Alex Jones ehdottaa, että Sandy Hook -perheet ovat luoneet 'elävän helvetin'

Kiistaa

WPR

Alexander Emerick Jones on tunnettu amerikkalainen konservatiivinen, alt-oikeistolainen ja äärioikeistolainen radio-ohjelmien juontaja. Hän syntyi 11. helmikuuta 1974. Hän on Alex Jones Show'n isäntä, jota Genesis Communications Network lähettää eri puolilla maata ja verkossa Austinista, Texasista.

Jonesin muiden verkkosivujensa NewsWars ja PrisonPlanet ohella InfoWars mainostaa huijauksia ja vääriä tietoja. Antamalla Unite the Right -osallistujalle ja valkoisen ylivallan kannattajalle Nick Fuentesille alustan hänen verkkosivuillaan Banned. Video, Jones on antanut valkoisille ylivallan kannattajille äänen ja tuen toimien 'sisääntulona' heidän filosofiaan.

Jones ja hänen ex-vaimonsa Kelly Jones kolme yhteistä lasta. Maaliskuussa 2015 pari haki avioeroa. Ex-tekojensa vuoksi aviomies Kelly pyysi lastensa yksinhuoltajuutta tai jaettua huoltajuutta vuonna 2017.

Hän sanoi: 'Pelkään, että hän harjoittaa törkeää käyttäytymistä ja uhkaa kongressin jäsentä' ja että 'hän ei ole vakaa kaveri' (Adam Schiff). Vastauksena hänen asianajajansa sanoi, että 'hän näyttelee hahmoa' ja viittasi vastaajaan 'esitystaiteilijana'.

Alex Jones -kiista

Jones kielsi näyttelevänsä hahmona esityksensä isännöiessään, viitaten siihen 'aitoisimmaksi, kovimmaksi, aidoksi McCoy-asiaksi, ja kaikki tietävät sen'; Oikeudessa Jones teki selväksi, että vaikka hän oli suurelta osin samaa mieltä asianajajansa väitteen kanssa, hän oli eri mieltä siitä, kuinka media oli tulkinnut sanaa 'esitystaiteilija'.

Vaikka Kellyllä on edelleen vierailuoikeudet, hän on saanut valtuudet valita, missä heidän lapsensa asuvat. Jonesin mielenosoituksen jälkeen Capitolissa, jossa häntä ympäröivät fanit ja jossa hän viittasi COVID-19:ään huijaukseksi, jossa häntä väkivaltaisesti kiusattiin, osavaltion käräjäoikeus hylkäsi huhtikuussa 2020 Kellyn kiireellisen pyynnön varmistaa heidän tyttöjensa huoltajuus seuraaville henkilöille. kaksi viikkoa.

Aiheeseen liittyvä: Logan Paul -kiista: Totuus Logan Paulin skandaaleista

Jonesilla ja hänen entisellä vaimollaan Kelly Jonesilla on kolme yhteistä lasta. Maaliskuussa 2015 pari haki avioeroa. Ex-tekojensa vuoksi aviomies Kelly pyysi lastensa yksinhuoltajuutta tai jaettua huoltajuutta vuonna 2017.

Hän sanoi: 'Pelkään, että hän harjoittaa törkeää käyttäytymistä ja uhkaa kongressin jäsentä' ja että 'hän ei ole vakaa kaveri' (Adam Schiff).

Vastauksena hänen asianajajansa sanoi, että 'hän näyttelee hahmoa' ja viittasi vastaajaan 'esitystaiteilijana'. Jones totesi oikeudessa, että vaikka hän yleisesti ottaen oli samaa mieltä asianajajansa väitteen kanssa, hän oli eri mieltä median käsityksestä ilmaisusta 'performanssitaiteilija' ja että hänen esityksensä oli 'bona fide, hardcore, aito McCoy-asia, mitä on olemassa, ja kaikki tietää sen' hänen ohjelmassaan.

Alex Jones -kiista

Vaikka Kellyllä on edelleen vierailuoikeudet, hän on saanut valtuudet valita, missä heidän lapsensa asuvat. Jonesin mielenosoituksen jälkeen Capitolissa, jossa häntä ympäröivät fanit ja jossa hän viittasi COVID-19:ään huijaukseksi, jossa häntä väkivaltaisesti kiusattiin, osavaltion käräjäoikeus hylkäsi huhtikuussa 2020 Kellyn kiireellisen pyynnön varmistaa heidän tyttöjensa huoltajuus seuraaville henkilöille. kaksi viikkoa.

2. elokuuta (Reuters) Yhdysvaltalainen salaliittoteoreetikko Alex Jones totesi tiistaina, että hänen kommenttinsa vuonna 2012 tapahtuneesta Sandy Hookin murhasta oli irrotettu asiayhteydestään ja ettei hänen ollut koskaan tarkoitus loukata tapahtumassa kuolleiden lasten vanhempia.

Jones, Infowars-radio-ohjelman ja -sivuston luoja, on parhaillaan oikeudenkäynnissä selvittääkseen, kuinka paljon hänen on maksettava väärien väitteiden esittämisestä 20 lapsen ja kuuden työntekijän verilöylystä vuonna 2012 Sandy Hook Elementary Schoolissa Newtownissa, Connecticutissa. Jones myönsi äskettäin, että ampuminen todella tapahtui.

Jones vastasi kääntyen vanhempiensa puoleen: ”En koskaan aikonut satuttaa sinua. ”Ennen kuin tämä tapaus meni oikeuteen, en koskaan edes maininnut nimeäsi. Ennen tätä päivää en tiennyt kuka olet.'

Tapetun Jesse Lewisin, 6, vanhemmat Neil Heslin ja Scarlett Lewis haastavat Jonesin ja hänen yrityksensä, Free Speech Systems LLC:n, oikeuteen jopa 150 miljoonalla dollarilla. Kun Jones kyseenalaisti Heslinin luotettavuuden aamuohjelmassa tiistaina, Scarlett Lewis, Jesse Lewisin äiti, puhui suoraan Jonesille.

Hän sanoi: 'Tiedän, että uskot minua, mutta aiot poistua tästä oikeussalista ja sanoa sen uudelleen ohjelmassasi.' 'Voitko kuvitella itsesi asemaani? Oletko myötätuntoinen?

Austinissa asuva Alex Jones astuu oikeustaloon Jesse Lewisin vanhempien, 6-vuotiaan Sand Hook -tapahtuman uhrin, edessä.

Alex Jones -kiista

Travis Countyn oikeustalossa Austinissa, Texasissa, Yhdysvalloissa 28. heinäkuuta 2022 Alex Jones astuu oikeussaliin Scarlett Lewisin ja Neil Heslinin, Sandyn uhrin 6-vuotiaan Jesse Lewisin vanhempien edessä. Koukkuammunta. Tiistaina Briana Heslin kertoi tuomaristolle, että Jonesin valheet olivat saaneet hänet käymään läpi vuosien 'helvetin'.

Heslin antoi tiistaina todistajanlausunnon, jossa hän sanoi: 'En voi edes alkaa kuvailemaan viimeisten yhdeksän ja puolen vuoden tuskaa, jonka olen joutunut kokemaan Alex Jonesin epäpätevyyden ja piittaamattomuuden sekä hänen myymiensä valheiden vuoksi. omat rikkautensa ja menestyksensä.'

Jonesin asianajaja väitti, että sen jälkeen, kun hänet poistettiin alustoista vuonna 2018 ja hän menetti miljoonia katsojia, hän oli jo maksanut hinnan.

Uhrien perheet ovat nostaneet useita kunnianloukkauskanteita, jotka väittävät, että Jonesin kannattajat ahdistelivat heitä hänen valheellisten väitteidensä seurauksena Austinissa, Texasissa, Infowarsin kodissa.

Aiheeseen liittyvä: Dixie Chicks -kiista: Chicksin kiistanalainen lausunto George W. Bushista vuonna 2003

Viime maanantaina Free Speech Systems haki konkurssiin Texasin tuomioistuimessa. Siirron ansiosta yritys voi jatkaa lähetystä, kunnes se tekee valituksen, Jones sanoi maanantai-ohjelmassa.

Adam Lanza, 20, joka avasi tulen Sandy Hookin peruskoulussa, käytti Remington Bushmaster -kivääriä. Lähestyvien poliisin sireenien ääniin kaikki päättyi, kun Lanza teki itsemurhan.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR