Alev Aydinin treffit – kuinka kauan he ovat seurustelleet?

Julkkis

WPR

Ilmoittaessaan raskaudestaan ​​tammikuussa 2021 Halsey ei vain tyrmännyt kaikkia, vaan myös paljasti, että he odottivat kaksosia. Laulajan poikaystävä Alev Aydin paljastui myös heidän salaisena rakkautensa.

'Bad at Love' -laulaja ilmoitti Instagramissa raskaudestaan ​​ja julkaisi sarjan kuvia, joissa näkyy hänen neulottu bikiniyläosa ja hänen kasvava vauvan pullistuma. Halsey kirjoitti 'Yllätys!' valokuvaan ja merkitsi heidän poikaystävänsä.

Tähän Aydin vastasi: 'Sydän tuntuu hyvin täyteläiseltä.' Kultaseni, ihailen sinua. 'Minä rakastan sinua!!!!!' oli poptähden vastaus. Ja olen jo rakastunut tähän pieneen yksilöön!'

Halseylla oli keskenmeno viisi vuotta ennen raskausilmoituksen tekemistä. 'Se on vihaisin esitys, jonka olen koskaan tehnyt elämässäni', laulaja sanoi Rolling Stone -haastattelussa vuonna 2016. Siinä vaiheessa elämääni 'En tunne itseäni enää ihmiseksi', ajattelin. itselleni.

Jotkut fanit uskoivat, että Halseyn ja Aydinin yhteys oli tuore, mutta näyttää siltä, ​​että Grammy-ehdokkaalla ja tuottajalla oli pitkä yhteinen historia. Heidän 'raskaudestaan ​​oli 100-prosenttisesti suunniteltu' ilmoitettiin kannattajille maaliskuussa 2021.

Heidän raskausuutisensa tuli kuukausia aikaisemmin kuin he olivat suunnitelleet hankkivansa yhteensopivia tatuointeja Los Angelesin putiikissa. Tatuoija Amanda Owley julkaisi kuvia taideteoksesta kesäkuussa 2020.

Kenen kanssa Alev Aydin seurustelee?

New Jerseyn asukkaalla ja hänen poikaystävällään oli molemmilla jalkoihinsa tatuoitu lause 'Siemeniä' symboliksi heidän sitoutumisestaan ​​toisiinsa. Mitä tulee heidän jalkoihinsa, Halseyn ja Aydinin jalat ovat hyvin erilaisia. Tatuoija pyörtyi innostuksesta pariskunnan tapaamisen jälkeen ja kutsui heitä 'ihanimmista' koko ajan.

Lue myös: Kenen kanssa Maya Hawke seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Spencer Barnettiin!

Lähde kertoi Us Weeklylle helmikuussa, että pariskunta oli 'puhunut avioliitosta', mikä on merkki heidän vakavuudestaan.

Halsey 'ei välttämättä halunnut mennä naimisiin ennen raskautta', sisäpiiriläinen väitti ja korosti, että pariskunta 'keskittyy [Halseyn] raskauteen' ennen kaikkea muuta.

'Avioliitto ei ole ollenkaan ainoa painopiste', henkilö jatkoi. Viime kädessä ratkaisevaa on se, että Halseylla ja Alevilla on hyvä suhde, ja tällä hetkellä Halsey todella ihailee ja vaalii Alevia. He näyttävät olevan vakavassa suhteessa.'

Jatka vierittämistä saadaksesi lisätietoja Halseyn ja Aydinin suhteesta ja heidän romanssinsa täydellisestä aikajanasta

Alev Aydinin treffit

Maaliskuu 2019

He kävivät Los Angeles Lakersin ottelussa lähes kaksi vuotta ennen kuin he julkistivat ensimmäisen lapsensa saapumisen. Kun Aydin julkaisi kuvan heistä istumassa kentällä pelin aikana, hän kehui kuinka 'mahtavaa' se oli ollut.

'Kiitos @iamhalseylle kenttäkokemuksesta, jota en todennäköisesti koskaan pääse tekemään enää. Olemme puhelimillamme ainoita, jotka katsovat peliä 'Kuvassa on kuvateksti.

Alev Aydinin treffit

Kesäkuu 2020

Halsey ja Aydin saivat identtiset tatuoinnit kuusi kuukautta ennen kuin he ilmoittivat raskaudestaan. He vaihtoivat käsinkirjoitettuja tatuointeja, joissa oli sana 'Seeds' jalassa. 'Tapasin tänään kaksi mukavinta ihmistä.

Alev ja Ashley. Hänen Twitter-kahvansa on HALSEY @iamhalsey. 'Siemenet' on termi, jota käytetään viittaamaan siemeniin, jotka on istutettu. Hän neuvoi kylvämään siemeniä tällä viikolla, koska se on täydellinen aika tehdä niin kosmisen ajoituksen kannalta. Olen täysin samaa mieltä tämän kanssa 'Instagramin kautta, mustetaiteilija Owley kirjoitti.

Alev Aydinin treffit

Lokakuu 2020

Kuvajournalistit Los Angelesissa nappasivat kuvan pariskunnasta maalaustarvikkeita ostamassa lokakuussa 2020. Julkaisttuaan Halloween-aiheisen taideteoksen Instagramissa vain muutama päivä aiemmin laulaja päätti lähteä julkiselle retkelle.

Alev Aydinin treffit

Tammikuu 2021

Raskaus paljastui tammikuussa 2021, kun Halsey jakoi sosiaalisessa mediassa kuvan alastomasta vatsastaan. Muusikko merkitsi Aydinin viestiin, ja heillä oli kommenteissa ihastuttava keskustelu siitä, kuinka paljon he rakastivat toisiaan.

Alev Aydinin treffit

Maaliskuu 2021

Hän täytti kaksikymmentäyksi epidemian riehuessa heidän ympärillään. Aydinin ollessa vatsallaan Grammy-palkittu taiteilija julkaisi kuvan heistä kahdesta sängyssä.

Halsey twiittasi: 'Hyvää syntymäpäivää, aşkm.' 'Rakkauteni' on lauseen viimeinen sana.

Alev Aydinin treffit

Heinäkuu 2021

Koska hän ei halunnut kuulla, mitä muut ajattelevat Aydinista, laulaja pohti 'hullua' päätöstään olla hiljaa hänestä julkisesti.

Halsey kertoi Allurelle elokuussa 2021: 'En ole koskaan puhunut hänestä aiemmin.' Huolimatta siitä, että olin valmis luopumaan kaikesta, rakkaani eivät olleet.

Hänen mukaansa hän jatkoi: 'Kukaan ei tiennyt, että tapasin jonkun. Jotenkin tuntuu, että ihmiset tuntevat olevansa oikeutettuja päivitykseen, kuten: 'Tapasin jonkun; tapailemme toisiamme; olemme tosissamme; he ovat muuttaneet sisään; suunnittelemme lapsen saamista; meillä on vauva; meillä oli vauva; tämä on sukupuoli.'

Lue myös: Kenen kanssa Maya Hawke seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Spencer Barnettiin!

Neljän vuoden ystävyyden jälkeen Halsey paljasti, kuinka heistä tuli romanttinen seurustelu.

'Oli ilmeistä, että hän ja minä olimme kuin 'Voi luoja!', kun tähdet vihdoin kohtasivat suhteenmme. 'Sinä olet se henkilö, jonka kanssa minun on tarkoitus perustaa perhe', hän sanoi. 'Tuohon aikaan Halsey oli ainoa, joka tiesi. 'Alev ja minä aloimme seurustella vasta kun tajusin kuinka paljon pidin hänestä.'

Alev Aydinin treffit

Heinäkuu 2021

14. heinäkuuta 2021 pariskunnalle syntyi Ender Ridley Aydin. Tilaisuudessa Halsey jakoi mustavalkoisen tilannekuvan perheestään, jossa hän kiitti ammattilaisia, jotka olivat auttaneet heidän ensimmäisen lapsensa synnytyksessä.

'Kiitollisuus. Kaikkein innostava ja 'harvinainen' synnytyskokemus. Se on 'rakkauden ruokkima', laulaja julkaisi Instagramissa aiemmin tässä kuussa.

Alev Aydinin treffit

Huhtikuu 2022

'Vahvistus minulle, että minulla on huono maku miehiä kohtaan', Halsey twiittasi tuolloin, kun Internet kritisoi Rob Pattinsonin roolia Batmanissa. Aleksey on vapaa tästä vaatimuksesta.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR