Amber Heardin vankeustuomio vahvistettiin sen jälkeen, kun James Francon todistus on määrä kuulla

Kiistaa

WPR

Amber Heardin vaikeudet vain pahenevat. Kun hän oli oikeudessa ja tarvitsi todisteita, hän alkoi käyttää muutettuja kuvia, joita monet väittivät manipuloiduiksi ja että hän vain yritti syyttää Johnny Deppiä.

Johnny Depp ja Amber Heard erosivat vuonna 2016, vaikka kukaan ei tuolloin vastustanut toisiaan. Ongelma sai alkunsa, kun Amber Heard kertoi haastattelussa joutuneensa perheväkivallan uhriksi. Koska hän ei koskaan ilmaissut kenenkään nimeä suoraan, Johnny Depp ryhtyi toimiin ja nosti kunnianloukkauskanteen Amber Heardia vastaan ​​väittäen, että tämä viittasi epäsuorasti häneen.

Äskettäin Pirates of the Caribbean -tähden jälkeen Johnny Depp menetti oikeutensa valittaa kunnianloukkaustapauksen menetyksestä Lontoossa, Los Angelesin poliisilaitokselta (LAPD) ilmestyi bodycam-todisteita, mikä viittaa siihen, että Heard ei ehkä ollut täysin tarkka joissakin perheväkivallan syytteissään.

Nauha, joka otettiin riidan aikana herra Deppin ja Ms Heardin Los Angelesin keskustan kattohuoneistossa vuonna 2016, osoitti, että paikka ei ollut kaaoksessa, kuten Aquaman-näyttelijä väitti.

Saksalaisen uutislehden BILD:n mukaan LAPD tutkii Heardia väärästä valasta, rikoksesta, josta voidaan tuomita jopa neljäksi vuodeksi vankeuteen Kaliforniassa. Heidän artikkelinsa mukaan

Amber on ollut Los Angelesin poliisilaitoksen (LAPD) tutkinnan kohteena. Syy: Häntä syytetään valehtelemisesta kuuluisasta tapauksesta toukokuussa 2016, jossa Johnny Depp tuhosi jaetun luksushuoneiston ja löi häntä puhelimella.

Lue myös: Disneyn Darth Maulin uudelleenlaatiminen seuraa Ray Park -kiistaa

Toukokuun 21. päivänä vastaanotettiin kaksi hätäpuhelua. Klo 21.05 ensimmäinen yksikkö saapui Johnny's 849 South Broadwaylle Los Angelesin keskustaan, ja toinen yksikkö saapui klo 22.28. Bodycam-materiaalia kutsutuista poliiseista kuvattiin sitten skenaario, joka poikkesi siitä, mitä Amber Heard oli aiemmin todennut Lontoon tuomioistuimessa.

Amber Heardin vankeustuomio vahvistettiin sen jälkeen, kun James Francon todistus on määrä kuulla

Jos Johnny Deppin oikeusjuttu menestyy, Amber Heard voi joutua vankeuteen.

Amber Heard väitti, että Johnny Depp oli kohdellut häntä huonosti fyysisesti ja emotionaalisesti. Heidän ensimmäinen oikeusdraamansa vuonna 2015 johti lähestymiskieltoon Johnny Deppiä vastaan, mutta sieltä alkoivat myös hämärät linjat. Amber Heardin stylisti vahvisti, että Amber oli valmistanut hänen oikeudessa näytetyn mustan silmänsä.

'Koko päivän 16. joulukuuta 2015 näin selvästi, että Amber Heardilla ei ollut näkyviä jälkiä, mustelmia, viiltoja tai vaurioita kasvoissaan tai missään muussa kehon osassa', hän sanoi.

Sittemmin Johnny Depp on nostanut kunnianloukkauskanteet The Sunia vastaan, jonka hän menetti, ja Amber Heardia vastaan, joita ei ole vielä nähty oikeudessa. Deadlinen mukaan heidän esiintymisensä oikeusistuimessa on siirretty ainakin 11. huhtikuuta 2022. Amber Heard voi saada vankeusrangaistuksen todisteiden manipuloinnista, jos hän häviää.

Lue myös: Lyötettyään Chris Rockia Oscar-gaalassa Will Smith esiintyy ensimmäistä kertaa julkisesti Intiassa.

Johnny Deppin asianajajat pyytävät James Francoa kertomaan heille, jos hän näki Amber Heardin kasvoissa mustia jälkiä tai hänessä väkivallan merkkejä hänen tapaamispäivänä. Myös James Francon ongelmat lisääntyvät, sillä hän sanoi äskettäin haastattelussa olevansa s*x-addikti, joka oli kärsinyt suuresti ja menettänyt monia ystäviä riippuvuutensa seurauksena ja ettei hän ollut koskaan ollut uskollinen kenellekään, jonka kanssa hän oli ollut aikanaan. Tuolloin. Lisäksi hän myönsi, että oli s*x oppilaidensa kanssa.

Amber Heardin vankeustuomio vahvistettiin sen jälkeen, kun James Francon todistus on määrä kuulla

Vaikka James Francolle on annettu syytteet, hänen on tultava oikeuteen Fairfaxin piirikunnassa Virginiassa 11. huhtikuuta 2022. Hänellä ei ole ammatillisia siteitä Amber Heardiin tai Johnny Deppiin, mutta tämä tapaus voi kuitenkin osoittautua huonoksi Amber Heardille. koska hän näytti terveeltä valvontaelokuvassa eikä hänellä ollut merkkejä ruumiissaan, minkä hän väitti kestäneen päiviä.

James Franco hänellä on omat ongelmansa käsiteltävänä, mutta näyttää siltä, ​​​​että hänen on pakko käsitellä myös tätä, ja hänen lausuntonsa saattaa muuttaa Johnny Deepin elämää, ja se voi lopulta saada Amber Heardin vankilaan tai ainakin aiheuttaa hänet. kärsiä.