Alec Baldwinin nettoarvo: Kuinka Alec Baldwin rikastui? Viimeisin päivitys!

Nettovarallisuus

WPR

Alexander Rae Baldwin III, yhdysvaltalainen näyttelijä, koomikko ja poliittinen aktivisti, syntyi 3. huhtikuuta 1958. Hän on Baldwinin veljeksistä vanhin ja on tunnettu näyttelijästään, joka sisältää traagisia ja komediallisia osia elokuvissa ja televisiossa. .

Oscar-, Tony- ja British Academy Film Award -ehdokkuuden lisäksi Baldwin on voittanut useita palkintoja, mukaan lukien kolme Emmy-palkintoa, kolme Golden Globe -palkintoa, kahdeksan Screen Actors Guild -palkintoa ja kolmen muun ehdokkaana. myös palkinnot.

Alec Baldwinin pikatiedot

Nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria
Palkka:300 tuhatta dollaria jaksoa kohden
Syntymäaika:3. huhtikuuta 1958 (63 vuotta vanha)
Sukupuoli:Uros
Korkeus:6 jalkaa (1,83 m)
Ammatti:Näyttelijä, televisiotuottaja, elokuvatuottaja, kirjailija, koomikko
Kansallisuus:Yhdysvallat

Mikä on Alec Baldwinin nettoarvo?

Amerikkalainen näyttelijä ja tuottaja Alec Baldwin on a 60 miljoonaa dollaria dollarin omaisuus. Alec Baldwin on vakiinnuttanut asemansa yhtenä esiintymismaailman arvostetuimmista henkilöistä saatuaan lukuisia merkittäviä panoksia viihdeteollisuuteen.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Baldwin on kerännyt vuosien aikana hämmästyttävän määrän krediittejä TV- ja elokuvatuotannosta. Hän on myös saanut monia kunnianosoituksia.

Aikainen elämä

3. huhtikuuta 1958 Alexander Rae Baldwin III syntyi Amityvillessä, New Yorkissa. Alecilla on kaksi sisarusta ja kolme nuorempaa sisarusta, joista kaikista tulee näyttelijöitä.

Baldwinit ovat yksi vanhimmista eurooppalaisista perheistä Amerikassa; kaikki lapset kasvatettiin a roomalaiskatolinen kotiin vanhemmat, jotka ovat Mayflower-matkustajien suoria jälkeläisiä.

Alec Baldwin kehitti intohimon jalkapalloon vielä lukiossa. Sen jälkeen hän opiskeli George Washingtonin yliopistossa ennen siirtymistään New Yorkin yliopiston Tisch School of the Arts -kouluun suorittamaan näyttelijäntutkintoa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Hän osallistui tänä aikana Lee Strasbergin teatteriinstituuttiin opiskelemaan näyttelemistä muiden tulevaisuuden tähtien kanssa lavalla. Vasta vuonna 1994, kun Baldwin suoritti Bachelor of Fine Arts -tutkinnon New Yorkin yliopistosta, häntä pidettiin täysin valmistunut.

Lopulta hän pääsi Actors Studioon, joka on tunnettu näyttelijäkoulu New Yorkissa.

Aiheeseen liittyvä: Tom Kaulitzin nettoarvo: Kuinka Tom Kaulitzista tulee niin rikas? Viimeisin päivitys!

Ura

Alec Baldwin teki näyttelijädebyyttinsä saippuasarjan The Doctors kaudella 1980–1982. Hänen ainoa esiintymisensä vuonna 1983 oli ohjelmassa Cutter to Houston. Knots Landing tarjosi hänelle toisen toistuvan roolin vuonna 1984, ja hän jatkoi esiintymistä sarjassa vuoteen 1985 asti.

Baldwin debytoi lavalla vuonna 1986 esittämällä Loot Broadwaylla. Hän sai pääroolin minisarjassa Dress Grey samana vuonna ja jatkoi menestystään televisiossa.

Vuoden 1987 elokuvassa Forever, Lulu Alec Baldwin teki ensimmäisen tutkimusmatkansa elokuvan maailmaan. Osien elokuvissa, kuten Beetlejuice, Working Girl, Married to the Mob ja Talking Girl, Baldwinilla oli erittäin kiireinen vuosi 1988.

Lisää osia 1990-luvun Hunt for the Red October -elokuvassa ja Woody Allenin Alicessa Alec Baldwin vahvisti asemaansa Hollywood-tähdenä. Seuraavana oli The Marrying Man, vuoden 1991 elokuva.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Siellä Alec Baldwin tapasi ensimmäisen kerran Kim Basinger , nainen, jonka hän menisi naimisiin. Baldwin sai kiitosta työstään Glengarry Glen Rossissa ja palkintoja työstään draamassa A Streetcar Named Desire vuonna 1992. Vuonna 1994 hän esiintyi seuraavan kerran elokuvissa The Getaway ja The Shadow.

Jälkimmäinen ansaitsi lipputuloissa 48 miljoonaa dollaria. Alec Baldwin näytteli samaa roolia minisarjassa A Streetcar Named Desire -sovituksessa osallistuttuaan teatteriesitykseen.

Hänen roolistaan ​​hän sai Screen Actors -palkinnon Guild Award -ehdokkuudesta . Alec Baldwin esiintyi elokuvissa, mukaan lukien The Juror, The Edge ja Heaven's Prisoners vuosina 1996–1997. Hän palasi teatteriin Macbeth off-Broadway -tuotannossa vuonna 1998.

Hän kirjoitti jakson Law & Orderista ja kertoi Thomas & Friends -teoksesta samana vuonna. Vuonna 2000 hän esiintyi perhekomediassa Thomas and the Magical Railroad ja paljon synkässä televisiodokumentadraamassa Nürnberg.

Alec Baldwinin suurin rooli vuonna 2001 oli pelissä Pearl Harbor , elokuva, joka negatiivisista arvosteluista huolimatta menestyi erittäin hyvin lipputuloissa tuottaen noin 450 miljoonaa dollaria.

Elokuvassa näyttelemisen lisäksi hän ohjasi myös The Devilin ja Daniel Websterin samana vuonna. Hän esiintyi yllättäen Friends TV -ohjelmassa vuonna 2002. Baldwin antoi ehkä yhden parhaista esityksistään vuoden 2003 elokuvassa The Cooler, josta hän sai useita ehdokkuutta.

Vuonna 2004 Alec Baldwin äänesti hahmoja Paavo Pesusieni -elokuvassa ja liittyi Martin Scorcesen The Aviator -elokuvan näyttelijöihin. Hän esiintyi myös Twentieth Century Broadwaylla sinä vuonna.

Hän teki yhteistyötä Scorcesen kanssa jälleen The Departedissa vuonna 2006, ja hän esiintyi myös Mini's First Time -elokuvassa. Baldwin esiintyi Entertaining Mr. Sloanessa, toisessa Broadway-show'ssa, vuonna 2006, mutta 30 Rockin ensi-ilta oli vuoden merkittävin tapahtuma.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Sarjan finaaliin saakka vuonna 2013 Baldwin jatkoi pääosana tässä TV-sarjassa, josta hänet oli ehdolla kahdelle Emmylle.

Baldwin esiintyi elokuvissa, mukaan lukien Suburban Girl, vuonna 2007. Sitten hän esiintyi elokuvissa, kuten Shortcut to Happiness ja Madagascar: Escape 2 Africa vuonna 2008.

Baldwin jatkoi teatteriuransa vuonna 2010 soittamalla Equuksessa. Baldwin esiintyi elokuvissa, kuten To Rome With Love ja Rise of the Guardians vuonna 2012. Vuoden 2013 Broadwayn Orphans-lavastuksen myötä toinen osa tuli saataville.

Hän esiintyi Mission Impossible: Rogue Nationissa vuonna 2015. Vuoden 2017 elokuvassa The Boss Baby hän teki äänityön vielä kerran.

Fallout, Mission Impossible -sarjan kuudes elokuva, merkitsi Baldwinin paluuta sarjaan vuonna 2018. Hän esiintyi myös elokuvassa Spike Leen BlackKkKlansman se vuosi.

Avioliitto ja henkilökohtainen elämä

Baldwin on naimisissa Hilaria Baldwin , tunnettu hyvinvointiasiantuntija ja varakas liikenainen. Alec ja Hilaria Baldwin -säätiö, joka asettaa etusijalle taiteen rahoituksen, on heidän molempien perustama.

alec baldwin nettovarallisuus

Hän meni naimisiin Kim Bassingerin alkuvuosina; kuitenkin myöhemmin he erosivat, pääasiassa heidän sovittamattomien erimielisyyksiensä vuoksi. Hänellä ja Hillarylla on viisi yhteistä lasta, kun taas heillä on vain yksi tytär.

Hyväntekeväisyys

Alec Baldwin on kuuluisa omistautumisestaan ​​hyväntekeväisyyteen ja hyväntekeväisyyteen. Äitinsä muistoksi hän perusti Carol M. Baldwin Cancer Research Fundin.

Hänen sopimuksensa Capital Onen kanssa määräsi, että hän lahjoittaisi kokonsa 14 miljoonaa dollaria palkkaa organisaatiolleen toimiessaan yhtiön tiedottajana.

Baldwin on vuosien varrella antanut huomattavan panoksen teattereihin, sinfoniaorkestereihin ja lukutaitoaloitteisiin.

Aiheeseen liittyvä: Rick Astley Net Worth 2022: Tarkista tästä, kuinka Rick Astley käyttää rahojaan?

Henkilökohtainen elämä

Satunnaisen tapaamisen jälkeen Kim Basingerin kanssa vuonna 1990 'The Marrying Man' -elokuvan kuvauksissa. Ennen avioeroa vuonna 2000 heillä oli yksi yhteinen lapsi, Ireland Baldwin, mentyään naimisiin vuonna 1993.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Vuodet kuluivat, kun heidän avioero- ja lasten huoltajuuskiistansa kesti. Raporttien mukaan he käyttivät 3 miljoonaa dollaria pelkästään lakilaskuilla.

Yhteenvetona

Alec Baldwin näyttelee harvoin pääroolia elokuvissa, mutta hänellä on silti arvioitu nettovarallisuus 45 miljoonaa dollaria.

Hän myös vaihtaa vaivattomasti television ja elokuvien välillä, antaa ikätovereidensa olla keskipisteessä, kun hän uskoo hetken olevan sopiva, ja hänellä on poikkeuksellinen työmoraali.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR