'90 Day Fiance' -tähdet Brandon Gibbs ja Julia Trubkina keskustelevat, muuttaisivatko he Floridaan, jos voisivat

Julkkis

WPR

Uusi alku. 90 Day Fiancen tähdet Brandon Gibbs ja Julia Trubkina paljastivat, olivatko he muuttaneet Sunshine Stateen vai eivät. Jatka lukemista saadaksesi selville, pääsivätkö he Floridaan.

Muuttivatko Brandon Gibbs ja Julia Trubkina Floridaan?

Julia paljasti Instagramissa 8. heinäkuuta, että he olivat muuttaneet mielensä Floridaan muuttamisesta.

Asummeko nyt Floridassa?' Ei. Yhtäkkiä suunnitelmamme muuttuivat', hän sanoi kuvan vieressä itsestään ja hänen miehensä rentoutumassa rannalla Jamaikalla. On totta, että olemme päättäneet vuokrasopimuksemme, että Brandon on jättänyt työnsä ja että olemme muuttaneet pois.

Lopuksi Julia pyysi fanejaan arvaamaan, missä he tällä hetkellä asuvat kuvatekstissä. Olemme muuttaneet uuteen paikkaan. Miksi teimme nämä päätökset?' hän sanoi kirjeessään.

Missä Brandon Gibbs ja Julia Trubkina asuivat aiemmin?

90 Day Fiance -tähdet Brandon Gibbs ja Julia Trubkina keskustelevat, muuttaisivatko he Floridaan, jos voisivat

90 Day Fiancen kahdeksannen tuotantokauden aikana yleisö nähtiin ensimmäistä kertaa Brandon ja Julia Trubkinalle.

Säästääksesi rahaa ennen häitä, Bradon Gibbs asui Bradonin vanhempien kanssa heidän perhetilallaan Virginiassa näyttelyn aikana.

Bettyn ​​ja Ronin ankarat määräykset, jotka kielsivät paria jakamasta sänkyä ennen kuin he menivät naimisiin, aiheuttivat Julialle turhautumista. Eläinten siivoamisen ja ruokkimisen lisäksi he pyysivät venäläistä maanviljelijää auttamaan heitä muissa maatilan tehtävissä.

Tosi-tähdet muuttivat omaan asuntoonsa lähelle hänen perheensä maatilaa ohjelman päätyttyä.

Brandonin mukaan kesäkuussa 2022 julkaistussa 90 Day Diariesin osassa asiat paranivat suuresti, kun he muuttivat uuteen asuntoonsa. Kaupunki ei kuitenkaan ole ollut yksi suosikeistani.

Miksi Brandon Gibbs ja Julia Trubkina suunnittelivat muuttavansa Floridaan?

90 Day Fiance -tähdet Brandon Gibbs ja Julia Trubkina keskustelevat, muuttaisivatko he Floridaan, jos voisivat

Kansainvälisen pariskunnan suunnitelmat uudesta elämästä Floridassa pysähtyivät, kun he viivyttelivät Brandonin vanhempien varoitusta kihlastaan.

Floridan matkansa aikana Julia Trubkina sanoi Brandonille: 'Meidän täytyy kertoa ihmisille, että olemme muuttamassa Floridaan.' 'Ja olen melkein varma, että äitisi halveksii meitä.'

Tämä nainen ei auta meitä muuttamaan uuteen osavaltioon, koska hän ei halua auttaa meitä pakkaamisessa. 'Hän tulee raivoissaan', ennustan.

Missä Brandon Gibbs ja Julia Trubkina asuvat nyt?

90 Day Fiance -tähdet Brandon Gibbs ja Julia Trubkina keskustelevat, muuttaisivatko he Floridaan, jos voisivat

Julia julkaisi 13. heinäkuuta Instagramissa kuvan hänen ja Brandonin uudesta kodista, mikä paljasti, että he olivat päättäneet olla muuttamatta Floridaan.

Muutto Virginia Beachille oli meille hyvä. Sillä välin olemme jättäneet pankille hakemuksen toivoen saavamme hyväksynnän asunnon ostoon.

Muita asioita, joita toivomme voivamme paljastaa lähitulevaisuudessa, hän kirjoitti Reelille tuolloin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: