Amber Heard tunnustaa edelleen rakastavansa Jhonny Deppiä oikeudenkäynnin menetyksestä huolimatta

Julkkis

WPR

Huolimatta toistuvista väitteistä, että hänen entinen aviomiehensä Johnny Depp kohteli häntä huonosti, Amber Heard väittää, että hän 'rakastaa edelleen' häntä.

Näyttelijän mukaan hänellä ei ole 'mitään ilkeitä ajatuksia tai pahaa tahtoa häntä kohtaan', vaikka hän vain haastoi hänet oikeuteen 100 miljoonalla dollarilla NBC:n Today-ohjelman pommihaastattelunsa viimeisessä jaksossa.

Kun Heardilta kysyttiin, oliko hänellä edelleen tunteita Deppiä kohtaan, hän vastasi: 'Kyllä. Tahdon.' Ehdottomasti. Ehdottomasti. Hän on sielunkumppanini. Niin paljon kuin rakastinkin häntä, en voinut saada itseäni luopumaan suhteestamme, joka oli vakavasti vahingoittunut. Lisäksi en pystynyt siihen.

Amber Heard tunnustaa rakastavansa edelleen Jhonny Deppiä

Sydämessäni ei ole vihaa tai kaunaa häntä kohtaan. Jos olet koskaan ollut rakastunut johonkin, tiedät kuinka vaikeaa voi olla ymmärtää tämä käsite.

Heard hyökkäsi myös Deppin asianajajien väitteisiin, joiden mukaan Heard teki mustelmia kasvoissa, joka hävisi kunnianloukkausjutun ja tuomittiin maksamaan 14,4 miljoonan Australian dollarin vahingonkorvauksia.

Kun jollain on vammoja tai mustelmia, hän valehtelee. Se on sama asia joka kerta. Olit vahingoittumaton, jos sinulla ei ollut niitä', hän sanoi.

Lue myös: Asiantuntijat Kim Kardashianin pilaamisesta täysin Marilyn Monroen historiallisen mekon

'Peruutus' ei ollut sitä, mitä hän tarkoittanut Washington Postin kirjoituksella, josta hän haastoi Deppin oikeuteen - jonka mukaan hän oli joutunut perheväkivallan uhriksi - hän lisäsi.

Ystävyyteni Johnnyn kanssa ei ollut keskustelun aiheena.' Tämä koko oped-juttu koski sitä, että laitoin ääneni sille, mitä laajemmassa kulttuuridiskurssissa tällä hetkellä tapahtuu. Siitä ei ollut kyse.

Deppin syytös siitä, että tuomaristoa vaikuttivat kritisoivat sosiaalisessa mediassa leviävät viestit Kuultu oli osa Heardin haastattelun aikaisempaa osaa, jossa 36-vuotias kutsui Deppiä 'petokseksi'.

– Kuolinpäivääni asti seison jokaisen todistukseni sanan rinnalla, hän vastasi, kun häneltä kysyttiin, pysyykö hän edelleen Deppiä vastaan ​​esitettyjen syytösten kannalla.

Amber Heard tunnustaa rakastavansa edelleen Jhonny Deppiä

Hänen kolmannessa ja viimeisessä haastattelussaan oikeudenkäynnin jälkeen näyttelijä Amber Heard myönsi, että hän 'tehnyt paljon virheitä' avioliitossaan Johnny Depp , ja hän myönsi sen toisessa erässä.

Paljon epämiellyttäviä asioita, joita sanoin tai tapahtuin suhteenmme aikana. Toimin tavalla, joka oli minulle niin outo, etten edes tunnistanut sitä. Olen täynnä katumusta.

Aiemmin olen puhunut ilkeästä kielestä ja siitä, kuinka minut työnnettiin siihen pisteeseen, että en pystynyt erottamaan oikeaa väärästä.'

Se, että olin tämän suhteen toinen puolisko, ei koskaan jätä minua; se on osa sitä, kuka olen.' Ja se oli yhtä aikaa hirveää, upeaa ja myrkyllistä.

Lue myös: Davidon yllättävä matka insinööristä menestyväksi laulajaksi ja lauluntekijäksi

Suhteemme oli huono ja tein paljon virheitä; mutta totuus on aina ollut paras ystäväni.

Näyttelijä totesi myös, että riitautuneet pari näytti olevan 'kakaroita' oikeussalissa.

'En moittiisi keskivertoihmistä siitä, että hän ei ajattele, että tämä on Hollywoodin kakaroita pahimmillaan', hän huomautti kattauksen jälkeen.

Väkijoukko huusi 'kuolema Amber Heardille' ja 'ammuta noita', kun Heard käveli ohi matkalla oikeuteen.

'Noloin ja kauhistuttavin asia, jonka olen koskaan käynyt läpi', hän sanoi oikeudenkäynnistä.

En ole koskaan elämässäni tuntenut olevani niin kaukana omasta ihmisyydestäni kuin nyt. Tämä kokemus sai minut tuntemaan oloni toisen luokan kansalaiseksi, hän myönsi.

Amber Heard tunnustaa rakastavansa edelleen Jhonny Deppiä

Asianajaja Camille Vasquez väitti, että Heard esitti 'elämän esityksen' todistajana, mutta näyttelijä vastasi vertaamalla Deppiä vuoden 1990 elokuvassa Edward Scissorhands näyttelijän suoritukseen hänen ollessaan katsomassa.

Miehen asianajaja, joka väitti olevansa sakset sormissaan, sanoi niin.'

Mitä tarkoitat, että olen esiintyjä?' Minulle oli annettu viikkoja kestänyt todistus, joka vihjasi tai sanoi suoraan, että olin kauhea näyttelijä. Tämän seurauksena en ole varma, kuinka voin olla molemmat.'

Vuonna 2018 tuomaristo totesi, että Washington Postin väitteessä Heard oli herjannut Deppiä kutsumalla itseään 'julkisuuden henkilöksi, joka edustaa perheväkivaltaa'.

Huolimatta siitä, että hän ei maininnut Deppiä nimellä, hän nosti oikeuteen Deppiä vastaan ​​väittäen olevansa artikkelissa kotiväkivalta.

Heard esitti kostovaatimuksia sen jälkeen, kun hänen asianajajansa Adam Waldman kutsui häntä väärinkäytöksiin 'huijauksiksi' vastakanteen mukaan. Tuomaristo päätti maksaa hänelle 2 miljoonan dollarin vahingonkorvauksen.