Adam G Sevani Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Julkkis

WPR

Adam G. Sevani on yhdysvaltalainen näyttelijä ja tanssija. Adam G. Sevani tunnetaan parhaiten roolistaan ​​'Step Up' -elokuvasarjassa Robert Alexander III/Moose. Hän on myös koreografi, joka on julkaissut paljon teoksiaan sosiaalisessa mediassa.

Mikä on Adam G. Sevanin maine?

Adam G. Sevani on tunnettu tanssitaidoistaan. Hän on sekä ammattitanssija että näyttelijä.

Hänet tunnetaan erinomaisista näyttelijäsuorituksistaan ​​elokuvissa, kuten The Emperor's Club, jossa hän näytteli St. Benedict Studentia, Step Up 3D, jossa hän näytteli Robert “Moose” Aleksanteri III:ta, ja LoL, jossa hän näytteli Wenia. muut.

Adam G Sevani Net Worth

Adam on hyväsydäminen persoona, josta miljoonat fanit, ohjaajat ja tuottajat pitävät. Hän on myös tunnettu tanssistaan ​​useissa musiikkivideoissa, mukaan lukien Breathe, Shake, Stretch, T-Pain ja muut. Adam on myös työskennellyt useiden tunnettujen näyttelijöiden kanssa.

Lue myös: Brighton Sharbino Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Adam Sevanin nettoarvo

Adam Sevani on 1,5 miljoonan dollarin arvoinen amerikkalainen näyttelijä ja tanssija. Adam tunnetaan parhaiten rooleistaan ​​elokuvissa Step Up 2: The Streets, Step Up 3D ja Step Up: Revolution, joissa hän näytteli Robert Aleksanteri III:ta eli 'Moosea'.

Adam Manucharian syntyi 29. kesäkuuta 1992 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän aloitti tanssimisen nuorena vanhempiensa Synthesis Dance Centerissä.

Hän seurasi isänsä jalanjälkiä ja jatkoi uraa ammattitanssijana. Pian sen jälkeen hän alkoi esiintyä mainoksissa.

Yksi hänen ensimmäisistä mainoksistaan ​​oli J.C. Penney's Children’s Apparel, jossa hän näytteli yhdessä toisen lapsinäyttelijän/tanssijan kanssa. Alyson Stoner yksi vuonna 2004 ja yksi vuonna 2005.

Sevani on sittemmin esiintynyt useissa musiikkivideoissa, mukaan lukien Masen 'Breathe, Stretch, Shake', Will Smithin 'Switch', T-'Church', Pain's ja cameo NLT:n 'That Girl'.

Adam G Sevani Net Worth

Adam Sevani tunnetaan myös NLT:n 'Karma' -musiikkivideon koreografoinnista ja varatanssijana Kevin Federlinen esiintymisestä Teen Choice Awards -gaalassa vuonna 2006.

He kehittivät otsikot erittäin tunnetulle YouTube-tanssin kaksintaistelulle Miley Cyrusin kanssa muodostettuaan tanssiryhmän Jon Chun ja useiden Kalifornian alueen tanssijoiden kanssa. Vuoden 2008 Teen Choice Awards -gaalassa nämä kaksi joukkuetta kilpailivat viimeisessä tanssissa. Sillä välin Adam oli jäsen CBS-verkoston FlyKidzissä, lauluryhmässä ja lasten televisio-ohjelmassa.

Lisäksi hänet havaittiin tanssivan live-karnevaalitapahtumissa Step Up 2 -näyttelijän/koreografin Robert James Hoffman III:n rinnalla. Adamsin tunnetuin näyttelijärooli on sivuhenkilö Step Up -trilogiassa.

Vuonna 2008 hän voitti Young Hollywood -palkinnon 'Best Scene Stealer' -palkinnosta tästä esityksestä. Vuonna 2010 hän näytteli yhdessä Miley Cyrusin kanssa. Demi Moore , ja Ashley Greene vuoden 2008 ranskalaisen elokuvan LOL (Laughing Out Loud) amerikkalaisessa versiossa.

Lue myös: Trent Olsenin nettoarvo: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Uran alkuja

Adam rakastui näyttelemiseen ennen kuin hänestä tuli ammattitanssija ja teki näyttelijädebyyttinsä Michael Hoffmanin ohjaamassa draamaelokuvassa 'The Emperor's Club', jonka pääosissa ovat Kevin Kline, Steven Culp ja Embeth Davidtz. Sen jälkeen hän näytteli elokuvassa 'FLY KIDZ' vuonna 2005.

Nouse näkyvyyteen

Adam G Sevani Net Worth

Adam nousi kuuluisuuteen vuonna 2008, kun hänet valittiin Robert ‘Moose’ Aleksanteri III:n rooliin tanssidraamaelokuvassa Step Up 2: The Streets.

Hän voitti kriitikot ja hänestä tuli julkkis elokuvan menestyksen seurauksena.

Hän toisti roolinsa Step Up 3D -elokuvan jatko-osassa ja kolmannessa luvussa, jossa pääosissa oli Alyson Stoner, ja elokuvasta tuli franchising-sarjan eniten tienaava osa, joka tuotti 159 miljoonaa dollaria 30 miljoonan dollarin budjetista.

Seurusteleeko Adam G. Sevani kenenkään kanssa?

Näyttelijä ja tanssija Adam G. Sevani on luultavasti sinkku tällä hetkellä. Hän ei ole julkaissut tästä mitään sosiaalisessa mediassa. Hänen sosiaalisen median viestinsä eivät myöskään paljasta tai vihjaa hänen mahdollisista nykyisistä suhteistaan.

Adam G Sevani Net Worth

Vuonna 2007 Adam tapasi Paige Ann Thornen, Montana Tuckerin ja Miley Cyrus . Vuonna 2010 hän tapasi Paige Ann Thornen, Montana Tuckerin ja Miley Cyrusin.

Sen lisäksi Adam on säilyttänyt puhtaan julkisen kuvan, jossa ei ole skandaaleja, kiistoja tai spekulaatioita, jotka voisivat vaikuttaa hänen henkilökohtaiseen elämäänsä tai ammatilliseen uraansa. Siitä huolimatta Adam G. Sevanin lahjakkuus, nokkeluus ja viehätys houkuttelevat epäilemättä paljon rakastajia tulevaisuudessa.

Lue myös: Sierra McClain Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Kuinka pitkä on Adam G. Sevani?

Adam G. Sevani on 1,7 metriä pitkä ja painaa 65 kg (143 paunaa). Tämän lisäksi muita kehon mittoja, kuten rintakehän, vyötärön ja lantion mittoja, hauislihasta, mekkokokoa ja kengän kokoa, ei ole saatavilla. Hänen kiharat ruskeat hiuksensa ja ruskeat silmänsä ovat myös tunnettuja.