Alan Whiten sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Yesin pitkäaikainen rumpali Alan White on kuollut 72-vuotiaana.

Hänen perheensä vahvisti uutisen tänään (26. toukokuuta) Facebookissa ja huomautti, että hän kuoli 'lyhyeen sairauteen'.

White oli ollut Yes-yhtyeen jäsen vuodesta 1972, jolloin hänet otettiin yhtyeen alkuperäisen rumpalin Bill Brufordin sijaiseksi. Hän debytoi yhtyeen viidennellä albumilla 'Close To The Edge' ja on sen jälkeen esiintynyt lähes 40 studioalbumilla, joista viimeisin on vuonna 2021 julkaistu 'The Quest'.

'On hirveän valitettavaa, että YES ilmoittaa, että heidän rakas rumpalinsa ja 50-vuotias ystävänsä Alan White on kuollut 72-vuotiaana lyhyen sairauden jälkeen', yhtye totesi lausunnossaan. Uutinen oli täydellinen shokki koko YES-perheelle.

'Alan oli odottanut innolla tulevaa UK-kiertuetta, joka juhlistaisi hänen 50-vuotisjuhlavuottaan YES:llä ja heidän legendaarisella Close To The Edge -albumillaan, joka merkitsi Alanin seikkailun alkua bändin kanssa heinäkuussa 1972.

”Hän ja hänen ihana vaimonsa Gigi juhlivat juuri 40-vuotis hääpäiväänsä. Alan kuoli hiljaa nukkuessaan kotona.'

White kuului myös John Lennonin Plastic Ono Bandiin, johon hän liittyi vuonna 1969, kun entinen Beatles-laulaja oli etsinyt hänet. John Lennonin 'Imagine' -albumilla hän esitti kahdeksan kappaletta, mukaan lukien nimikappaleen ja 'Gimme Some Truth'. Hän esiintyi myös John Lennonin 'Instant Karma!' George Harrison 'Kaiken on mentävä.'

White soitti myös The Downbeatsin, Billy Furyn Gamblersin, Happy Magazinen, Alan Price Big Bandin, Ginger Bakerin ilmavoimien, Terry Reidin, Joe Cocker , ja The Ventures uransa aikana.

Yes-yhtyeen jäsenenä White valittiin Rock & Roll Hall of Fameen vuonna 2017.

'YES omistaa 50-vuotispäivänsä Close to Edge UK Tourille kesäkuussa Whitelle', yhtye sanoi lausunnossaan.

Kiertue alkaa 15. kesäkuuta Glasgow'n Royal Concert Hallissa, ja muut Euroopan päivämäärät julkistetaan pian.

Mitä tapahtui Alan White Drummerille?

Alan Whiten sairaus

Englantilaisen rockyhtyeen rumpali Kyllä, Alan White , joka asui Seattlessa, Washingtonissa, kuoli 72-vuotiaana. Hänen vaimonsa Gigi White kertoi kuolleen lyhyen sairauden jälkeen.

'Alan White, rakas aviomiehemme, isämme, isoisämme ja todellinen perheenjäsen, kuoli 72-vuotiaana Seattlen alueella sijaitsevassa kodissaan 26. toukokuuta 2022', Gigi White ja White-perhe kirjoittivat rumpalin Facebook-sivulla. .

Alan syntyi 14. kesäkuuta 1949 Peltonissa Durhamin kreivikunnassa Englannissa. White aloitti pianotunnit kuusivuotiaana, rumputunnit 12-vuotiaana ja julkiset esiintymiset 13-vuotiaana.

Kun hän oli seitsemänvuotias, hän muutti läheiseen Ferryhillin kaupunkiin, jossa hän vietti loppuelämänsä.

Samaan aikaan hänen pianotunnit olivat käännekohta hänen musiikillisessa kehityksessään rumpalina. Hänen setänsä kertoi soittaneensa instrumenttia 'melko perkussiivisesti'.

Sen jälkeen hänen setänsä kertoi vanhemmilleen intohimosta musiikkiin, ja kun hän oli 12-vuotias, he ostivat hänelle joululahjaksi Ajax-rumpusetin.

White kuvasi setänsä olevan valtava vaikutus hänen elämäänsä.

Lue myös: Morten Harketin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Mihin sairauteen Alan Whiten rumpali kuoli?

Alan Whiten sairaus

Alan White, joka kuoli 72-vuotiaana kotissaan Seattlessa, oli valtava menetys musiikkiyhteisölle.

Muusion kuolinsyy ei ole tiedossa, mutta perheen Facebook-viestin mukaan hän kuoli Yhdysvalloissa lyhyen sairauden jälkeen ollessaan poissa kotimaastaan.

'Mikä ihana, kiltti ihminen', yksi kommentoija Facebookissa kirjoitti. Pidän itseäni ja perhettäni erittäin onnekkaina saadessani hänet ja hänen ihana perheensä elämäämme. Alan, terveisin. 'Sinulla on aina erityinen paikka sydämissämme.'

White oli ollut naimisissa Gigin kanssa lähes 40 vuotta. Heidän kaksi lastaan ​​ovat Jesse ja Cassi, ja hänen poikansa seuraa isänsä jalanjälkiä ja ryhtyy muusikoksi.

Hän kuoli Newcastlessa, Washingtonissa, lähellä Seattlea, lähdettyään kotimaastaan. White oli paras mies Jon Andersonin häissä vuonna 1997.

White oli myös Washingtonin Issaquah Salmon Days -tapahtuman suurmarsalkka.

Lue myös: Marion Bartolin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Mikä oli Alan Whiten kuolemansyy?

Alan Whiten sairaus

Hänen perheensä ilmoitti Alanin kuolemasta maailmalle Facebook-viestin kautta hänen virallisella sivullaan.

Alanin perhe ilmoitti artikkelissa, että hän kuoli 26. toukokuuta 2022 Seattlen alueella sijaitsevassa kodissaan 'lyhyen sairauden jälkeen'. 'Lyhytsairauden' luonnetta ei kerrottu.

Alanin perhe kertoi sitten nopeasti kaikista hänen upeista saavutuksistaan ​​hänen uransa aikana. 'Hänen 40-vuotias vaimonsa (15.5.1982) Rogena 'Gigi' (os. Walberg), hänen lapsensa Jesse (Emily), heidän kaksi lastaan ​​JJ ja Ellie sekä Cassi (Kela) ja käly Andrea Holmqvist (Robert), perhe kirjoitti lausunnon lopussa.