90 päivän sulhanen Annie Toborowskyn plastiikkakirurgian muutos: ennen ja jälkeen valokuvat

Julkkis

WPR

Mikä suoritus! Annie Toborowsky, 90 päivän sulhanen fanien suosikki, on aina ollut rehellinen ihailijoilleen plastiikkakirurgian muodonmuutoksestaan. Aviomiehensä David Toborowskyn kanssa nokkelasta Pillow Talkin kommenteistaan ​​tunnettu thaimaalainen on ollut avoin kosmeettisista toimenpiteistään viime vuosina.

Yksi ensimmäisistä keittoopettajan vahvistamista leikkauksista on Itä-Aasialainen blefaroplastia tai kaksoisluomeleikkaus. Potilailla, joilla on hupulliset silmät, ylempien silmäluomien iho saattaa olla muotoiltu uudelleen silmäluomen rypistymisen aikaansaamiseksi.

Se on yleinen menettely aasialaista perintöä edustavien ihmisten keskuudessa, jotka haluavat näyttää enemmän eurooppalaiselta, ja se on suunniteltu tekemään niin. Vaikka Annie myönsi leikkauksen tehneensä, TLC-aluna myönsi, että se johtui enimmäkseen lääketieteellisistä syistä.

'Minulla on ollut silmäsairaus pitkään', Arizonan asukas totesi toukokuussa 2019 antamassaan vastauksessa fanien huomautukseen. TV-persoonallisuus sanoi: 'Minulla on silmäsairaus, eikä sillä ole mitään tekemistä aasialaiseni [sic] kanssa. Vastakohtana uskon, että aasialaiset silmät ovat maailman viehättävimmät.

Katso tämä postaus Instagramissa

Annie Boomin (@annie_suwan_toborowsky) jakama viesti

Fanit ovat viime aikoina teoriassa, että 90 päivän sulhanen alum on valinnut huuliruiskeen viimeaikaiseksi kosmeettiseksi toimenpiteeksi. Kun hän julkaisi uuden Instagram-kuvan huhtikuussa 2022, ihailijat huomasivat, että hänen huulensa olivat normaalia täyteläisempiä.

Annie, et tarvitse huulten täyteaineita. …tai mitään!! Luonnonkauneus, sinä. Eräs ihailija pyysi: 'Älä aloita' vastauksena ehdotukseen. Annie , älä aloita täyteaineilla ja muovilla', sanoi toinen.

Toukokuussa 2022 ihmiset keskustelivat edelleen siitä, oliko Annien ulkonäkö muuttunut leikkauksen vuoksi vai oliko se vain suodattimen tulos. Kaikki sanovat, että se on suodatin… Todellisuudessa se ei ole kuin 'näin juuri Pillow Talkin ja juuri siltä hän näyttää', kuten eräs katsoja totesi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Katso Pillow Talkista, paljastaako Annie jotain muuta päivityksistään. Annie Toborowskyn plastiikkakirurgian muodonmuutos on nähtävissä alla olevassa galleriassa.

Luonnollinen Annie

90 päivän sulhanen Annie Toborowskyn plastiikkakirurgian muutos

Annie esiteltiin faneille ensimmäisen kerran 90 Day Fiancen kaudella 5.

Raikas kasvot

RAIKASKASVOINEN Annien iho hehkui, kun hänen seuraajansa spekuloivat mahdollisia huulten täyteaineita.

Annien iho hehkui, kun hänen seuraajansa spekuloivat mahdollisia huulten täyteaineita.

Kulissien takana

90 päivän sulhanen Annie Toborowskyn plastiikkakirurgian muutos

Fanit ottivat selfien Pillow Talk -setillä ja kyseenalaistivat TLC alunan uuden ilmeen kommenttiosiossa.