Edullinen julmuusvapaa säätiö, jonka ostaminen voi tuntua hyvältä

Kauneus

WPR

Huolimatta tekniikan kehityksestä viime vuosikymmeninä, ihmisille suunniteltuja meikki- ja ihonhoitotuotteita testataan edelleen eläimillä – ja sitä tapahtuu paljon enemmän kuin uskotkaan. Euroopassa eläinkokeet ja markkinointieläimillä testattu meikkiSe kiellettiin kokonaan vuonna 2013, suoraan sanoen, mikä saa USA:n ja Kiinan häpeään tällä areenalla. On kuitenkin olemassa monia kauneusbrändejä, jotka ovat antaneet lupauksensa ollacruelty-free ja vegaaninen– ja huomattavaa, että monet näistä usein PETA-hyväksytyistä yrityksistä eivät rajoitu pelkästään ylellisyyteen ja huippuluokan hyllyihin.

Ostaminenvegaani- ja kasvisruoaton helpompi tehtävä, kun yrität olla sosiaalisesti vastuussa, mutta meikki-, ihonhoito- ja hiustuotteiden kohdalla tuotteen sijoittaminen voi olla haastavampaa. Vaikka jotkin ylpeät eläinystävälliset etiketit koristavat pakkauksiaan ylpeänä julmuuksilla, kun taas toiset tutkamerkit (ja toisaalta jotkut surullisen kuuluisat), jotka eivät testaa eläimillä, pitävät sen alhaalla. Itse asiassa saatat olla yllättynyt huomatessasi, että jotkin edullisista kauneusbrändeistäsi ovat julmuusvapaita ilman, että korotat hintapisteitään eettisten käytäntöjensä vuoksi. Olemme koonneet yhteen edullisia edullisia kauneusbrändejämme, jotka ovat antaneet kunniallisen lupauksen olla testaamatta eläimiä.

Missiomme STYLECASTERilla on tuoda tyyliä ihmisille, ja esittelemme vain tuotteita, joista uskomme sinun pitävän yhtä paljon kuin mekin. Huomaa, että jos ostat jotain napsauttamalla linkkiä tässä jutussa, saatamme saada pienen provision myynnistä ja jälleenmyyjä voi saada tiettyjä tarkastettavia tietoja kirjanpitoa varten.

STYLECASTERin mantra on 'Style To The People' – ja missionamme on olla saavutettavissa oleva, osallistava, trendiä edellä oleva kohde tuhatvuotiaille ja Z-sukupolven naisille, jotka haluavat elää tyylin ja sisällön kanssa. Muodin, kauneuden ja elämäntavan kattavuutemme on yhtä lailla informatiivinen ja inspiroiva, mutta samalla tavoitteellinen mutta saavutettavissa oleva. Jos ostat riippumattomasti arvioidun tuotteen tai palvelun verkkosivustollamme olevan linkin kautta, saatamme saada kumppanipalkkion.

1. Wet 'n Wild Photo Focus Foundation

wet n wild photofocus meikkivoide

märkä ja villi.

Tämä apteekkipohjainen meikkivoide, joka on suunniteltu näyttämään upealta ihollasi valokuvissa, selfieissä ja tietysti tosielämässä, ei aiheuta takaiskuja salamavalokuvauksessa. Kevyt ja hengittävä koostumus voidaan rakentaa keskipitkästä täydelliseen peittoon.

2. Catrice HD Liquid Coverage Foundation

Catrice HD Liquid Cover Foundation

Catrice.

Tämä ihoa muistuttava teräväpiirto meikkivoide antaa sinulle luonnollisen näköisen täyden peittävyyden ja suodatinmaisen hajavaikutelman. Vegaaninen koostumus liukuu iholla kuin lämmin voi eikä näytä koskaan kakkumaiselta, rasvaiselta tai raskaalta.

3. Burt's Bees Goodness Glows nestemäinen meikkivoide

Burt

Burtin mehiläiset.

Tämä valoisa, hehkua lisäävä koostumus ei ole vain julma, vaan se on myös valmistettu eettisistä ainesosista, mukaan lukien niitynsiemenöljy, joka lisää ihon kosteutta. Se on vapaa kaikista haitallisista aineista: parabeeneista, talkista, synteettisistä tuoksuista ja silikonista.