Amalfi Coast Getaway: kuvia Alessandra Ambrosiosta olkaimettomissa bikineissä

Julkkis

WPR

Mitä tulee hänen viimeisimpiin lomakuviin, Alessandra Ambrosio, 41, näytti upealta.

Brasilialainen malli tuli heinäkuun 15. päivänä Instagramiin julkaisemaan useita uusia kuvia itsestään sekä joitain mieleenpainuvimpia hetkiä äskettäiseltä Italian-matkaltaan.

Limenvihreä olkaimeton bikiniyläosa yhdistettiin limenvihreän ja vaaleanpunaisen raidallisen nappimekon kanssa, jonka napit oli avattu ylhäältä ja alhaalta, mikä loi joissakin kuvissa aistillisen tunnelman.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Hänen hiuksensa olivat samoin alhaalla, ja hänellä oli aurinkolasit ja kaulakoru, kun hän kantoi kukkaroa. Hän julkaisi myös kuvia upeista maisemista ja suussa sulavista aterioista ja juomista. Hän kirjoitti kuvatekstissä 'Kun Italiassa...'.

Siellä oli valokuva Rachel Dobrinerista Alessandran mukana. Kaksi naista poseerasivat yhdessä kauniin sinisen järven edessä, jonka taustalla oli erilaisia ​​rakennuksia.

Rachel näytti upealta turkoosikuvioisessa päällyspuvussa ja aurinkohatussa, aivan kuten hänen julkkisystävänsä.

Alessandran fanit vastasivat nopeasti kehuen ja rohkaisevin kommentein, kun kuvat julkaistiin. 'Vau, sinä olet upea.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Toinen sanoi: 'Vaikuttava', kun taas toinen kuvaili ympäristöä 'kauniiksi'. Neljäs fani toivotti hänelle 'hyvää viikonloppua'.

Aiemmin tällä viikolla, Alessandra Ambrosio oli hämmästynyt eri uimapuvussa lomaillessaan Ibizalla.

Vaaleanruskea yksiosainen, jonka sivuilla leikatut osat, se oli tehty yhdestä kappaleesta. Värikäs huivi oli levitetty hänen eteensä, kun hän seisoi kivien ja veden keskellä käsivarret ojennettuina.

Amalfi Coast Getaway: kuvia Alessandra Ambrosiosta olkaimettomissa bikineissä

Todisteena kyvystään pukeutua mihin tahansa väriin hän pukeutui katseenvangitsijaan kirkkaanvihreisiin bikineihin huhtikuussa.

Hän käytti keltaista lippalakkia ja soikeita aurinkolaseja pelatessaan lentopalloa rannalla. Kuten monet muutkin hänen asuvalinnansa, se inspiroi uutta sukupolvea bikineistä kiinnostuneita naisia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: