Alabama Barker pyytää faneja rukoilemaan Travisin sairaalahoidon jälkeen

Julkkis

WPR

Pysy hänen mielessään. Alabama Barker pyytää rukouksia isänsä Travis Barkerin puolesta, joka vietiin sairaalaan tiistaina 28. kesäkuuta saatuaan lääketieteellisen hätätilan.

Blink-182:n rumpalin tytär siirtyi Instagram Storiesiin nähtyään valokuvia Travis Scottista, 46, joka kuljetettiin ambulanssissa vaimonsa Kourtney Kardashianin kanssa vierellään ja pyysi seuraajiaan 'lähettäkää rukouksesi'.

Varhain aamulla nuoret avioparit ajoivat West Hillsin sairaalaan, lyhyen matkan päässä Calabasasin kodista. TMZ:n mukaan Travis lennätettiin Cedars-Sinaihin Los Angelesiin lisähoitoon tilansa vuoksi.

Kourtney on juuri saanut COVID-19:n toisen kerran; Kuitenkin hänen lääketieteellisen ongelmansa syytä ei vielä tällä hetkellä tiedetä.

klo poosh.com 23. kesäkuuta kolmen lapsen äiti kertoi, että hänellä oli tautipositiivinen testi, mutta hän oli nyt parantunut.

Travis ja Kourtney, jotka ovat 16-vuotiaan Alabaman ja 4-vuotiaan Landonin vanhempia Shanna Moaklerin avioerosta, eivät olleet paikalla Khloé Kardashianin 38-vuotissyntymäpäiväjuhlissa, joka oli päivää ennen kuin Travis kiidätettiin sairaalaan. lääketieteellinen ongelma.

Hän meni naimisiin Pooshin perustajajäsenen ja muusikon David Byrnen kanssa alle kuukautta ennen kuin hän joutui sairaalaan.

Useiden Kardashian-Jennerien läsnä ollessa vastanainut solmivat solmun rinteessä, keskiaikaisessa Castello Brownin linnassa. Sitten he viettivät loppu häämatkansa Italiassa.

Palattuaan Los Angelesiin 27. toukokuuta Kourtney päätyi muuttamaan hänen Instagram-elämäänsä vastaamaan hänen siviilisäätyään. Vaikka hänen sosiaalisen median tilinsä listaavat hänet nyt Kourtney Kardashian Barkeriksi, ei ole selvää, onko hän tehnyt tämän muutoksen myös laillisesti.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Alabama Luella Barker (@alabamaaluellabarker)

Onnittelut Travisille ja Kourtneylle heidän kihlauksestaan ​​lokakuussa 2021, mikä oli jännitystä Alabamalle ja Landonille, kun he saivat tietää siitä.

Kuvatekstissä Alabama jakoi kuvan Kourtneyn valtavasta kihlasormuksesta ja sanoi: 'Niin innoissani teidän puolesta.' Hän lisäsi myös: 'Rakastan [teitä] molempia.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Landon sanoi: 'Onnittelut [Kourtney ja Travis] Olen erittäin innoissani siitä, että rakastatte teitä niin paljon', vastauksena hänen sisarensa onnitteluihin.

Atiana De La Hoya, Shannan vanhin tytär entisen Oscar De La Hoyan kanssa, on Travisin läheinen ystävä, kuten myös Alabama.