Addison Rae Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Julkkis

WPR

Addison Rae on a 15 miljoonaa dollaria online-tähti Yhdysvalloista. Hän ansaitsi 5 miljoonaa dollaria ennen veroja vuonna 2020, mikä teki hänestä maailman parhaiten palkatun TikTok-persoonallisuuden. Charli D’Amelio, TikTokin seuratuin henkilö, sai miljoonan dollarin edun. Addison teki 9 miljoonan dollarin liikevaihtoa vuonna 2021.

Suurin osa Addisonin tuloista tulee sponsoroinnista, tuotteista ja tuotantosopimuksista. Hänen TikTok-tilillään @addisonre on nyt yli 80 miljoonaa seuraajaa tämän kirjoitushetkellä.

Hänestä tuli kuuluisa julkaisemalla sarjan tanssivideoita verkossa. Tähän mennessä Addison on kerännyt yli 80 miljoonaa TikTok-fania sen jälkeen, kun hän liittyi alustaan ​​ensimmäisen kerran vuonna 2019, mikä tekee hänestä yhden alustan kolmen suosituimman käyttäjän joukossa Charli D'Amelion ja Khaby Lamen rinnalla. Sitä, että hän tulee olemaan eniten palkattu TickTocker vuonna 2020, ei pidä jättää huomiotta.

TikTok-harrastustensa lisäksi Addison on harjoittanut näyttelemistä ja musiikkia. Vuonna 2021 hän julkaisi debyyttisinglensä 'Obsessed'. ”He’s All That” on Netflixissä vuonna 2021 ensi-iltansa saaneen ”She’s All That” -elokuvan uudelleenjulkaisu.

Addison Rae on kerännyt paljon seuraajia sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagramissa, Facebookissa ja YouTubessa. Tammikuussa 2020 hän sai sopimuksen WME-kykytoimiston kanssa.

Nettovarallisuus: 15 miljoonaa dollaria
Syntymäaika:6. lokakuuta 2000 (21 vuotta vanha)
Syntymäpaikka:Lafayette, Louisiana, Yhdysvallat
Sukupuoli:Nainen
Ammatti:Sosiaalisen median persoonallisuus

Aikainen elämä

Addison Rae Net Worth

6. lokakuuta 2000 Addison Rae Easterling syntyi Lafayettessa, Louisianassa. Huolimatta siitä, että hänen vanhempansa erosivat hänen ollessaan lapsi, he menivät uudelleen naimisiin vuonna 2017. Addison kasvoi kristillisessä kodissa kahden nuoremman veljensä kanssa.

Muutamat hänen sukulaisistaan ​​ovat sittemmin rakentaneet myös TikTok-seuraajia. Pienenä lapsena Rae aloitti tanssikursseja, ja vain kuuden vuoden ikäisenä hän osallistui tanssikilpailuihin ympäri maata.

Addison osallistui Louisianan osavaltion yliopistoon lukion jälkeen, jossa hän pääaineenaan urheilulähetykset. Hänen nousunsa kuuluisuuteen TikTokissa johti kuitenkin siihen, että hän keskeytti korkeakoulun, meni Los Angelesiin ja aloitti uran viihdealalla.

Lue myös: Joel Osteen Net Worth 2022: Amerikkalainen saarnaaja, teleevankelista ja kirjailijan tulot!

Ura

Vuonna 2019 Addisonin ura alkoi hänen debyyttistään TikTok-tanssivideostaan. Vuonna 2019 hänestä tuli myös yhteistyökollektiivi Hype Housen jäsen. Tämä ryhmä tarjoaa alustan useille sisällöntuottajille, jotka voivat työskennellä yhdessä erilaisissa aloitteissa, mukaan lukien videoiden tuotanto.

Raella oli yli miljoona seuraajaa muutaman kuukauden sisällä alustalle liittymisestä. Lopulta hän päätti jättää opinnot kesken, koska hän ajatteli voivansa ansaita elantonsa TikTok-kanavallaan.

Kun Raen online-läsnäolo kasvoi, hän alkoi julkaista videoita ja valokuvia muille sosiaalisen median sivustoille, kuten YouTubeen ja Instagramiin. Hän teki sopimuksen lahjakkuustoimisto WME:n kanssa vuonna 2020.

Hän on myös osoittanut kiinnostusta komediaan, huulisynkronointiin ja muihin suosittuihin aiheisiin TikTok-videoissaan tanssiesityksiensä lisäksi.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Addison Rae (@addisonraee)

Rae oli jo allekirjoittanut ensimmäisen tuotemerkin hyväksymissopimuksensa heinäkuuhun 2020 mennessä. The American Eagle “ Takaisin kouluun Mainoksessa oli 'virtuaalinen valokuvaus' Addisonista hänen omassa makuuhuoneessaan. Sen jälkeen hän ja hänen äitinsä nauhoittivat podcastin ja perustivat Item Beautyn, kosmetiikkayrityksen. Tämän yrityksen innovaatiojohtaja on Rae.

He’s All That”, uusintaversio vuoden 1999 ” Hän on kaikkea tätä ”, sai ensi-iltansa vuonna 2021. Addison esittää hahmoa, joka perustuu Freddie Prinze Jr.:n rooliin alkuperäisessä elokuvassa, joka on vaihdettu uudelleenkäynnistystä varten. Seuraavina päivinä ilmoitettiin, että hän oli hyväksynyt Netflix-sopimuksen.

Osana tätä monielokuvajärjestelyä Addisonin odotetaan esiintyvän useissa tulevissa Netflix-julkaisuissa. Raen debyyttisingle julkaistaan ​​myös vuonna 2021.

Kun iHeartRadio Music Festival oli tarkoitus järjestää loppuvuodesta 2021, ilmoitettiin, että Rae oli perunut esiintymisensä. 'En ole valmis tarjoamaan 110 prosenttia', hän sanoi ja väitti, että olisi epäreilua hänen kannattajiaan kohtaan, jos hän ei tekisi sitä. Hän osallistui Met Gala and Fashion Weekiin New Yorkissa tänä aikana.

Lue myös: Tarek el Moussa Net Worth 2022: Amerikkalainen kiinteistönvälittäjä ja tosi-tv-persoonallisuustulot!

Suhteet

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Addison Rae (@addisonraee)

TikTok-tähti Bryce Hall on Addison Raen suosikki, vaikka he erosivat alle vuotta myöhemmin. Kourtney Kardashianin ja muiden kuuluisan perheensä jäsenten kanssa hän on myös tunnettu vahvasta platonisesta ystävyydestään. Addison teki televisiodebyyttinsä 'Keeping Up with the Kardashians' -ohjelmassa solmittuaan läheisen ystävyyden Kourtneyn kanssa.

Kiista

'The Tonight Show' -ohjelmassa Addisonia kritisoitiin siitä, että hän käytti yksinkertaisesti lasista kasvosuojusta varsinaisen naamion sijaan suojatakseen itseään Covid-19:ltä. Lisäksi on puhuttu paljon siitä, että Rae on Trumpin kannattaja. On raportoitu, että hän 'tykkäsi' useista entisen presidentin twiiteistä aiemmin, mukaan lukien yksi, jossa hän syleili häntä voitettuaan UFC-taistelun. Raen PR-tiimi on kuitenkin ollut suurelta osin vaiti asiasta sanoen, että 'tykätyt' viestit olivat teknisen virheen tulosta.

Lue myös: Jacob Bertrand Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Filantropia

'Stay at Home Slam' -kilpailu ' Mario Tennis Aces ” videopelit voitti Addison Rae vuonna 2020. Myöhemmin hän lahjoitti kunniakseen No Kid Hungry -järjestölle miljoona dollaria.

Tulot

Addison Rae Net Worth

Vuoden 2020 raporttien mukaan Addison oli maailman eniten palkattu TikTok-tähti. Charli D'Amelio, toiseksi eniten ansaitseva TikTok-tähti, ansaitsi 4 miljoonaa dollaria ennen veroja joka vuosi, kun taas hän ansaitsi 5 miljoonaa dollaria. Dixie D'Amelio oli 3 miljoonalla dollarilla seuraava suuri voittaja.

Addison tienasi 9 miljoonaa dollaria vuonna 2021. Charli D’Amelio ansaitsi yli 18 miljoonaa dollaria samana vuonna.

Brändin tukisopimukset, sponsorointi ja kumppanuudet korkean profiilin brändien kanssa muodostavat suurimman osan hänen tuloistaan. Reebok, Hollister, American Eagle ja L'Oreal ovat brändejä.

Kiinteistöihin sijoittaminen

Tarzanan kaupunginosassa Los Angelesissa Kaliforniassa sijaitseva Addison Rae omistaa 3 miljoonan dollarin kartanon. Hän osti tämän kodin vuonna 2019 3,006 miljoonalla dollarilla kiinteistötietojen mukaan. Talossa on kuusi makuuhuonetta ja se sijaitsee 0,58 hehtaarin tontilla. Siellä on 6 399 neliömetriä asuintilaa ja infinity-allas sekä suuret vaatehuoneet ja upeat näkymät ympäröivään naapurustoon. Palmuja reunustavat kiinteistön kehää, joka on hyvin hoidettu.