AGT:n yhteenveto: Wyn Starks nousee edelläkävijäksi 'epätavallisen' suorituksen jälkeen

Julkkis

WPR

Poikabändi Travis Band aloittaa America's Got Talentin kuudennen koekierroksen. Viisi vuotta sitten he perustivat bändin, jonka tavoitteena oli tehdä siitä suuri. Seitsenhenkinen bändi esittää tanssinumeron alkuperäisen Hollywood-kappaleen säveleen.

Sofia Vergara huokaisi kuinka 'erittäin nautinnollinen' esitys oli. Hän lisää: 'Se oli kuin Vegasissa.'

Simon Cowellin arvion mukaan ne ovat sekä 'hämmästyksiä' että 'melko hauskoja'. Vaikka hän myöntää, ettei hän nauttinut kappaleesta, hän ihailee bändin innostusta.

On aika siirtyä ryhmän seuraavalle kierrokselle. Lähempänä tavoitettaan!

Ben Waites saa Sofia Vergaran itkemään

'Eläinten kouluttajat' on tuonut AGT:lle Dino Don . 'Erittäin vaarallinen', hän julistaa olennot.

Lavalle nousee joukko raptoreihin pukeutuneita ihmisiä, ja kouluttajat laulavat heidän mukanaan. Simonin mukaan tämä bändi on 'ylivoimaisesti huonoin esitys, mitä meillä on koskaan ollut'.

Lisäksi Shenay Kloss esittää esityksen eläinten kanssa AGT:n aikana. Tuomareiden mukaan hän nimeää särkiä heidän mukaansa Sofia hyppää istuimeltaan ja piiloutuu Simonin taakse välttääkseen näkemisen.

He painavat punaisia ​​nappejaan, ja yleisö kehuu häntä. Simon on samaa mieltä, koska hän nauttii bugeista.

AGT Kertomus: Wyn Starks nousee edelläkävijäksi

Laulaja ja lauluvalmentaja Ben Waites on kotoisin Nashvillestä, Tennesseestä. Benillä on arthrogryposis multiplex congenita, mikä edellyttää hänen käyttävän pyörätuolia.

Tuomarit antavat hänelle seisovia suosionosoituksia, kun hän laulaa 'True Colors' niin hyvin.

Sofia on lohduton esityksen jälkeen. Hän kehuu Beniä kappaleen muuttamisesta ainutlaatuiseksi.

Olen vaikuttunut kyvyistäsi. Heidi huudahtaa: 'Se oli aivan upeaa!'. Se oli upea koe, Simon kertoo Benille. 'Tämä on erityinen hetki.' Ben on matkalla seuraavaan vaiheeseen!

Seuraavana esiintyy Duo Rings, duo, joka on myös pari. Heidän akrobatiansa on lumoavaa ja viettelevää. 'Olin innostunut. Heidi huokaisee: 'Se oli todella maukasta.'

'Se tuntui erilaiselta kuin tällainen toiminta, jota olemme nähneet aiemmin', Simon sanoo Duo Ringsin esityksestä. Duo Rings on tuomariston suosikki.

Kunnianosoituksena Nolan Gibbons , joka kuoli syöpään 15-vuotiaana, Acopop Kids lauloi 'My Turn'.

Äitinsä ja isänsä mukaan hän kuoli äkilliseen tuntemattomaan kuolemaan lapsuudessa. Acapop Kidsin esitys on täynnä sydämellisiä tunteita. '

Sofia kertoo ryhmälle: 'Tämä teidän on tarkoitus saavuttaa.' Se oli 'hetki', Simon kertoo, ja 'yksinkertaisesti fantastinen' ovat Acapop Kids.

Kilpailija saa toisen mahdollisuuden

AGT Kertomus: Wyn Starks nousee edelläkävijäksi

Illusionistien kaksikko Henry ja Klauss pitää sekä tuomarit että yleisön varpaillaan koko kilpailun ajan.

Vaikka näyttää siltä, ​​että joku heistä käyttää tynnyriä pakopaikkana, käy ilmi, että hän ei ollut ollenkaan paikalla. 'Vau! Se oli mahtavaa!' Sofia on innostuneella tuulella.

Adam Winrich, hysteerinen esiintyjä, lähestyy Sofiaa ja kutsuu tämän mukaansa lavalle. Kun Adam piiskaa Sofiaa, Sofia on ymmärrettävästi peloissaan.

Simonin kieltämisestä huolimatta Heidi ja Sofia saavat Adamin edetä seuraavalle kierrokselle.

Sofia on iloinen siitä, että Stefanny ja Yeeremy, kaksi kolumbialaista tanssijaa, tulevat hänen mukaansa. Kun vietät aikaa näiden kahden kanssa, ei ole koskaan tylsää. He tekevät upeaa työtä.

Tämä on hänen mukaansa Heidin tämän kauden suosikkitanssiduo. Yksinkertainen '10' tiivistää asian: 'Se oli erinomaista.'

Alex Rivers , viulisti, joka osallistui koesoittoon edellisenä päivänä, on palannut.

AGT Kertomus: Wyn Starks nousee edelläkävijäksi

Simon tarjosi Alexille toista tilaisuutta, vaikka hän oli alun perin tyytymätön musiikkivalintaan. 'New Rules' on yksi Alexin parhaista versioista kappaleesta tähän mennessä.

Tässä toisessa esityksessä Alex laittoi Simonin mukaan 'kaiken', mitä hänellä oli. Alex on edennyt seuraavalle tasolle!

Wyn Starksista tulee edelläkävijä

Balla Brothersin tasapainoilu hämmästyttää tuomarit ja yleisö. Tämän kaksikon toiminta on todella hivelevää, seisomisesta ja tasapainottamisesta yhden veljen selässä tasapainottamisesta toisen veljen tasapainottamiseen toisen pään päällä.

'Mitä sinä teet?' 'Olet hullu!' Heidi tekee rohkean julistuksen. Tuomarit odottavat innokkaasti näkevänsä lisää näitä tyyppejä tulevaisuudessa!

Wyn Starks on illan viimeinen esiintyjä. Kuka minä olen” on alkuperäinen laulu, jonka hän kirjoitti kuolleelle kaksoisveljelleen. On mahdotonta olla hämmästynyt hänen suorituksestaan.

AGT Kertomus: Wyn Starks nousee edelläkävijäksi

Kyyneleet valuivat pitkin hänen poskiaan. Sofia ilmaisee ihailunsa Wynin musiikkia kohtaan ja myötätuntonsa tämän menetyksen johdosta sanomalla, että hän on itse kokenut samanlaisen menetyksen. Simon kuvailee Wynin laulua 'hämmästyttäväksi'.

'Ihana kunnianosoitus' veljelleen, hän sanoo. Kuten Simon jatkaa: 'Uskon, että tämä saattaa olla elämääsi muuttava hetki.' Ja sen myötä Wynistä tuli kauden 17 johtaja.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: