Al B Sure Illness: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Albert Joseph Brown III, joka tunnetaan paremmin nimellä Al B Sure, on menestynyt amerikkalainen laulaja-lauluntekijä, radiojuontaja ja levytuottaja.

1980-luvun lopulla ja 1990-luvun alussa hänestä tuli myös yksi uuden jack swing -aikakauden merkittävimmistä romanttisista vokalisteista. Grammy-palkinnot ovat nimenneet R&B-levytuottajan kolme kertaa.

Lisäksi laulaja oli suhteessa Kim Porteriin, edesmenneen mallin ja näyttelijän kanssa, joka löydettiin kuolleena Los Angelesin kodistaan ​​marraskuussa 2018. TMZ:n mukaan hän kuoli keuhkokuumeeseen, vaikka hänen kuolemansa tarkkaa syytä ei vielä tiedetä. .

Hän esitti myös liikuttavan kunnioituksen heidän näyttelijäpoikansa Quincy Brownin äidille. Albert julkaisi myös tunnepitoisen Instagram-julkaisun, jossa hän väitti Kimin olevan murhaaja.

Al B Varma sairaus

Al B Varma sairaus

Al B. Toki on paljastanut kärsineensä useista terveysongelmista, ja hänelle kerrottiin, että hänellä oli vain neljästä kuuteen kuukautta elinaikaa.

Instagramissa 'Yö ja päivä' -laulaja antoi terveyspäivityksen, joka sisälsi videon lääkäristä, joka poisti tyhjennysputkia turvotusta vatsasta.

52-vuotias taiteilija pysyi ongelman luonteesta tiukkasanaisena. Nyt kun hän on toipunut, hän kiittää kannattajia heidän rukouksistaan ​​ja lääkäriä hänen henkensä pelastamisesta.

'Arvostan rakkautta, valoa ja rukouksia, jotka auttavat minua selviytymään vuodesta 2020.' 'Rakastan sinua enemmän kuin koskaan tiedät', hän sanoi kuvatekstissä. 'Kiitos, tohtori Rosenberg, että annoitte minun viettää vielä muutaman vuoden perheeni kanssa.'

Oli silmiä avaavaa ja hämmästyttävää huomata, että minulla oli enää 4–6 kuukautta jäljellä, jos en korjaa itseäni.

Muusikko, lauluntekijä, tuottaja ja radio-DJ jakoi Instagramissa lokakuussa valokuvan itsestään lääkintäpuvussa.

Hän twiittasi: 'Kuten lupasin, jaan kanssasi toisen osan #AlBSureMedical-seikkailustani tämän kuvan kautta.' 'En ole koskaan arvostanut yksinkertaista tekoa, kuten tuolissa istumista.'

Hän pilkkasi myös niitä elämässään, jotka eivät vaivautuneet kirjautumaan häneen.

'Toisaalta haluaisin kiittää kaikkia #thatiUsedtoknow, joilla ei ollut aikaa tai jotka eivät vaivautuneet ottamaan yhteyttä ja katsomaan, olinko vielä elossa vai olinko kirjautunut ulos' (NY-termi haamulle).

Hän kirjoitti: 'mukaan lukien perheenjäsenet'. 'Älä huoli, se on aina hyvä aika #SpringCleanille ja pienentää jo ennestään rajallisen ystäväpiirini paljon pienemmäksi.'

Muusikko, jonka oikea nimi on Albert Joseph Brown III kertoi myös, että hänelle tehtiin leikkaus ja häntä hoidettiin sappirakon ongelmiin.

Al B Varma sairaus

'Suurin leikkauksen ja kaikkien protokollien noudattamisen jälkeen tehtiin hyvin kiehtova löytö, joka koski tilaani vain #sappirakon ja tukkeuman ulkopuolella', hän selitti ja lisäsi olevansa COVID-19-vapaa.

Quincy Jones valitsi Al B. Suren lahjakkuuskilpailun voittajaksi 1980-luvulla.

Julkaisemalla debyyttialbuminsa 'In Effect Mode' vuonna 1988 hänestä tuli kotitaloushahmo. Albumi myi yli kolme miljoonaa kappaletta ja nousi Billboardin R&B-listan kärkeen.

Lue myös: Blake Paveyn sairaus: Fanit ovat huolissaan hänen nykyisestä terveydestään

Al B Suren elämäkerta, perhe ja ura

Albert Joseph Brown III syntyi 4. kesäkuuta 1968 Bostonissa, Massachusettsissa, Yhdysvalloissa. Hän on ydinlääketieteen teknikon Albert Joseph Brown II:n ja kirjanpitäjä Cassandra Brownin poika.

New Yorkissa hän meni Mount Vernon High Schooliin. Hän oli tähtipelinrakentaja lukiossa. Hänelle tarjottiin urheilustipendiä Iowan yliopistoon, mutta hän kieltäytyi siitä jatkaakseen uraa musiikin parissa.

Muusikko Quincy Jones valitsi hänet Sony Innovators Talent Searchin avausvoittajaksi. Hän jatkoi työskentelyä Jonesin kanssa sen jälkeen, ja hänen platinalevynsä 1990 'The Secret Garden' Jonesin kaksoisplatina-sertifioidulta albumilta 'Back on the Block' teki hänet tunnetuksi.

Al B Varma sairaus

Vuonna 1988 hän teki läpimurtonsa albumilla 'In Effect Mode', jota myytiin yli kolme miljoonaa kappaletta. Hän sai kappaleesta useita Grammy- ja American Music Award -ehdokkuutta.

Hän sai myös parhaan uuden R&B-artistin American Music Awardin ja parhaan uuden artistin Soul Train -palkinnon.

Hän teki näyttelijädebyyttinsä televisiopilotissa 'Private Times'. Hän esiintyi keskusteluohjelmissa, kuten ' Oprah Winfrey Show ”, ”Late Night with David Letterman” ja ”The Tonight Show with Jay Leno” muun muassa.

Hän on esiintynyt myös Grammy- ja American Music Awards -gaalassa, ja hän on isännöinyt MTV Jamsia. ABS Entertainment on hänen johtamansa yritys.

Hän oli myös vastaava tuottaja HBO:n komediaerikoissarjassa. Hän teki yhteistyötä ABC Radio Networkin kanssa luodakseen ja isännöidäkseen keskiyön romanttisen teemamusiikkiohjelman 'The Secret Garden'.

Lue myös: Joe Scarboroughin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Al B Suren tyttöystävä ja henkilökohtainen elämä

Al B Varma sairaus

Hänen henkilökohtaisen elämänsä ja suhteensa suhteen hän seurustelee nyt Karyn White . Hän on amerikkalainen laulaja, joka tunnetaan parhaiten suosituista kappaleista, kuten ”Superwoman” ja ”Secret Rendezvous”.

Pariskunta on ollut yhdessä vuodesta 2012 lähtien ja on pitänyt yksityiselämänsä salassa yleisöltä. Hän oli aiemmin naimisissa yhdysvaltalaisen näyttelijän, kirjailijan, motivoivan puhujan ja juontajan Rolonda Wattsin kanssa. Heidän avioliittonsa ei kestänyt kauan, ja lopulta he erosivat.

Hänellä oli myös loistava yhteys näyttelijään ja malliin Kim Porter , jonka kanssa hän meni naimisiin. Kimin entinen poikaystävä Sean Combs 'Diddy' kasvatti heidän lapsensa Quincy Brownin omakseen.

Albert Brown IV ja Devin ovat hänen kaksi muuta poikaansa. Albert käyttää taiteilijanimeä Lil’ B. Sure, kun taas Devin on musiikkituottaja ja hiphop-artisti, joka tunnetaan nimellä Devin Loud.