Älä huoli, kulta, julkaisupäivä on ilmoitettu Tarkista tästä!

Viihde

WPR

Jokaisen suuren ohjaajan tehtävänä on tehdä toisesta elokuvastaan ​​vieläkin enemmän menestystä kuin ensimmäisestä. Olivia Wilde on palannut toiseen ohjausprojektiinsa työskenneltyään täysi-ikäisen komedian Booksmart parissa. Hän on päättänyt varmistaa, että todennäköisyys on hänen puolellaan.

Uusin elokuva, Don’t Worry Darling, on 1950-luvulle sijoittuva psykologinen trilleri, jonka pääosissa ovat Florence Pugh ja Harry Styles, kaksi populaarikulttuurin tunnetuinta hahmoa.

Tässä on yhteenveto kaikesta, mitä sinun tarvitsee tietää Don't Worry Darlingista, joka on jo paljastettu, jotta pysyt ajan tasalla kaikista tämän innokkaasti odotetun elokuvan yksityiskohdista.

Mihin aikaan Don't Worry Darling saapuu teattereihin?

Tiedämme ratkaisun tähän! älä huoli, rakas , se ilmestyy vasta 23.9.2022! Elokuva valmistui tämän vuoden helmikuun puolivälissä, kun tuotanto oli keskeytettävä kahdesti, koska henkilöstön jäsenten Covid-19-testi oli positiivinen.

Don

'Olen niin innoissani, että sain opiskella, leikkiä ja rakentaa näillä kimaltelevilla timanteilla', näyttelijä Asif Ali kirjoitti kuvausten valmistumisesta kertovan kuvan yhteydessä. Toivon, että olisin ottanut enemmän kuvia, mutta en halunnut ottaa riskiä menettää työpaikkani. Rakas tulee, älä huoli!

Ainoa kerta, kun projektin osallistujat olivat käytettävissä työskentelemään sen parissa, oli pandemian aikana, joten silloin elokuva tehtiin. Voguen kansiartikkelissa Wilde julisti, että Don’t Worry Darlingin kuvausaikataulua ei voitu muuttaa.

Lue lisää: Queen's Gambit -kausi 2 Netflix-julkaisu: julkaistaanko tämä shakkimestarisarja?

Kuka on elokuvan näyttelijöissä?

Älä huoli, kulta, julkaisupäivä

Näyttelijä Olivia Wilden ohjaama Don't Worry Darling tarjoaa kaikkien tähtien näyttelijöiden, jotka saavat fanit kiihtymään.

  • Harry Styles
  • Pugh, Firenze
  • Timantti Chan
  • Pine Chris
  • Kroll, Nick
  • Chandler, Sydney
  • Smith, Douglas
  • rouva Kate Berlant
  • Adeel Asif

Joten, kerrotko minulle, että Yelena Bolova, Black Widowin apulainen, Harry Styles ja Nicholas Prinsessapäiväkirjat 2: Royal Engagementistä esiintyvät kaikki samassa elokuvassa? Uskon, että voimme kaikki olla yhtä mieltä siitä, että tämä kykyjen yhdistelmä on erittäin kiehtova.

Deadlinen raportin mukaan Shia LeBeouf, joka joutui vetäytymään elokuvasta aikatauluvaikeuksien vuoksi, korvattiin Harrylla.

Lue lisää: Santa Clarita Diet -kausi 4 Julkaisu 2022: Saako se pian neljännen osan?

Mikä on Älä huoli, kulta, tarina?

Don't Worry Darling on trilleri, joka keskittyy Aliceen ja Jackiin, aviomieheen ja pariin, jotka näyttävät elävän kokeellisessa 1950-luvun utopistisessa yhteisössä. Alice alkaa olla huolissaan siitä, että heidän ympäristönsä on monimutkaisempi kuin he aluksi luulivat. Tässä on Warner Bros.:n virallinen tiivistelmä:

'Alice ja Jack ovat onnekkaita voidessaan asua Victoryssa, idealisoidussa yrityskaupungissa, joka toimii kotina huippusalaisessa Victory Projectissa työskenteleville miehille ja heidän perheilleen.

Kaikki jokapäiväisen elämän osa-alueet tiiviissä aavikkoutopiassa ankkuroituvat 1950-luvun yhteiskunnalliseen optimismiin, jota edisti heidän toimitusjohtaja Frank (Pine), joka toimii sekä liiketoiminnan visionäärinä että motivoivana elämänvalmentajana.

Älä huoli, kulta, julkaisupäivä

'Vaimot, mukaan lukien Frankin tyylikäs kumppani Shelley, saavat viettää aikaansa nauttien naapurustonsa kauneudesta, vauraudesta ja hedonismista, kun taas aviomiehet viettävät joka päivä Victory Projectin päämajassa 'innovatiivisten materiaalien luomisen' parissa.

Lue lisää: Milloin Ragnarokin kausi 3 julkaistaan ​​Netflixissä vuonna 2022?

Yritys huolehtii jokaisen asukkaan tarpeista ja tekee elämästä ihanteellista. He etsivät vastineeksi varovaisuutta ja vankkumatonta omistautumista Voiton tarkoitukselle.

'Alice ei kuitenkaan voi olla ihmettelemättä, mitä he tarkalleen tekevät Victoryssa ja miksi, kun heidän täydellisessä elämässään alkaa näkyä murtumia, jotka paljastavat välähdyksiä jostakin huomattavasti pahempaa, joka makaa houkuttelevan julkisivun alla. Kuinka paljon Alice on valmis uhraamaan paljastaakseen totuuden siitä, mitä tässä paratiisissa todella tapahtuu?'

Älä huoli, kulta, onko sinulla traileri?

Älä huoli, Darlingilla on vihdoin traileri! Saat lisätietoja Florencen, Harryn, Olivian ja Chris Pinen hahmoista katsomalla koko virallisen trailerin ylhäältä.

Huipulla soi äärimmäisen hämmentävää musiikkia, kun näemme Florencen persoonaa juhlimassa, ruskettamassa, suutelemassa Harrya (onneksi) ja haukkomassa happea veden alla.

Lisäksi näemme hänen hahmonsa kuulustelevan naapureitaan heidän naapurustossa tapahtuvista oudoista toimista ja spekuloivan ystäviensä ja hänen aviomiesten todellista toimintaa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR