'90 päivän sulhanen': Emily saattaa olla taas raskaana huonoon aikaan hänelle ja hänen morsiamelleen (yksinomainen)

Julkkis

WPR

Kuten tästä 90 päivän sulhanen sunnuntain uuden jakson eksklusiivisesta pätkästä käy ilmi, Emily ja Kobe pelkäävät, että hän saattaa olla jälleen raskaana.

Emilyn vanhempien talossa perhe asuu pienen poikansa Kobanin kanssa.

Hän pyysi, ettei hän tule raskaaksi heidän asuessaan vielä hänen katon alla, ja hän suostui.

Lopulta, pitkän odotuksen jälkeen Kamerunista, Kobe pystyi liittymään Emilyn luo Kansasiin Kiinasta, kun hänen viisuminsa vihdoin hyväksyttiin.

Hänen ja Emilyn erilaisista vanhemmuutta koskevista lähestymistavoista ja taloudellisista olosuhteista johtuen siirtymävaihe on ollut hänelle vaikea.

On paljastettu, että huolimatta heidän yhteisestä uskostaan, että nyt ei ole aika perustaa perhettä, Kobe neuvoi Emilyä lopettamaan ehkäisyn käytön, koska hän oli kuullut naisista, joilla ehkäisyn jälkeen oli vaikeuksia tulla raskaaksi, kun he lopettivat sen käytön. .

Vastauksena hän viittasi useisiin eri tapoihin, joita he olivat aiemmin kokeilleet ja jotka eivät olleet toimineet.

90 päivän sulhanen: Emily saattaa olla taas raskaana huonoon aikaan hänelle ja hänen morsiamelleen

”Voit lopettaa, kun aloitimme, ja sitten kerroit minulle, että puhelimessasi on tämä sovellus: ”Minulla ei ole ovulaatiota juuri nyt”, hän kertoo kameroille, kun Emily näyttää hämmentyneeltä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Ottaen huomioon sen tosiasian, että he asuvat nyt isänsä kodissa, Kobe ilmaisee huolensa siitä, kuinka hän suhtautuu perheeseensä, jos tämä saa tietää odottavansa lasta. Hän ei voi vielä edes työskennellä laillisesti Emily väittää, että kaikki paineet kohdistuvat häneen.

”Sydämessäni haluaisin paljon lapsia. Koska hetki ei ole vielä saapunut, 'Hän sanoo niin itse.

”Ollakseni rehellinen, emme ole vielä edes menneet naimisiin, ja asumme edelleen vanhempieni kellarissa. Isäni kieltää myös meitä tulemasta raskaaksi, ja se on ainoa sääntö, joka meillä on.'

Kobe, joka on selvästi järkyttynyt, on samaa mieltä.

90 päivän sulhanen: Emily saattaa olla taas raskaana huonoon aikaan hänelle ja hänen morsiamelleen

Samalla kun he yrittävät selvittää yhteyttään, hän myöntää, ettei hänellä ole rahaa huolehtia perheestään. Emme ehkä pysty hallitsemaan tätä, jos Emily on raskaana tällä hetkellä.

sunnuntaisin klo 20. ET/PT TLC:llä, 90 päivän sulhanen ilmaistaan

Huhtikuussa puhuimme pariskunnan kanssa heidän kokemuksistaan ​​90 päivän sulhanen kuvaamisesta. Saatat tietää lisää katsomalla alla olevaa videota.