Amber Heardin vetoomus – viimeisin: Ei päätöstä, koska tähti ehdottaa haastava Johnny Depp -päätös

Julkkis

WPR

Johnny Depp vastaan ​​Amber Heard -oikeudenkäynnissä tuomari Penney Azcarate antoi perjantaina (24. kesäkuuta) tuomion, joka heijasti aikaisempaa päätöstä.

Kuuden viikon oikeudenkäynnin jälkeen, jota seurattiin tiiviisti, Virginian tuomaristo totesi, että neiti Heard oli herjannut ex-miehensä Mr. Deppiä 1. kesäkuuta.

Päätöksen mukaan myös Heard voitti useissa vastakanteessa Deppiä vastaan. Päätettyään, että herra Depp oli nostanut kanteensa Ms Heardia vastaan ​​kaikissa kolmessa syyssä, tuomaristo myönsi hänelle 15 miljoonan dollarin vahingonkorvauksen. Osavaltion lain asettamien rajoitusten vuoksi summaa alennettiin 10,35 miljoonaan dollariin.

Perjantaina kello 11 ET alkanut istunto, joka kesti noin tunnin, ei vaatinut näyttelijöiden läsnäoloa oikeussalissa.

Depp ja Heard lakimiehet tapaavat viimeisessä sopimuksessa

Amber Heard Appeal - Viimeisin ei sovintoa näyttelijänä vihjaa Johnny Depp Ruling Challengessa

Johnny Deppin ja Amber Heardin asianajajilla on tänään kello 11 ET pidettävässä kokouksessaan vielä yksi tilaisuus neuvotella oikeudenkäynnin ratkaisusta.

Seitsemän hengen valamiehistö totesi, että Heard oli syyttänyt Deppiä väärin kaikista kolmesta syytöksestä, jonka hän kirjoitti The Washington Postille vuonna 2018. Depp nosti häntä vastaan ​​kunnianloukkauskanteen, jonka hän voitti 1. kesäkuuta.

Tuomari Penney Azcarate Fairfax County Circuit Courtista rajoitti Deppille määrätyt vahingonkorvaukset osavaltion lailliseen 350 000 dollariin sen jälkeen, kun valamiehistö myönsi hänelle 10 miljoonan dollarin vahingonkorvauksen ja 5 miljoonan dollarin palautuksen.

Ms Heard voitti yhdessä kolmesta vastakannestaan ​​entistä puolisoaan vastaan, ja hän sai 2 miljoonan dollarin vahingonkorvaustuomion, mutta ei rangaistavaa vahingonkorvausta, jolloin Aquaman-näyttelijä jäi 8,35 miljoonaa dollaria taskusta.

Perjantai on viimeinen päivä kiistan ratkaisemiseksi, joten tuomari Azcarate ei ole vielä kirjannut päätöstä pöytäkirjaan.

Heidän molempien on maksettava toisilleen tuomitut vahingonkorvaukset, jos he eivät tee sitä, ja tuomio lisätään pöytäkirjaan.

Kumpikin osapuoli voi edelleen hakea muutosta tuomion antamisen jälkeen.

21 päivän kuluttua tuomion antamisesta asia lähetetään Virginian muutoksenhakutuomioistuimeen, jolloin kummallekin osapuolelle annetaan 30 päivää aikaa tehdä valitus.

Camille Vasquez auttaa miestä, joka romahtaa lennolla

Amber Heard Appeal - Viimeisin ei sovintoa näyttelijänä vihjaa Johnny Depp Ruling Challengessa

Kiirehtiään auttamaan iäkästä miestä, joka pyörtyi American Airlinesin lennolla, asianajaja Camille Vasquez Johnny Depp , on ylistetty 'ihmeen naiseksi' teoistaan.

Tapaus sattui aiemmin tällä viikolla, kun neiti Vasquez oli matkalla Los Angelesista New Yorkiin TMZ:n mukaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Anna Duggar kiusaa vankilassa aviomiehelleen Joshille 34-vuotissyntymäpäivänään: 'My Bestie'
Todd ja Julie Chrisleyn vankilatuomio: Syyllisen tuomion jälkeen petosasiassa, mitä tiedämme tähän mennessä
'Teen Mom's' Javi Marroquin ja Lauren Comeau tapaavat ensimmäistä kertaa eronsa jälkeen

Matkustajat kertoivat julkaisulle, että Vasqeuz oli ensimmäisellä luokalla henkivartijansa kanssa, kun 70-vuotiaalla miehellä oli lääketieteellinen ongelma, hän pyörtyi ja löi päätään lähellä.

ICYMI: Savannah Guthrien Heard Grilled siitä, että hän oli 'jäänyt kiinni valheesta' avioeroratkaisusta

Amber Heard Savannah Guthrie kyseli hänet viime viikolla siitä, että hän oli 'jäänyt kiinni valheesta' hänen lupauksestaan ​​lahjoittaa 7 miljoonan dollarin avioerosopimus hyväntekeväisyyteen ensimmäisessä perusteellisessa haastattelussaan sen jälkeen, kun hänen järkyttävän kunnianloukkausoikeudenkäynninsä oli ollut ex-miehensä Johnny Deppin kanssa.

Aquaman-näyttelijä oli Savannah Guthrien tutkivan raportin kohteena.

Haastattelun osassa, joka lähetettiin viime viikolla, neiti Guthrie, jonka aviomies on Deppin lakitiimin jäsen, kyseenalaisti, uskovatko läsnä olevat valamiehistön, että hän oli jäänyt kiinni valheesta.

Amber Heard Appeal - Viimeisin ei sovintoa näyttelijänä vihjaa Johnny Depp Ruling Challengessa

Ms Heard puolusti hyväntekeväisyyslahjoitukseen liittyvää kiistaa väittäen, että oikeudenkäyntiä käytettiin hyväksi ja yritettiin kuvata häntä 'valehtelijaksi', eikä hänen olisi pitänyt ensiksikään luvata hänelle täyttä korvausta, jotta ihmiset hyväksyisivät hänen vaatimukset. ex-miehensä hyväksikäytöstä.

Ms Heard oli luvannut jakaa 7 miljoonan dollarin avioeroratkaisun ACLU ja Los Angelesin lastensairaalaan tasaisesti. Pari neuvotteli elokuussa 2016 sovinnon tästä summasta.

Kun oikeudenkäynnin aikana kävi selväksi, että ACLU oli saanut vain alle puolet tähän mennessä maksetusta 3,5 miljoonan dollarin maksusta, Ms Heard joutui intensiivisten kuulustelujen kohteeksi.