'90 Day Fiance' -tähti Ariela Weinberg vihjaa vauvalle nro 2 Biniyam Shibren kanssa

Julkkis

WPR

90 Day Fiancén tähti Ariela Weinbergin kerrotaan olevan jälleen raskaana. Sunnuntain 3. heinäkuuta lähetyksen esikatseluvideossa hän herätti epäilyjä, että hän ja Biniyam Shibre odottavat toista lastaan.

Olohuoneessa, jossa hänen miehensä ja hänen entinen aviomiehensä Leandro Fosque istuivat, Ariela Fosque, 30, tunnusti: 'Rehellisesti sanottuna minulla ei ole todella hyvä olo.'

Mitä tunnet?' Biniyam, 31-vuotias mies Delhistä, tiedusteli. Vastaavasti: 'Tuntuuko sinusta siltä, ​​että sinun täytyy virtsata?'

Vatsassani on jotain vialla”, Ari totesi ja myönsi huimaavansa. 'Milloin sinulla oli viimeksi kuukautisesi?' Leandro tiedusteli.

'Voi luoja', Ari vastasi.

Sen jälkeen Ariela teki raskaustestin teaserissa. 'Mitä tapahtuu?' Bini tiedusteli Arista, ja hän vastasi.

Hänen hengityksensä tarttui kurkkuun, kun hän ilmoitti löydöksistä Binille ja Leandron. Katsojien on kirjauduttava ensi viikolla jaksoon saadakseen selville, onko Ari todella raskaana.

Ariel ja hänen ex-miehensä lounaalla aiemmin sunnuntaina 26. kesäkuuta esitetyssä ohjelmassa. Argentiinassa asuvana 19-vuotiaana Ari tapasi Leandron, jonka kanssa hän meni naimisiin pian sen jälkeen. Tuotuaan Leandron Amerikkaan Ari naimisissa hänen kanssaan yli vuosikymmenen ajan.

Ariela puolestaan ​​oli aiemmin paljastanut, että Leandro oli päättänyt hakea tohtorin tutkintoa. Indianan yliopistossa. He erosivat, koska hän ei halunnut muuttaa Leandron kanssa eikä hän halunnut olla kaukoavioliitossa ollessaan New Jerseyssä. Siitä lähtien entiset rakastajat ovat säilyttäneet sydämellisen suhteen.

Eron jälkeen Leandron kanssa Ari matkusti Etiopiaan, missä hän tapasi Binin ja rakastui. Seurustelun aikana he saivat selville, että Ariela oli raskaana heidän ensimmäisen lapsensa kanssa.

90 Day Fiancé: The Other Way oli parin TLC-debyytti kaudella 2. 90 Day Fiancén 9. kausi näki tämän etiopialais-amerikkalaisen pariskunnan paluun, joka sai esikoisensa Avin ja kihlautui kauden lopussa. .

Valmistautuessaan amerikkalaisiin häihinsä K-1-viisumilla Ariela ja Benjamin kohtasivat samat suhteen haasteet kuin Etiopiassa: Ari epäili, ettei Bini ollut täysin rehellinen hänelle, ja hän pelkäsi, että Bini oli huolissaan Arin vahvasta siteestä Leandron kanssa.

Kun Ariela toi Leandron Binin perheen aterialle juhlimaan etiopialaista uutta vuotta, tilanne muuttui vieläkin epämukavammaksi. Ariela ilmoitti äidilleen, siskolleen ja Leandrolle haluavansa mennä heidän kanssaan pukuostoksille tulevia häitä varten Binille syyskuussa 2021.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

'Mitä? Miksi en mene sinne? Vastauksena Binin uteliaisuuteen Ari selvensi, että sulhanen ei saa nähdä morsiamen hääpuvussa ennen seremoniaa.

Binin mukaan 'en halua [hänen] valitsevan vaimoni pukua', yksityinen tunnustus. Koska en usko häneen, minun ei ole hyvä idea tehdä niin”, hän sanoo. Ehkä hän huomaa, jos hänellä on erilainen asu? Se ei ole jotain, johon olen tottunut. Edes amerikkalaisessa yhteiskunnassa en usko, että näin on.