirja, on toinen Casen teos.

Hän on julistanut julkisesti olevansa kristitty ja huomauttanut, että elämänsä antaminen Kristukselle oli paras päätös, jonka hän on koskaan tehnyt. Case on texasilaisen Haak Wineryn osaomistaja jalkapallon pelaamisen lisäksi.