Alan Jacksonin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Country Music Hall of Famen jäsen Alan Jackson paljasti tiistaina, että hänellä on diagnosoitu Charcot-Marie-Toothin oireyhtymä, kokoelma hermosairauksia, jotka ovat vaikuttaneet hänen kykyynsä liikkua ja säilyttää tasapaino lavalla.

Jackson, 62, kertoi perineensä taudin isältään ja että se on vaivannut muita hänen perheenjäseniään 'TODAY'-ohjelman Jenna Bush Hagerin haastattelussa. Hänellä oli diagnosoitu syöpä kymmenen vuotta.

'Se on vaikuttanut minuun vuosia, ja se on tulossa selvemmäksi', Jackson selitti. 'Ja tiedän, että höpötän lavalla, ja nyt minulla on vaikeuksia tasapainottaa jopa mikrofonin edessä, joten tunnen oloni erittäin epämukavaksi, ja haluan vain ihmisten tietävän, että siksi näytän siltä miltä olen. tehdä.'

Hän sanoi, ettei halua fanien säälivän häntä ja lisäsi, että tauti 'ei ole kohtalokas, (mutta) se tekee minut lopulta vammautuneeksi'.

Seuraavassa on yhteenveto siitä, mitä tiedämme Charcot-Marie-Toothin taudista.

Aikainen elämä

Alan Jacksonin sairaus

Alan Eugene Jackson syntyi 17. lokakuuta 1958 Newnanissa, Georgiassa. Hän varttui talossa, joka rakennettiin isoisänsä työkaluvajan ympärille äitinsä Ruthin, isänsä Josephin (tunnetaan paremmin nimellä Gene) ja neljän vanhemman sisaren kanssa.

Alan varttui kuunnellen kirkkomusiikkia, kunnes ystävä esitteli hänet Hank Williams Jr.:n, Gene Watsonin ja John Andersonin lauluille.

Alon Jackson opiskeli Elm Streetin peruskoulua ja Newnan High Schoolia ennen kuin liittyi Dixie Steel -yhtyeeseen valmistumisen jälkeen. Alan aloitti kappaleiden kirjoittamisen 20-vuotiaana ja muutti 27-vuotiaana Nashvilleen Tennesseen osavaltioon jatkaakseen musiikkiuraa.

Hän äänitti albumin 'New Traditional' Hendersonvillessä, Tennesseessä vuonna 1987, ja se julkaistiin raporttien mukaan vain Japanissa.

Lue myös: Richard Buckleyn sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Mikä aiheutti Alan Jacksonin terveydentilan?

Charcot-Marie-

Hampaiden reikiintyminen on geneettisesti leviävä sairaus. Se johtuu geenimuutoksista, jotka heikentävät jalkojen, jalkojen, käsien ja käsivarsien hermoja.

Koska kyseessä on perinnöllinen sairaus, sinulla on todennäköisemmin se, jos jollakin lähisukulaisellasi on se.

Onko CMT parannettavissa?

Alan Jacksonin sairaus

Sairaus on parantumaton. Se kuitenkin etenee yleensä hitaasti, eikä sillä ole vaikutusta elinajanodotteeseen.

Fyysinen ja toimintaterapia ovat kaksi hoitoa, jotka voivat auttaa ihmisiä hallitsemaan Charcot-Marie-Toothin tautia.

Tutkijat tutkivat erilaisia ​​mahdollisia lääkkeitä, joita voitaisiin jonakin päivänä käyttää taudin hoitoon, kuten lääkkeitä, geeniterapiaa ja in vitro -tekniikoita, jotka voisivat auttaa estämään taudin siirtymisen tuleville sukupolville.

Lue myös: Alex Guarnaschellin tyttären sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Ura

Alan sai työpaikan Nashville Networkin postihuoneessa muutettuaan Tennesseen. Denise, hänen vaimonsa, työskenteli lentoemäntänä, mikä antoi hänelle mahdollisuuden tavata Glen Campbell . Denise kysyi Campbellilta Alanin neuvoa, ja Glen ojensi hänelle esimiehensä käyntikortin ja käski häntä soittamaan hänelle.

Alan Jackson solmi sopimuksen Arista Recordsin kanssa, ja kun levy-yhtiö perusti Arista Nashville divisioonaan vuonna 1989, hän oli ensimmäinen taiteilija, joka liittyi.

Tuona vuonna hän julkaisi ensimmäisen singlensä 'Blue Blooded Woman', jota seurasi ensimmäinen studioalbumi 'Here in the Real World' 27. helmikuuta 1990.

Suositut singlet 'Here in the Real World', 'Wanted', 'Chasin' That Neon Rainbow' ja 'I'd Love You All Over Again' sisältyivät albumiin, joka saavutti kaksinkertaisen platinatason ja listasi sijalle 4. 'Billboard' Top Country Albums -listalle.

Alan Jacksonin sairaus

Monet Randy Travisin vuoden 1991 albumin 'High Lonesome' kappaleista olivat Jacksonin käsikirjoittamia. Alan jatkoi platinadebyyttiään neljällä platinaalbumilla: 'Don't Rock the Jukebox' (1991), 'A Lot About Livin' (And a Little About Love)' (1992), 'Who I Am' (1994) ja 'Who all I Love' (1995). (1996).

Jackson julkaisi viisi studioalbumia vuosina 2000–2008, kappaleilla ”When Somebody Loves You” (2000), ”Drive” (2002), ”What I Do” (2004), ”Like Red on a Rose” (2006) ja ” Good Time” (2008), jotka kaikki ylsivät Billboardin suosituimpien kantrialbumien listalla sijalle 1. Hänellä oli tuon vuosikymmenen aikana yhdeksän ykköskappaletta, mukaan lukien 'Where I Come From', 'It's Five O'Clock Somewhere' ja 'Country Boy', jotka hän kirjoitti yhdessä Jimmy Buffetin kanssa.

Alan voitti ensimmäisen Grammy-palkinnon kappaleesta 'Where Were You (When the World Stopped Turning)', jonka hän julkaisi vuonna 2001 9/11 terrori-iskujen uhrien kunniaksi.

Jacksonin albumit 'Freight Train' (2010), 'Thirty Miles West' (2012), 'The Bluegrass Album' (2013) ja 'Angels and Alcohol' (2015) julkaistiin seuraavan vuosikymmenen aikana, mukana 'Thirty Miles West'. ja 'Angels and Alcohol' saavuttivat molemmat Top Country Albums -listan sijan 1.

Alan erosi Arista Nashvillestä vuonna 2011 liittyäkseen EMI Nashvilleen. Country Music Hall of Fame avasi 'Alan Jackson: 25 Years of Keepin' It Country' -näyttelyn vuonna 2014, ja Jackson nimettiin vuoden residenssiartistiksi.

Vuonna 2016 Alan ja 29 muuta muusikkoa liittyivät yhteen laulaakseen Forever Countryn, joka on sekoitus kappaleista 'I Will Always Love You', 'On the Road Again' ja 'Take Me Home, Country Roads' CMA Awardsin 50-vuotisjuhla.

'Where Have You Gone', Jacksonin 21. studioalbumi, julkaistiin toukokuussa 2021 ja nousi Top Country Albums -listalla sijalle 2.

Lue myös: Dylan Lanen sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Kiinteistöt

Alan Jacksonin sairaus

Alan tarjosi omaisuuttaan Franklinissa Tennesseessä 23 miljoonalla dollarilla syyskuussa 2020. Pääasunto on kooltaan 22 000 neliöjalkaa, ja siinä on viisi makuuhuonetta ja kahdeksan kylpyhuonetta. Pääkoti on neljällä hehtaarilla, ja sitä ympäröi 120 hehtaarin suojainen kasvillisuus.

Alan ja hänen vaimonsa ostivat tontin 1990-luvun puolivälissä rakentamattomana ja rakensivat vuosia kartanon ja tontin mittatilaustyönä. Maaliskuussa 2021 tämä kiinteistö myytiin 19 miljoonalla dollarilla.

Alan myi aikaisemman kiinteistön 38 miljoonalla dollarilla kesäkuussa 2009. Vuotta myöhemmin hän vei 28 miljoonaa dollaria.