Amber Heard hyväntekeväisyysmekko: Miten Depp reagoi siihen?

Julkkis

WPR

Amber Heardin ja Johnny Deppin oikeudenkäynti on paljastanut uusia yksityiskohtia heidän romanttisesta historiastaan. Heard todisti, että hän käytti hyväntekeväisyystapahtumassa asua, joka sai Johnny Deppin vihaiseksi.

Deppin ja Heardin oikeudenkäynti jatkuu edelleen, ja viimeisimmät tapahtumat ovat herättäneet erilaisia ​​mielipiteitä yleisön keskuudessa. Heard sai äskettäin tilaisuuden selittää tarinansa, kun Pirates of the Caribbean -näyttelijä astui esiin todistuksensa kanssa.

Amber Heard keräsi voimia syyttääkseen julkisesti ex-miehensä, näyttelijä Johnny Deppiä, hänen hyväksikäytöstä. Heard kertoi, että Depp kommentoi töykeästi hänen 'huijaamisestaan' asujensa vuoksi.

Aquaman-tähti paljasti, että hän ja hänen kumppaninsa kiistivät vaatekaappivalinnoistaan ​​ja ammatillisesta edistymisestä ja että hän vältti ottamasta aihetta esiin, koska se 'muutti sävyn'.

Mitä Amber Heard sanoi?

Amber hear hyväntekeväisyyspuku

Heard todisti äskettäin sen Johnny Depp ei ollut tyytyväinen, kun hän käytti paljastavia vaatteita. Hänen mukaansa: 'Joka kerta kun olin lähdössä ulos kotoa, isä kysyi minulta: 'Se on todellakin se, mitä sinulla on päälläsi, lapsi? Okei, siinä on järkeä.

Näyttelijä kertoi myös, että Depp oli kerran pilkannut vaatteensa, jota hän käytti hyväntekeväisyysgaalassa. Hän huomautti: 'Kerran pukeuduin mekkoon tapahtumassa ja tunsin oloni ihanaksi siinä.' Niin tyhmältä kuin se kuulostaakin, näytin hänelle valitsemani mekon, koska tunsin itseni siinä kauniilta.

Jätettyään hänet punaisen maton tapahtumaan, hän kysyi: 'Näitkö tapahtuman, johon menin?' Lyhyesti sanottuna näytin hyvältä ja toivoin hänen kehuvan minua siitä.

Lue lisää: Roswell New Mexico -kausi 5: ilmestyykö se syyskuussa 2022?

Mitä Amber Heard pukeutui tapahtumaan?

Amber hear hyväntekeväisyyspuku

14. tammikuuta 2012 Los Angelesissa, Kaliforniassa, Heard puki kultaisen mekon Art Of Elysiumin 5. vuotuiseen Heaven-gaalaan Union Stationilla.

Art Of Elysium suunnittelee joka vuosi gaalaa, joka kutsuu Hollywoodin suurimmat nimet tukemaan arvokasta asiaa.

The Art of Elysium on taiteilijaryhmä, joka on perustettu uskomukseen, että 'palvelun kautta taiteesta tulee sosiaalisen muutoksen katalysaattori', kuten tapahtuman verkkosivuilla todetaan.

Antamalla takaisin taiteilijoille, jotka tarjoavat kykyjään apua tarvitseville, voimme luoda hyveen ympyrän.

Heard on tehnyt matkan juhliin yhdessä Deppin kanssa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR