Alan Smolinisky Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Julkkis

WPR

28. marraskuuta 1979 Alan Smolinsky syntyi Yhdysvalloissa. Hän on tunnettu Yrittäjä. Kun Benjamin Graham ja David Dodd aloittivat opettamisen Columbia Business Schoolissa vuonna 1928, he ottivat käyttöön arvosijoituksen, joka korostaa omaisuuden ostamista alennuksella niiden todelliseen arvoon.

Nykymaailmassa tämä liike on läheisimmin samaistuva Warren Buffettiin, Berkshire Hathawayn puheenjohtajaan ja Charlie Mungeriin, varapuheenjohtajaan. Kauris on astrologien mukaan Alan Smoliniskyn horoskooppi.

Smolinisky meni naimisiin Indianan syntyperäisen Caroline Sukitsin kanssa vuonna 2010. Heidän perheensä koostuu kolmesta jäsenestä. Charlie Munger oli inspiraationa perheen pojan nimelle. Smolinisky osti kaksi viereistä Pacific Palisades -tonttia, yhteensä 2,15 hehtaaria, ammattilaispesäpallopelaaja Jason Kendallilta syyskuussa 2010 10,8 miljoonalla dollarilla ja pystytti upean 18 000 neliöjalan kartanon autogallerialla.

FAA:n tietojen mukaan Smolinsky on Gulfstream GIV-SP -lentokoneen rekisteröity omistaja, jonka kapasiteetti on 13. Sir Lucian Grainge ja Smolinisky saivat Rueful Brittania (Best British Car) -palkinnon vuotuisessa Concours d'LeMonsissa vuonna 2015 sähköisellä GEM-autolla. pukeutunut kuin 1970-luvun Land Rover Defender.

Mikä on Alan Smoliniskyn nettovarallisuus?

Alan Smolinisky Net Worth

Oli muita yhteyksiä, jotka eivät paljastaneet hänen tulojaan, kun etsimme viitteitä. Lähteet väittävät hänen olevan 1,5 miljoonan dollarin arvoinen, kun taas toinen väittää olevansa 15 miljoonaa dollaria mustassa.

Nettovarallisuus 15 miljoonaa dollaria
Ikä43 vuotta vanha
Syntymäpäivä28.11.1979
SyntymäpaikkaLos Angeles, Kalifornia
SyntymänimiAlan Smolinisky
SyntymämerkkiJousimies

Tietojen puutteen vuoksi voimme antaa vain karkean arvion hänen nettovarallisuudestaan. Saatamme pitää oudolta, että pohdimme tätä asiaa nyt. Katsotaanpa Alanin taustaa ja ammattia ennen kuin paljastamme hänen kuumimmat trendinsä.

Major League Baseball -joukkue LA Dodgers

Siitä ilmoitettiin tammikuussa 2019 Smoliniski on liittynyt Los Angeles Dodgersin ja Dodger Stadiumin omistajaryhmään osaomistajana yhdessä Mark Walterin, Earvin “Magic” Johnsonin ja Peter Guberin kanssa. Hänen ostostaan ​​ilmoitettiin seuran lehdistötiedotteessa, jossa Smolinsky sanoi, että hän oli ollut Dodger-fani koko ikänsä: 'Nyt olla heidän omistajaryhmän jäsenenä on mahtava tilaisuus.'

Smolinisky kirjoitti artikkelin Aika-lehti ostostaan, jossa hän sanoi tehneensä sen kunnianosoituksena isänsä rakkaudelle baseballia ja Yhdysvaltoja kohtaan.

Sportico arvioi Dodgersin arvoksi 4,62 miljardia dollaria maaliskuussa 2021.

Lue myös: Bart Bryant Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys hänen rikkaammasta elämästään!

Palisadian-Post

Alan Smolinisky Net Worth

Smolinsky osti Palisadian-Postin, viikoittain tilattavan sanomalehden, joka kattaa Pacific Palisadesin Kaliforniassa, vuonna 2012. Vuonna 1928 perustettu Palisadian-Post on ilmestynyt siitä lähtien joka torstai. Smolinisky mainitsi seuraavan lausunnon etusivun Los Angeles Times -profiilissa, joka julkaistiin vuonna 2013: 'Palisadian-Post on suosikkisanomalehteni ja Pacific Palisades on suosikkipaikkani planeetalla.

Velvollisuuteni on painaa tämä sanomalehti joka torstai loppuelämäni ajan.' Smolinisky sulki nopeasti painoyrityksen, vaihtoi suurimman osan työvoimasta ja myi lehden pitkäaikaisen rakennuksen, koska painatusprosessi ulkoistettiin.

Tilanteen muuttumisen äkillisyys oli suututtanut monia asukkaita. Palisades Villagessa sijaitsevassa Palisadian-Post-rakennuksessa on lehden pääkonttori, jossa on 17 työntekijää ja 5 000 maksavaa tilaajaa. Yhden vuoden jäsenyyden hinta on 79 dollaria

Lue myös: Kodak Black Net Worth 2022: American Hip Hop -artistien tulot, ura ja muita päivityksiä!

Henkilökohtainen elämä

Alan Smolinisky Net Worth

Tietojemme mukaan Alan Smolinisky meni naimisiin Caroline Smoliniskyn kanssa. Alan Smolinisky on sinkku joulukuusta 2021 lähtien, eikä häntä ole liitetty keneenkään.

Alan Smoliniskyllä ​​ei ole aiempia kumppanuuksia kanssamme. Voisimme käyttää apuasi Alan Smolinskyn treffihistorian kokoamisessa!