Alan Rickmanin päiväkirjat, miksi hän jatkoi Severus Kalkaroksen pelaamista

Uutiset

WPR

Katsauksen edesmenneen näyttelijän kymmenen vuotta kestäneeseen matkaan 'Harry Potter' -sarjan läpi tarjoavat äskettäin julkaistut katkelmat hänen päiväkirjoistaan.

Lisäksi ne valaisevat hänen päätöstään jatkaa Severus Kalkaroksen esittämistä kaikissa kahdeksassa elokuvassa Varietyn mukaan.

Rickmanin täytyi käsitellä terveysongelmia, ennen kuin sarjan viides osa Harry Potter ja Feeniksin järjestys alkoi kuvata. Näyttelijällä diagnosoitiin aggressiivinen eturauhassyövän muoto vuonna 2005, ja sen hoito aloitettiin pian sen jälkeen The Guardianin julkaisemien asiakirjojen otteiden mukaan.

Hänelle tehtiin leikkaus Nashvillessä, Tennesseen Vanderbilt University Medical Centerissä seuraavan vuoden tammikuussa sen jälkeen, kun lääkärit päättivät lopulta poistaa hänen koko eturauhasensa Varietyn mukaan.

Rickman teki päätöksen jatkaa palvelemista surullisen masentavan juoma-aineen professorina päiväkirjassa, jonka hän kirjoitti muutama viikko sairaalasta kotiutumisen jälkeen.

Alan Rickmanin päiväkirjat, miksi hän jatkoi Severus Kalkaroksen pelaamista

”Ja lopuksi KYLLÄ HP 5:lle. Tunne on neutraali – ei ylös eikä alas. Väite kehottaa ihmisiä 'näkemään sen läpi' voiton. Se on sinun kertomuksesi: 'Hän kirjoitti.

Variety lisää, että näyttelijä oli aina ollut tietoinen hahmonsa ja Harry Potterin äidin Lilyn välisestä traagisesta rakkaustarinasta ja että vuonna 2007 hän oli kirjoittanut pohdintojaan hahmonsa kuolemasta J.K. Rowlingin viimeinen kirja sarjassa 'Harry Potter ja kuoleman varjelukset'.

Viimeinen 'Harry Potter' -kirja on luettu, hän totesi edellisessä viestissä. ”Snape kuolee rohkeasti, ja Potter kutsuu poikansa Albus Severuksen perässään ja ylistää häntä lapsilleen yhtenä rohkeimmista ihmisistä, jonka hän on koskaan tuntenut. Tämä oli todellakin kulkurituaali. Seitsemän vuotta sitten minulla oli kallionreuna, josta pidin kiinni Jo Rowlingin pienen tiedon ansiosta: Kalkaros ihaili Lilyä.

Rickman jakoi myös ajatuksensa poistuttuaan trilogian ensimmäisen osan 'Harry Potter ja viisasten kivi' maailmanensi-ilta. Rickmanin mukaan 'elokuva pitäisi nähdä vain suurella näytöllä'. 'Se kehittää laajuutta ja syvyyttä, jotka ovat verrattavissa John Williamsin vastenmielisyyteen. On paljon hauskempaa juhlia jälkeenpäin Savoyssa.”