Amanda Holden Net Worth 2022: Brittiläisen näyttelijän ja juontajan tulot!

Julkkis

WPR

Brittinäyttelijällä ja lähetystoiminnan harjoittaja Amanda Holdenilla on omaisuus 6 miljoonaa dollaria . Kuusivuotiaana Amanda Holden aloitti näyttelijänuransa Bishop’s Waltham Little Theatre Companyssa Hampshiressa, Englannissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Valmistuttuaan Mountview Academy of Theatre Artsista, konservatorio-ohjelmasta, vuonna 1994, hän siirtyi jatkamaan näyttelijän uraa.

Nettovarallisuus: 6 miljoonaa dollaria
Syntymäaika:16. helmikuuta 1971 (51 vuotta vanha)
Sukupuoli:Nainen
Korkeus:1,62 m (5 jalkaa 3 tuumaa)
Ammatti:Näyttelijä, juontaja, laulaja
Kansallisuus:Yhdistynyt kuningaskunta

Aikainen elämä

Hän syntyi 16. helmikuuta 1971 Bishop's Walthamissa, Hampshiressa Yhdistyneessä kuningaskunnassa nimellä Amanda Louise Holden. Frank Holden ja Judith Mary Harrison kasvattivat hänet shор Wаltmanissa, jossa hän kävi koulua. Debbie Holden, hänen nuorempi sisarensa, hakee myös malliuraa.

Amanda Holdenin nettoarvo

Yhdeksänvuotiaana Amanda, joka oli pitkään haaveillut urasta näyttelijänä ja mediapersoonana, ilmoittautui Bishop's Waltham Little Theatre Companyn jäseneksi. Hän täytti Swanmore Collegen valmistumisvaatimukset.

Holden muutti Bournemouthiin Englantiin 16-vuotiaana opiskellakseen Mountview Academy of Theatre Artsissa Lontoossa jatkaakseen näyttelijänuraa. Hän opiskeli myös näyttelemistä Poolen The Jellicoe -teatterissa.

Ura:

Amanda Holden aloitti näyttelijänuransa vuonna 1991, kun hän esiintyi Blind Date -peliohjelmassa ensimmäistä kertaa. Ennen kuin hän siirtyi We Know Where You Live -ohjelmaan ja saippuadraamaan, hän esiintyi vuoden 1997 elokuvassa We Know Where You Live.

Holden valittiin näyttelijäksi pitkässä sarjassa Jonathan Creek seuraavana vuonna. Vuodesta 1998 vuoteen 2000 hän näytteli Meliä Kiss Me Kate -sarjassa, jossa hän esiintyi säännöllisesti.

Cutting It (2002–2004), Hullut Alicesta (2004–2005), Wild at heart (2006–2008) ja Big Top (2009–2010) ovat joitakin Holdenin televisiosarjoja. Sittemmin Holden on ollut sarjatyönsä lisäksi elokuvissa, kuten Don't Go Breaking My Heart ja One Chance 2013. Pudsey: The Movie: The Movie julkaistiin vuonna 2014, ja hän lainasi äänensä Sallyna, koirana osassa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Amanda Holden (@noholdenback)

Sun Military Awards, Superstar, I’ve Got Something To Tell You, This Morning, Text Santa ja Give a Pet a Home ovat vain muutamia niistä monista ohjelmista, joita Holden on isännöinyt ITV:lle ja BBC:lle.

Graham Norton Show (2010-13-14-15), The Paul O'Grady Show (2009-13), Magic Numbers (2010) ja Up Late with Rylan kaikki esittelivät hänet vierailevana tähtenä (2016).

Holden on englantilainen näyttelijä, joka on näytellyt useissa näytelmissä, mukaan lukien The Sound of Music (1999), Thoroughly Modern Millie (2004), Shrek The Musical (2011) ja Stepping Out (2016), joissa hän näytteli Veraa. .

Lue myös: Cooper Noriega Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Palkinnot ja saavutukset

Amanda Holdenin nettoarvo

Vielä peruskoulussa Amanda Holden aloitti näyttelijänuransa. Sittemmin hän on ollut lukuisissa televisiojaksoissa ja elokuvissa ja voittanut useita tunnustuksia matkan varrella. Vuonna 2012 Holden ansaitsi palkinnon WhatsOnStage.com Theatregoers' Choice -palkinto parhaasta musikaalin naispääosasta roolistaan ​​Shrek the Musicalissa West Endissä.

Lue myös: Metro Boomin Net Worth 2022: Amerikkalaisen levytuottajan ja lauluntekijän tulot!

Henkilökohtainen elämä

Amanda Holden meni naimisiin espanjalaisen koomikon kanssa Dennis Vuonna 1995. Sen jälkeen medialähteet väittävät näyttelijän tapaavan näyttelijä Neil Morrisseyn. Vuoden 2000 tienoilla Holden ja Denn erosivat väliaikaisesti. Heiltä kesti vuoteen 2003, ennen kuin he lopulta lopettivat ja erosivat.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Amanda Holden (@noholdenback)

Amanda alkoi seurustella laulutuottaja Chris Hughesin kanssa vuonna 2003. He kihlautuivat saman vuoden helmikuussa, mikä johti heidän suhteeseensa. Kahden vuoden seurustelun jälkeen Alexa Louise Florence Hughes syntyi 20. tammikuuta 2006 parin esikoisena.

Chris ja Amanda solmivat lopulta solmun Babington Housessa 10. joulukuuta 2008. Keskenmeno päätti duon toiveet äänittää kappaleensa. Hollie Rose Hughes syntyi 23. tammikuuta 2012 Holdenille ja Hughesille, heidän toiselle tyttärelleen.