Amber Heard julisti konkurssiin: Hän ei voi maksaa Johnny Deppiä

Julkkis

WPR

Hänen entisen aviomiehensä Jonny Deepin oikeudenkäynnin jälkeen Amber Heardin taloudellinen tilanne ei ole ollenkaan hyvä.

Näyttelijä kuitenkin järkytti kaikkia julistamalla konkurssiin saatuaan selville, ettei hän pystynyt maksamaan Pirates of the Caribbean -näyttelijän sakkoa.

Useiden oikeudenkäyntiviikkojen ajan sosiaalinen media oli täynnä tallenteita, kommentteja ja jopa suoria lähetyksiä molempien esiintyjien todistajista.

Tuomaristo totesi, että Heard oli vastuussa Johnny Deppin 10 miljoonan dollarin vahingonkorvauksista oikeudenkäynnin päätyttyä. Depp joutuisi myös maksamaan 2 miljoonan dollarin vahingonkorvauksen.

Tuomarin päätöksen jälkeen Aquaman-näyttelijän lakitiimi kertoi tuomioistuimelle, ettei hän pystyisi maksamaan velkaa takaisin.

Amber Heard julisti konkurssiin: Hän ei voi maksaa Johnny Deppiä

Amber Heard on parhaillaan mukana laillisessa kamppailussa löytääkseen tapoja välttää 10 miljoonan dollarin maksaminen. Raporttien mukaan hän riitautti valamiehistön päätöksen tuomion alentamisesta.

Taiteilijan edustusto julkaisi seuraavan lausunnon: ”Mielestämme tuomioistuin teki virheitä, jotka estivät oikeudenmukaisen ja ensimmäisen lisäyksen mukaisen tuomion. Valitamme tämän johdosta päätöksestä.

20. heinäkuuta Amber Heard haki konkurssiin, sitten 21. heinäkuuta hän valitti Commonwealth of Virginia.

35-vuotias nainen vaatisi tuomion julistamista mitättömäksi resurssien puutteen vuoksi.

Amber Heard julisti konkurssiin: Hän ei voi maksaa Johnny Deppiä

Reaktiossa, Johnny Deppin tiimi sanoi: 'Mr. Depp uskoo, että nyt on molempien osapuolten aika jatkaa elämäänsä ja nousta jaloilleen.

Tuomio puhuu puolestaan. Varmistaakseen, että muutoksenhakutuomioistuin ottaa huomioon koko asiakirjan ja kaikki asiaankuuluvat oikeudelliset huolenaiheet, Depp tekee samanaikaisen valituksen, jos Heard päättää jatkaa asian käsittelyä valittamalla tuomiosta.

Lue myös:
Amber Heardin vetoomus – viimeisin: Ei päätöstä, koska tähti ehdottaa haastava Johnny Depp -päätös
Amber Heard tunnustaa edelleen rakastavansa Jhonny Deppiä oikeudenkäynnin menetyksestä huolimatta
Johnny Depp ja Amber Heardin tuomio: tärkeimmät hetket

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR