Myönnä se: haluat uimapuvun, jossa on nimesi

Muoti

WPR

Jos näit Kylie Jenner King Kylien uimapuku Instagramissa tai Snapchatissa viime viikonloppuna ja ajatteli,Vittu… Luulen, että tarvitsen yhden niistä?se on ok: ei tuomiota. Personointi on ehkä vuoden 2016 toistaiseksi määräävä trendi, ja brändit kutsuvat sinua leimaamaan leimaasi kaikkeenGucci laukuttoharjoitusleggingsit.

Uimapuvut eivät eroa toisistaan, ja olemme löytäneet parhaat paikat ostaa mukautettuja uimapukuja juuri nyt, pidät sitten huomaamattomista monogrammeista tai kasvoissasi olevista painokirjaimista, jotka huutavat tehokkaasti nimeäsi (tai mitä tahansa muuta haluat pukea päällesi) siellä). Klikkaa galleriaa ostaaksesi ne kaikki.

https://www.instagram.com/p/BGQBMZTMwxM/ https://www.instagram.com/p/BGQA9qhMwwm/

Yksityinen juhla

Tämä LA-pohjainen linja on syyllinen surullisen 'King Kylie' -puvun takana; ne tarjoavat joukon popkulttuurin inspiroimia pukuja (kaikki samassa superhigh-leikkaus yksiosainen tyyli). Jos kuitenkin haluat personoidun sen sijaan, että esimerkiksi Draken tai Beyoncén sanoitukset edessä, sinun on lähetettävä heille sähköpostia osoitteeseen info@shopprivateparty.com ja annettava toimitusaika yhdestä kahteen viikkoa.

Hot Sauce -uimapuku, 99 dollaria; klo Yksityinen juhla

Yksityinen juhla

Rosé koko päivän uimapuku, 99 dollaria; klo Yksityinen juhla

Yksityinen juhla

Morsiusneito-uimapuku, 99 dollaria; klo Yksityinen juhla

Bruna Malucelli

Saatat tunnistaa nämä puvut Bella Hadidin, Hannah Bronfmanin ja melkein jokaisen muun seuraamasi it-tytön/vaikuttajan Instagram-syötteistä. Leikkaus on edelleen 90-luvun inspiroima, mutta se on hieman anteeksiantavampi kuin Private Party -versio, ja käsikirjoitus (jopa 11 merkkiä) on tyylikäs valinta.

Bay My Name -uimapuku, 249 dollaria; klo Bruna Malucelli

Bruna Malucelli

Bay My Name -uimapuku, 249 dollaria; klo Bruna Malucelli

Bruna Malucelli

Bay My Name -uimapuku, 249 dollaria; klo Bruna Malucelli

J. Crew

Jälleenmyyjän Monogram Shop tarjoaa kolmen alkukirjaimen 13 bikinipohjatyylissä joko klassisilla painokirjaimilla tai timanttimerkillä (preppy-näköinen tyyli, jossa keskimmäinen alkukirjain on suurempi kuin muut). 10 dollarin asuntohinta on edullinen tapa saada rantavaatekaappiisi hienovaraista personointia, ja vaikka J.Crew kehottaa sinua antamaan nimesi, mikään ei estä sinua pelaamasta järjestelmää ja hankkimasta sen sijaan esimerkiksi LOL:ia.

Surf Hipster Bikini Bottom, 40 dollaria; klo J. Crew

J. Crew

String Hipster Bikini Bottom, 40 dollaria; klo J. Crew

J. Crew

Saumattu Bikini Boy Short, 40 dollaria; klo J. Crew

Se on uimapuvut

Tässä australialaispohjaisessa bikinilinjassa on kyse räätälöimisestä: toppeihin on 13 eri vaihtoehtoa, mukaan lukien bandeau, underwire ja bralette, kun taas alaosien vaihtoehtoja ovat laiha, retro ja korkea vyötärö. Voit lisätä sivusiteet tai lantiosoljet, muuttaa hihnojen sijoittelua ja vaihtaa printtejä ja värejä yläosiin, alaosiin ja hihnoihin. Ne tarjoavat myös kahden tai kolmen viikon toimitusajan, kansainvälisen toimituksen ja 14 päivän palautus- tai vaihtokäytännön (joista jälkimmäinen on melko makea tarjous kaikkeen räätälöityyn).

Aztec Bralette Bikinit, 95 dollaria; klo Se on uimapuvut

Se on uimapuvut

Slide Triangle Bikinit, 95 dollaria; klo se

Se on uimapuvut

Sports Luxe Love Swimsuit, 103 dollaria; klo se