AGT Drake Milliganin nettoarvo: AGT-kilpailijasta kuuluisaksi laulajaksi!

Nettovarallisuus

WPR

Amerikkalainen näyttelijä Drake Milligan syntyi 1. kesäkuuta 1998. Televisionäyttelijöiden maailmassa hän on parhaiden joukossa. hän on yksi tunnetuimmista henkilöistä, jotka jakavat syntymäpäivänsä 1. kesäkuuta.

Rikkaimpien tv-näyttelijöiden joukossa hän on kotoisin Texasista. Hän on myös yksi tunnetuimmista näyttelijöistä televisiossa. Yksi järjestelmämme julkkiksista, Drake Milligan, on vain 21-vuotias.

Etnisyys, maa, sukujuuret ja Drake Milliganin rikkaus Aiheet kiinnostavat monia ihmisiä. Katsotaanpa sitä!

Drake Milliganin perhe ja suhteet

Hänen isänsä omistaa ja ylläpitää romuttamoa. Hänen isänsä omistautuminen kantrimusiikkiin toimi hänelle tärkeänä motivaation lähteenä.

Draken äiti toimii eläinlääkärinä. Angela Milligan on hänen nimensä. AGT Yksityiselämässään Drake ei ole koskaan sidottu toisiinsa. Sikäli kuin tiedämme, hänen henkilökohtainen elämänsä ja hänen suhteensa ovat edelleen mysteeri. Hän ei koskaan maininnut veljiään ja sisariaan.

BBR-musiikkiryhmä allekirjoitti hänen kanssaan sopimuksen. Broken Bow Records -yhtye on yhdysvaltalainen kantrimusiikkiin keskittynyt levy-yhtiö. Stoney Creek Records on koti Draken BBR-julkaisuille.

Mitä tapahtui Drake Milliganille AGT:n kauden 17 finaalissa?

Tiistai-illan 'America's Got Talent' -kauden finaalissa, jossa esiintyy kilpailun parhaita näyttelijöitä, Drake Milligan tuo epäilemättä A-pelinsä (13. syyskuuta).

Laulaja, jota AGT-tuomari Howie Mandell kutsuu 'seuraavaksi Elvis of Countryksi', on työskennellyt lujasti antaakseen kaikkensa tällä viimeisellä kierroksella selvittyään koe- ja semifinaalin läpi huutavilla, energisillä esityksillä.

En malta odottaa, mikä lupaa olla upea esitys. Koe-esiintymisestä ympäröivään elämään minusta tuntuu, että nousimme sen seuraavalle tasolle', Milligan kertoo Taste of Countrylle Hollywood-pohjaisessa Zoom-haastattelussa. Koska tämä on viimeinen jakso, annamme sille parhaamme.

Kesäkuussa 2022 Milligan nousi kuuluisuuteen, kun hänen esikuunneltu AGT-koe esitettiin. Entinen Elvis-tribuuttiartisti ja hänen bändinsä lauloivat ”Sounds Like Something I’d Do”, alkuperäisen kappaleen Milliganin vuoden 2021 EP:ltä.

Kaikki neljä tuomaria ja yleisö suosionosoittivat kuultuaan esityksen pysäyttämisen.

Tuomareihin teki vaikutuksen tämä texasilainen rokkari, joka tuli kolmannelle sijalle koska he tiesivät, että hänellä oli kilpailussa ykkönen.

Ura

Drake koe American Idol kaudella 16. Kaikki kolme tuomaria antoivat hänelle positiivista palautetta. Milligan kuitenkin jätti Hollywood-kierroksen, koska hän ei tuntenut olevansa valmistautunut esiintymään niin suurella näyttämöllä.

Hän on jopa esiintynyt Elvisinä CMT-ohjelmassa. Drake, American Idol -esiintyjä, yritti tehdä sopimusta BBR Music Groupin kanssa.

drake milliganin nettovarallisuus

Jatkettu soitto oli Milliganin ensimmäinen single, joka julkaistiin heinäkuussa 2021. Seuraavana vuonna, lokakuussa 2022, Drake pudotti joulusinglen ”Cowgirl for Christmas”. Hän on päässyt America's Got Talentin viimeiselle koekierrokselle vuonna 2022.

Viime keskiviikkona hänen laulunsa “Kiss Goodbye All Night” sijoittui iTunesin Top 100 kantrilaululistan kärkeen. Yli 5,6 miljoonaa ihmistä on katsonut hänen AGT:n ensiesitystään. Hän on myös YouTuber, jolla on yli 41 300 tilaajaa kanavallaan. 29 hänen esityksestään on jo saatavilla siellä.

Yli miljoonalla katselukerralla hänen virallinen musiikkivideo 'Sounds Like Something I'd Do' on osoittautunut valtavaksi menestykseksi verkossa. Drake AGT:n musiikki on juuri lisätty Apple Musiciin.

Mikä on Drake Milliganin nettoarvo?

Ei ole epäilystäkään siitä, että Drake on yksi alan rikkaimmista ja tunnetuimmista TV-näyttelijöistä.

DRAKE MILLIGAN NETTOARVO JA PALKKA
Nettovarallisuus1,5 miljoonaa dollaria
PalkkaTarkistuksessa
TulonlähdeTV-näyttelijä
AutotEi saatavilla
TaloAsuminen Omassa Talossa.

Tutkimuksemme osoittaa, että Drake Milliganin Nettovarallisuus on noin 1,5 miljoonaa dollaria , vahvistavat lähteet, kuten Wikipedia ja Hollywoods Magazine. 8-vuotiaana hän sai tietää Elvisistä ensimmäistä kertaa. Lukemalla ja katsomalla elokuvia hänestä tulisi hänen asiantuntijansa.

Sosiaalinen media

drake milliganin nettovarallisuus

Yli 64 000 Facebook-fanillaan kantrimuusikolla menee erittäin hyvin itselleen. Hänen ensimmäisen esityksensä nähneiden määrä on Facebookissa ylittänyt 10 miljoonaa. Tähän mennessä AGT Drake on kerännyt lähes 52 000 Instagram-seuraajaa.

Lue lisää: Jesse Powellin nettoarvo kuoleman jälkeen: R&B-laulajan rikkaus oli varsin vaikuttava!

Johtopäätös

Drake on tv-näyttelijä ja laulaja, joka on saanut vaikutteita hänen isänsä omistautumisesta kantrimusiikkiin. Hän aloitti uransa kilpailijana American Idol In Season 16 -sarjassa. Hän julkaisi ensimmäisen singlensä heinäkuussa 2021. Drake AGT:n musiikki on juuri lisätty Apple Musiciin.

Vuonna 2022 ei ole epäilystäkään siitä, että Drake on yksi alan rikkaimmista ja tunnetuimmista TV-näyttelijöistä. Nettoarvo 1,5 miljoonaa dollaria

Voit tutustua sivustoomme saadaksesi viimeisimmät tiedot: Maisema Insight