Älypuhelimen anime-kausi 2: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Anime

WPR

Animemaailma on laaja ja toisinaan hämmentävä. Monet ihmiset tutustuvat animeen varhaisessa iässä, toiset myöhemmin elämässä, mutta jokaisesta animen nähneestä on kiistatta tullut fani. Sama voidaan sanoa 'Toisessa maailmassa älypuhelimeni kanssa'.

Japanilaisen Anime-sarjan on kirjoittanut Patora Fuyuhara, kun taas kuvituksen on tehnyt Eiji Usatsuka. Käyttäjien luoma romaanijulkaisusivusto Shsetsuka ni Nar hoiti sarjan julkaisun, kunnes Hobby Japan osti sen julkaistakseen painetun painoksen.

Helmikuusta 2017 lähtien J-Club on julkaissut romaanin englanninkielistä sarjaa kuudessa viikoittaisessa erässä. Tämän animen televisiosovituksen tuotti Production Reed, ja se lähetettiin heinäkuusta syyskuuhun 2017. Esityksen lisensoi Crunchyroll.

Sekä fanit että kriitikot ovat saaneet animen hyvin vastaan ​​sen julkaisusta lähtien. Tämän seurauksena fanien odotetaan vaativan toista kautta niin nopeasti kuin mahdollista.

Toisessa maailmassa älypuhelimeni -sarjan kaudella 2 on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Toisessa maailmassa älypuhelimeni kauden 2 julkaisupäivä

Älypuhelimen anime kausi 2

Patora Fuyuharan virallinen verkkosivusto Toisessa maailmassa älypuhelimeni kanssa (Isekai wa Smartphone to Tomo ni) paljasti perjantaina, että anime uusitaan toiseksi tuotantokaudeksi.

Vuosipäivän kunniaksi kevytromaanien kuvittaja Eiji Usatsuka julkaisi kuvituksen ilmoittaessaan julkaisupäivämäärän. Smartphone Anime Season 2:n odotetaan ilmestyvän 21. lokakuuta 2022.

Lue myös: Fire Force -kausi 3 Anime Julkaisupäivä: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Ketkä ovat sarjan päähenkilöt?

Huolimatta siitä, että sarjassa on monia hahmoja, keskitymme alta löytyvän Toisessa maailmassa älypuhelimellani -elokuvan päähenkilöihin.

Touya Mochizuki

Älypuhelimen anime kausi 2

Touya on sarjan päähenkilö, ja hän on kotoisin maasta. Hän on 15-vuotias teini, joka tapetaan vahingossa Jumalan teolla. Jumala elvyttää hänet toisella maapallolla sovituksena sallien hänen ottaa vain yhden maallisen omaisuutensa mukanaan.

Touya päätti viedä älypuhelimensa toiseen maailmaan mukanaan. Vaikka hän ei voi soittaa puheluita, hän voi silti käyttää Internetiä ja käyttää maagista energiaa akun päivittämiseen. Tuli, vesi, tuuli, maa, valo, pimeys ja nolla, kaikki seitsemän maagisen energian ominaisuutta, on hänelle annettu.

Koko sarjan ajan hänet tunnistetaan virheellisesti Eashenistä, feodaalista Japania muistuttavasta maasta.

Elze Silhoueska

Hän on parin vanhempi sisko. Touya tapaa hänet varhaisten matkojensa aikana, kun hän pelasti heidät konniilta kujalla. Hänellä on pitkät hiukset ja pienempi rintakehä kuin hänen siskollaan.

Elze taistelee hurmattujen hanskojen kanssa, ja hän voi käyttää vain 'Boostia', joka lisää hänen fyysisiä voimiaan. Hän kehittää kiintymystä Touyaan matkustaessaan, mutta hän pitää ne piilossa siskonsa vuoksi.

Lue myös: Goblin Slayer kausi 2 Anime Julkaisupäivä: Onko se virallisesti vahvistettu?

Yae Kokonoe -

Älypuhelimen anime kausi 2

Hän on taikuuden asiantuntija, ja häntä kuvataan Silhoueska-kaksosten älykkäimmäksi ja fiksummaksi. Linze on yksi heistä, ja hänen sanotaan olevan ryhmän lempein. Touya puolestaan ​​pitää häntä pelottavimpana ja raivokkaimpana kumppaninaan. Hän kehittää tunteita Touyaa kohtaan myöhemmin sarjassa, mutta kieltäytyy hyväksymästä niitä.

Yae Konoe syntyi samuraiperheeseen Eashenin kaukoidässä. Hän lähtee kotoa täydentämään taitojaan, ja hän tapaa Touyan matkan varrella auttaen häntä torjumaan hänen kimppuun hyökkäävää ryyppyjoukkoa.

Sitten hän päättää auttaa Touyaa ja liittyä hänen seikkailuunsa, mutta lopulta hän palaa Easheniin pelastaakseen perheensä ja kylänsä maanlaajuisesta maakuntakonfliktista.

Sushie Urnea Ortlinde, Yumina Urnea Belfast , Leen, Lucia Leah Regulus, Hildegard Minas Lestia ja Sakura ovat muita sivuhahmoja neljän päähenkilön lisäksi.

Lue myös: Solo Leveling Anime Julkaisupäivä: Onko se virallisesti vahvistettu?

Mikä on 'toisessa maailmassa älypuhelimeni kanssa' -juoni?

Älypuhelimen anime kausi 2

Tarina pyörii Touyan, 15-vuotiaan pojan ympärillä, jonka vahingossa surmasi Jumalan luoma salama. Jumala on pahoillaan pojan kuoleman jälkeen ja antaa hänelle toisen mahdollisuuden elämään toisella planeetalla, missä hän voi haluta kantaa haluamaansa tavaraa.

Touya päätti tuoda älypuhelimen mukanaan. Vaikka hän ei pysty soittamaan puheluita, hän pääsee Internetiin, ja hänen akkunsa latautuu taianomaisesti.

Jumala ei ainoastaan ​​palauttanut Touyan elämää, vaan myös lahjoittanut hänelle kaikki seitsemän taikuutta.

Onko esityksestä traileria?

Ensimmäiselle kaudelle on traileri, mutta tätä kirjoitettaessa toiselle kaudelle ei ole traileria. Pidä kuitenkin silmällä tätä paikkaa, sillä päivitämme sen heti, kun jotain on saatavilla.