Alan Fletcherin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Sairaus

WPR

Australialainen näyttelijä, laulaja-lauluntekijä ja muusikko Alan Fletcher syntyi 30. maaliskuuta 1957 Sydneyssä.

Fletcher, joka tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Karl Kennedynä saippuaoopperassa Neighbours, on naimisissa Jackie Woodburnen kanssa, joka näytteli hänen sisartaan Cop Shopissa.

Home- ja Away-näyttelijöiden Ray Meagherin ja Lynne McGrangerin lisäksi Fletcher on Australian televisiosarjan kolmanneksi pisin näyttelijä.

Ura:

Alan Fletcherin sairaus

Valmistuttuaan Wesley Collegesta ja muutettuaan Perthiin jatkaakseen näyttelijänuraansa, nuolentekijä esiintyi Cop Shopissa vuodesta 1982 ohjelman loppuun saakka vuonna 1983. Aikaisempi rooli yhdysvaltalaisessa sitcomissa The Love Boat (1981) sekä useissa australialaisissa elokuvissa, TV-elokuvissa ja minisarjoissa, kuten Fran ja Mercy Mission, edelsi hänen rooliaan tässä. yksi.

Greg Cooper, epärehellinen nyrkkeilijä, joka työskentelee Jim Robinsonin (Alan Dale) autotallissa, esiintyi lyhyen aikaa Neighborsissa vuonna 1987. Fletcher valittiin Karl Kennedyn rooliin saippuaoopperassa vuonna 1994 ja on ollut ollut roolissa siitä lähtien.

Melbournen komediateatterissa vuonna 2005 Fletcher näytteli Henry Higginsiä elokuvassa My Fair Lady. Media-, Entertainment- ja Arts Alliance -järjestö pitää hänet merkittävänä jäsenenä, ja juuri tässä ominaisuudessa hän ilmaisi paheksuvan Yhdysvaltain ja Australian välistä vuoden 2004 vapaakauppasopimusta, minkä hän teki poliittisessa keskusteluohjelmassa Meet the Press.

Lue myös: Zubin Mehentin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Elokuvassa Call Girl the Musical, jossa hän näytteli Frank McGeetä, ja Peter Panissa His Majesty's Theatressa Aberdeenissa, jossa hän näytteli Captain Hookia.

Whitelion-hyväntekeväisyysjärjestön varainkeruu vaati Fletcherin viettämään yön Old Melbourne Gaolissa vuonna 2011. Stefan Dennis , Jordy Lucas ja Valentina Novakovic joutuivat kukin keräämään 1 000 dollaria auttaakseen Fletcheriä pääsemään eroon Neighboursista.

Hän ja Saskia Hampele myönsivät British Soap Awardsin parhaan tulokkaan palkinnon Joseph Thompsonille toukokuussa 2013. Maaliskuussa 2015 Fletcher esiintyi Neighbors 30th: The Stars Reunite -dokumentissa, jossa muistetaan ohjelman 30. vuosipäivää Australiassa ja Isossa-Britanniassa.

'Ihmiset ovat järkyttyneitä', sanoo Neighboursin Alan Fletcher kysyttäessä hänen terveydestään.

Alan Fletcherin sairaus

Saippuan virallisen Twitter-tilin mukaan Fletcher on vastannut kritiikkiin. 'Monet fanit ovat ilmaisseet huolensa terveydestäni Internetissä, ja myös tiedotusvälineet ovat saaneet kyselyitä, joten halusin vain saada jotain levätä', hän twiittasi vastauksena.

Hän jatkoi: ”Minulla on kaikki hyvin, työskentelen Neighborsin parissa ja minulla on hauskaa. Olen loistavassa kunnossa.

'Voin kuitenkin kertoa teille, että kärsin sairaudesta, joka tunnetaan nimellä alopecia areata.'

Kun Will Smith ja Chris Rock joutui tappeluun Will Smithin vaimoa koskevasta vitsistä Oscar-gaalassa, se johtui tästä.

Kuten American Academy of Dermatology Association selittää, hiustenlähtö areata on tila, joka ilmenee, kun keho hyökkää omiin karvatuppiinsa (AAD).

Lue myös: Jon Batisten vaimon sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Tämä voi johtaa hiustenlähtöön missä tahansa kehon osassa, mukaan lukien päänaha.

Pyöreä tai soikea kalju laikku ilmestyy useiden ihmisten päänahaan, joilla on diagnosoitu hiustenlähtö, artikkelin päätelmien mukaan.

Chris Rock vitsaili Jada Pinkett Smithin hiustenlähtödiagnoosista Oscar-gaalassa ja pilkkasi hänen hiustenlähtöään.

Hänen aviomieheensä ja parhaan miespääosan voittaja Will Smithin isku johti siihen, että hän löi koomikkoa kasvoille lavalla palkintojenjakotilaisuuden aikana.