Aj Colbyn sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

AJ Colby lähtee Fox 8:sta ja on jo lähettänyt erokirjeensä, ja hänen viimeinen työpäivänsä on kesäkuun 2. päivänä. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja entisestä Fox 8 -säälähettimestä.

AJ Colbylla oli 16-vuotiaana loistava tilaisuus aloittaa uransa televisiosäälähettäjänä WSEE-TV:ssä, CBS:n paikallisessa tytäryhtiössä Eriessä, Pennsylvaniassa. WJW Television palkkasi AJ:n 19-vuotiaana.

AJ aloitti kokopäivätyön henkilökunnan meteorologina WJW Fox 8:ssa Clevelandissa keväällä 2000.

Leikkaus Aj Colbyn sairauteen

Aj Colbyn sairaus

1. toukokuuta 2019 Aj palasi asemalle viiden kuukauden poissaolon jälkeen. Hän avasi pitkästä poissaolostaan, joka oli ollut mysteerin peitossa. Aj:n käsi leikattiin rannekanavaoireyhtymän vuoksi.

Hoidon jälkeiset komplikaatiot pitivät hänet kuitenkin poissa pidemmän aikaa.

Aj oli taistellut masennuksen ja ahdistuksen kanssa 30 vuotta. Hän kohtasi sen alun perin kuudennella luokalla ja on sittemmin palannut siihen.

Lue myös: Blake Pavey Terminalin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Aj Colbyn ammattiura

Colby myös on meteorologi Fox 8:ssa. Hän syntyi ja kasvoi tarussa 'Lumivyöhykkeessä'. Jo pienestä pitäen hän tiesi haluavansa meteorologiksi. AJ havaitsi EF5-tornadon aiheuttaman upean ja kauhistuttavan hylyn Albionissa Pennsylvaniassa suuren tornadon puhkeamisen jälkeen toukokuussa 1985.

AJ oli tuolloin vasta kymmenenvuotias, mutta tämä kokemus juurrutti häneen elinikäisen uteliaisuuden säätä kohtaan, innostusta ja kunnioitusta säätä kohtaan.

Lopuksi tämä elämää muuttava tapaus johti uraan, jonka tavoitteena oli pelastaa ihmishenkiä varoittamalla ihmisiä etukäteen mahdollisesti hengenvaarallisista ja kauheista sääilmiöistä, kuten Albionin tornadosta.

Aj Colbyn sairaus

AJ alkoi toimittaa paikallisia lämpötiloja ja sadetietoja muille tiedotusvälineille, kun Morning Show ensiesitettiin talvella 1988, pääasiassa Fox 8:n omalle meteorologille André Bernierille.

André oli hänen mentorinsa koko lukion, yliopiston ja yliopiston jälkeisen vuoden ajan.

AJ sai uskomattoman tilaisuuden aloittaa uransa television säälähettäjänä WSEE-TV:ssä Eriessä, Pennsylvaniassa, paikallisessa CBS:n tytäryhtiössä, kun hän oli vain 16-vuotias.

Hänet palkkasi pian WJW Television. Tämä oli kerran elämässä mahdollisuus 19-vuotiaalle opiskelijalle.

AJ oli iloinen saadessaan täydentää useita Newscenter 8 -uutislähetyksiä, ja hänellä oli uskomaton tilaisuus työskennellä raskaan sarjan hahmojen, kuten suuren Dick Goddardin, kanssa, Robin Swoboda , Tim Taylor, Wilma Smith ja André Bernier.

AJ suoritti kandidaatin tutkinnon 'Taiteet ja tieteet' Ohion osavaltion yliopistosta. André Bernierin neuvoilla ja neuvoilla oli tässä suuri rooli.

Lue myös: Kelly Mcgillisin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Lähteekö Aj Colby Fox8:sta? Minne hän on menossa?

Amerikkalainen meteorologi AJ Colby on päättänyt jättää Fox8:n 22 vuoden työskentelyn jälkeen. 2.6.2022 hän poistui sääkeskuksesta viimeisen kerran.

Hänen työntekijänsä ovat toivottaneet hänelle kaikkea hyvää seuraavassa luvussa, vaikka hänen olinpaikastaan ​​ei ole paljastettu lopullista tietoa.

Aj Colbyn sairaus

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun hän poistuu lähetyksestä; Tämä on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun hän ei palaa niin pitkän ajan jälkeen. Hän katosi vuoden 2018 lopulla ja ilmestyi uudelleen viisi kuukautta myöhemmin.

Ensimmäisessä lähetyksessään toukokuussa 2019 Colby keskusteli selittämättömästä pitkästä poissaolostaan.

Hän mainitsi, että hänen alkuperäinen syynsä oli vaatimaton kätensä rannekanavaleikkaus. Hoidon vaikeudet vaativat kuitenkin hetken tauon.

Hänen surunsa ja ahdistuksensa, joita hän oli taistellut kuudennesta luokasta lähtien, ilmaantui uudelleen leikkauksen jälkeen.

Aj Colbyn vanhemmat ja perhe

Colbyn vanhempia ja sisaruksia tutkitaan parhaillaan. Heti kun lisätietoja tulee saataville, se kuitenkin päivitetään.

Aj Colbyn vaimo, puoliso, naimisissa, häät

Colbyn deittailuelämää ei tunneta, koska hän on onnistunut pitämään henkilökohtaisen elämänsä poissa valokeilasta. Tämän seurauksena on epäselvää, onko Colby kihloissa vai naimisissa. On myös epäselvää, onko hänellä lapsia.

Lue myös: Blake Paveyn sairaus: Fanit ovat huolissaan hänen nykyisestä terveydestään

Aj Colby on aloittamassa uuden osan elämästään

Aj Colbyn sairaus

AJ Colby jättää Fox 8:n saadakseen uuden mahdollisuuden. Kukaan ei tiedä, miksi hän lähti. Colby ei ole vielä puhunut lähdöstään, mutta hän saattaa tehdä niin tulevaisuudessa.

Joten jos haluamme pysyä hänen toimissaan, voimme seurata häntä sosiaalisessa mediassa. Sen lisäksi toiset spekuloivat hänen poistuvan asemalta, koska hän oli sairas, vaikka ei ollut todisteita tämän teorian tueksi.

Hänen käteensä oli kuitenkin jo tehty rannekanavaleikkaus. Pian oli poissa Foxista tämän seurauksena, mutta hän palasi.

Palattuaan töihin Colby keskusteli terveysongelmistaan ​​ja siitä, kuinka hän oli kamppaillut ahdistuksen ja epätoivon kanssa viimeiset 30 vuotta.