Aidan Gallagherin kiista: Aidan Gallagherista käytävä keskustelu, määritelty ja selitetty

Kiistaa

WPR

Herjataanko Umbrella Academyssa näyttelevää Aidan Gallagheria Internetissä?

Aidan Gallagherilla ei ole vielä ollut paljon uraa, mutta internet on jo täynnä kiistoja ja hän on meemi. Umbrella Academy oli organisaatio, jota Aidan Gallagher halveksi Internet-kiistan mukaan.

Huolimatta siitä, että Umbrella Academyn toinen kausi menee uskomattoman hyvin ja on trendissä Netflixissä, yksi sarjan tähdistä on saanut huonoa palautetta Internetistä.

Vain kuusitoistavuotiaalla Aidan Gallagherilla, joka on osa suositun ohjelman monipuolista näyttelijää, on ollut yhtä paljon nettipeikkoja kuin hänellä on kannattajia esityksen alusta lähtien. Jos katsot Gallagherin Instagram-tiliä, huomaat, että hän vastaa joihinkin fanien siellä lähettämiin kohteliaisuuksiin. Kuitenkin silloin tällöin voit saada hänet kiinni postauksesta.

Mutta mitä Gallagher tarkalleen on tehnyt ansaitakseen negatiivista palautetta, ja miksi hänestä ylipäätään käydään kiistaa? Ja mikä tärkeintä, miksi TikTokin ihmiset näyttävät halveksivan häntä ja pilaavan hänestä?

Aiheeseen liittyvä: Darius Cooks -kiista: Selitys Darius 'Cooks' Williamsin paistinpannua koskevasta kiistasta

Raporttien mukaan Gallagher on julkaissut useita epäilyttäviä lausuntoja sosiaalisessa mediassa:

Seuraajat Twitterissä jatkavat keskustelua väitteistä, joiden mukaan The Umbrella Academyn numero 5:tä näyttelevä Gallagher on pahoinpidellyt faneja sosiaalisessa mediassa ja kommentoinut hämäriä monenlaisia ​​arkaluonteisia aiheita. Vaikka Gallagher on yrittänyt puolustaa itseään kieltämällä hänestä esitetyt syytökset, jotkut ovat edelleen kyseenalaisia.

aidan gallagher -kiista

Sanotaan, että hän on kommentoinut aiheita, kuten masennusta keskustelun aikana, ja fanin ottama kuvakaappaus osoittaa, että hän sanoi: 'Jos olen täysin rehellinen, pyytäisin, että jos tunnet olosi masentuneeksi, pysy poissa. tästä huoneesta, jotta et raahaisi muuta ryhmää alas mukanasi, etkä loppujen lopuksi tuntisi oloasi vielä huonommaksi. Sitä en halua ollenkaan. Moderaattorit, jos joku ottaa esille masennuksen, lopettakaa se.'

Gallagher, yrittäessään puolustaa itseään, vastasi seuraavasti: 'Ja nyt Viserrys JOKU otti näyttökuvan ja sanoo, että olen masentunut tai vastustan masennusta.'

Jotkut hänen seuraajistaan ​​kuitenkin uskovat, että hänen vastauksensa kutsumiseen vain pahensivat tilannetta, koska hän väitti, että jotkut ihmiset, jotka puhuivat masennuksesta, etsivät vain huomiota. Tämä lausunto on saanut jotkut hänen seuraajistaan ​​uskomaan, että tilanne on muuttunut vielä pahemmaksi hänen kommenttinsa seurauksena.

Sen jälkeen hän jatkoi siitä puhumista ja sanoi: '...masentunut, ja se sai koko keskustelun alas kuin myrkyllistä, joten sanoin, että TÄMÄ EI OLE paikka keskustella masennuksesta, koska se vaatii ammattiapua, ei mafiahuoneen mentaliteettia ja olla tulematta. täällä keskustelemaan siitä, koska se on liian tärkeä aihe ja suoraan sanottuna tarttuva.'

Sen jälkeen Gallagher alkoi puhua siitä, että ihmiset ottivat kuvakaappauksia hänen sanoistaan, ja sanoi, että se 'petti hänen luottamuksensa'.

Lisäksi on ehdotettu, että hän keksi, että hänellä oli syöpä. Gallagherin vastaus fanille, joka kyseenalaisti hänen hiuksensa oudon, oli seuraava: 'Se on hiuslisäke tai peruukki. Minulta lähti hiukseni kemoterapian takia. Se on yleistä tietoa.' Raporttien mukaan hän on twiitannut myös seuraavan: 'Jos tarkistat Instagramistani, siellä on kuvia minusta kaljuna, koska en häpeä syöpää.'

Eräs YouTube-fani jopa kokosi kaiken, mitä Gallagherin uskotaan sanoneen sosiaalisessa mediassa, mukaan lukien asiat, joita hän on sanonut vihamielisyydestä, esimerkkejä siitä, kuinka hän on häirinnyt ihmisiä verkossa ja se, että hän nimitti faneja chateissa 13-vuotiaiden joukoksi. -vanhat tytöt. Kokoelma löytyy täältä.

Gallagherin puolustus saattaa häpäistä häntä entisestään

Strategia, jota Gallagher käytti hiljentämään kriitikot Internetissä, ei ole edennyt hänen uraansa. Hänen vastauksensa kaikkeen kritiikkiin on saanut ihmiset tuntemaan entistä suurempaa vihamielisyyttä häntä kohtaan verkossa. Hän ei arvosta sitä, kun ihmiset ottavat kuvakaappauksia, ja jos tekevät, hän syyttää niitä valheellisuudesta sanoen, että ne ovat luoneet ihmiset, joille maksettiin vihan lietsomisesta ja jotka 'työskentelevät pimeällä puolella'.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Aidan R Gallagher (@aidanrgallagher)

Raporttien mukaan hän julkaisi kommentin, jossa hän väitti, että häntä kohtaan kohdistettu viha on peräisin monen miljardin dollarin yrityksistä, 'jotka 'laittomasti saastuttavat ja tuhoavat planeettamme' ja että nämä yritykset palkkaavat PR-yrityksiä ja sosiaalisen median asiantuntijoita esiintymään teini-ikäisiä huonontaakseen häntä.

Instagramissa tekemässään viestissä, joka on sittemmin poistettu, Aiden kirjoitti: 'Viime aikoina olen joutunut useiden syytösten kohteeksi, jotka väittävät, että olen antanut lausuntoja, joita en ole koskaan antanut. Ihmiset 'lainaavat' minua jatkuvasti asioilla, joita en ole koskaan sanonut.

Sanominen, että vastustan naisia ​​tai mielenterveyttä, kaksi asiaa, joiden puolesta olen taistellut vuosia, on kuin sanoisi olevani ympäristöä vastaan. Minulla ei ole aavistustakaan, mutta näyttää siltä, ​​että huhut muuttuvat päivä päivältä oudoiksi. Ihmiset ovat luoneet tekaistuja kuvakaappauksia jostain sisällöstä ja väittäneet, että kuvissa he puhuvat minusta melko törkeitä asioita.'

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Aidan R Gallagher (@aidanrgallagher)

Ihmiset, jotka luulevat, että Gallagher yrittää peitellä itseään ja laittaa jalkansa suuhunsa, kohtaavat Gallagherin omistautuneita kannattajia, jotka luottavat Gallagherin sanaan, että kuvakaappaukset on keksitty.

Siellä on myös Reddit-ketju, jossa kysytään, miksi Aidan Gallagheria halveksitaan, ja kommentit ovat melko ristiriitaisia. On jopa Go Fund Me -sivu nimeltä 'Haluamme tehdä pilkkaa Aidan Gallagherista hänen kasvoilleen', mutta sillä on vain 100 dollarin tavoite (emme suvaitse vihaa).

Aiheeseen liittyvä: Armie Hammerin kiista: Armie Hammerin kannibalismia ja väkivaltaa ympäröivän kiistan analyysi

Tik Tokin ihmiset vitsailevat hänestä ja tilanteesta kokonaisuudessaan:

Kuluneen vuoden aikana ilmennyt draama, joka alkoi Twitteristä ja jatkuu Instagramissa, on tällä hetkellä trendikäs aihe Tik Tokissa. Se, että Gallagher on aloittanut uran musiikin parissa, on tarjonnut käyttäjille uuden syyn pilata häntä Internetissä.

aidan gallagher -kiista

Gallagher Shen kappaleesta on tullut suosittu kappale Tik Tok -alustalla, ja käyttäjät ovat alkaneet käyttää sitä vitseihin näyttelijän laulukyvystä. He nauravat tavalle, jolla hän lausuu 'rakkaus', ja keksivät Tik Tok -vitsit 'Lauv by Lauv' ja 'Loaf by Loaf' pilkatakseen hänen ääntämistään.

Ihmiset jopa lähettävät hänelle roskapostia hänen sosiaalisen median tileillään kirjoittamalla jatkuvasti 'Lauv by Lauv' ja 'Loaf by Loaf', kunnes hän joko estää ne tai pyytää heitä lopettamaan. Lisäksi useat tilit ovat lähettäneet hänelle viestiä, että he ovat hänen fanejaan, ja kun hän kiittää heitä, tilit reagoivat sanalla 'sike!'

Toisessa näistä tapauksista hänen uskotaan sanoneen (taas väitetysti) seuraavaa: 'Näen tekosi läpi. Lähetä minulle vielä kerran DM ja seuraava lauluni on sinun kadonneesta ruumiistasi.' Hauskinta on kuitenkin se, että Gallagher on alkanut käyttää sanaa 'rakkaus'.

Kaikesta tapahtuneesta huolimatta ei ole vielä selvää ketä uskoa: faneja vai Gallagheria. Tiedämme kuitenkin, että sosiaalisessa mediassa on paljon Gallagheriin liittyvää sisältöä sekä loputon määrä meemejä ja vitsejä. Vaikka et aina voi uskoa kaikkea, mitä luet verkossa, hänen ihailijansa rakastavat häntä edelleen.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR