Addison Rae -kiista: Jimmy Fallon puolustaa Addison Raen Tik Tok -tanssin luojia

Kiistaa

WPR

Jimmy Fallon ja NBC:n The Tonight Show ovat vihdoin käsitelleet ongelman, joka johtui maaliskuun jaksosta, jossa esiintyi vaikuttaja Addison Rae, kutsumalla tunnettujen TikTok-tanssien tekijät myöhäisillan keskusteluohjelmaan.

'Viimeisessä esityksessämme ennen taukoa esitimme kappaleen Addison Rae jossa hän opetti minulle kahdeksan viraalista TikTok-tanssia”, Fallon sanoi yleisölle. ”Tiedämme nyt, että näiden tanssien luojat ansaitsevat oman valokeilansa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Addison Rae (@addisonraee)

Muutama tekijöistä liittyy nyt kanssani keskustelemaan siitä, kuinka heidän tanssistaan ​​tuli leviämään, ja sitten esittelemään tanssia.' Fallon puhui 26. maaliskuuta The Tonight Show -sarjan jaksosta.

Kotona olleet katsojat olivat järkyttyneitä siitä, että näiden liikkeiden todellisia tekijöitä, joista monet ovat värikkäitä, ei näyttänyt yritetyn mainita kyseisellä jaksolla, jossa isäntä piti ylhäällä otsikoita sisältäviä vihjekortteja. suosittuja TikTok-tansseja ja Rae esitti ne.

Aiheeseen liittyvä: Hunter Bidenin kiista: Selitys Hunter Bidenin ympärillä käytävään keskusteluun

Teoksen esitellyssä YouTube-videoleikkeessä Nbc toimitti tietoja sen tekijöistä:

'Up'-viraalitanssin luojat Cardi B -kappaleen tahtiin, Mya Nicole Johnson ja Chris Cotter, 'Corvette Corvette' -tanssi, Dorien Scottin, 'Laffy Taffy' -remixin luojan Fur-Quan Powellin ja koreografi Camyra Franklinin, Adam Snyderin, Nate Nalen ja Greg Dahlin 'Blinding Lights' -tanssi, Keara Wilson ja Megan Thee Stallionin 'Savage', Keara Wilson olivat

Jokainen suunnittelija esiintyi etänä keskustellakseen ja esitelläkseen tanssejaan. Rae puhui aiemmin TMZ:n kanssa käsitelläkseen aihetta ja sanoi: 'He kaikki tietävät, kuinka paljon rakastan heitä, vaikka voi olla vaikeaa ilmaista sitä ohjelman aikana. Tuen niitä kaikkia todella koko sydämestäni. Toivon, että meidän kaikkien pitäisi kokoontua jonain päivänä tanssimaan.'

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Addison Rae (@addisonraee)

Johnson ja Cotter olivat aiemmin keskustelleet katsovansa Raen esittävän suosittua tanssiaan The Tonight Showssa Slaten ICYMI-podcastin kanssa.

'Hitsi, se on hullua', oli ensimmäinen reaktioni. Hän todella suorittaa kaikki liikkeet, jotka keksimme, luulen hymyillen”, Johnson sanoi. 'Mutta kun pysähtyy ja ajattelee sitä, näyttää siltä, ​​että kaikkien vuoro tulee lopulta. Aloin ajatella, että se oli jotain, mitä meidän olisi pitänyt tehdä. myös muut tanssijat.

Aiheeseen liittyvä: Mihin toimiin Jack Manifold joutui? Nihachun deittailuhuhut ja misogynistiskandaali

Yksinkertaisesti sanottuna uskoin, että se olisi ollut tilaisuutemme loistaa, ja minulla ei ole epäilystäkään siitä, että noiden muiden tanssien suunnittelijat olisivat tunteneet samoin.

Cotter sanoi myöhemmin: 'Olin vain järkyttynyt, että hän esitti tanssimme kansallisessa televisiossa. ”Lisäksi tunsin oloni kamalalta, koska hän sai paljon kritiikkiä, jota hänen ei mielestäni olisi pitänyt, koska olisi vaikeaa antaa kiitosta jollekulle kesken konsertin.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Addison Rae (@addisonraee)

Vaikka olin innoissani, en myöskään halunnut nousta ylös, kun Myaa kannettiin alas. Halusin nähdä, että meitä molempia kasvatetaan, ehkä romahdumme tulevaisuudessa ja vain kokoontuisimme ja kiipeäisimme yhdessä huipulle.

Tämän tarinan aikaisemmassa versiossa kerrottiin väärin, että NBC lisäsi luottotiedot Addison Rae -segmentin alkuperäiseen YouTube-videoon. Kun leike julkaistiin ensimmäistä kertaa YouTubessa, tekijät saivat tunnustusta.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR