9 ei-all-all-lame juhlapeliä jokainen vieras voi päästä sisään

Elämäntapa

WPR

Saatat ajatella, että ryhmäpelit ovat ajan tappaja pitkällä automatkalla tai ravintolan jonossa tai tapana murtaa jäätä tuntemattomien ihmisten kanssa. Mutta oikeat pelit – ja usein yksinkertaisimmat – voivat itse asiassa aiheuttaa paljon naurua ja muistoja, varsinkin kun olette kokoontuneet yhteen juhlaan, kuten juhlaan. Olipa vieraasi kastikkeessa munanmurulla ja glögillä tai vain hyvällä tuulella, koska heillä on yllään jotain kimaltelevaa, kukaan ei voi vastustaa typerää (ja helppoa!) peliä, kun he ovat hyvällä tuulella, ystävien ja ystävien seurassa. perhe.

Alla olevat yhdeksän peliä eivät vaadi sinua käyttämään rahaa hienoihin lautapeleihin, laatikoihin tai sarjoihin. Tarvitset vain vähimmäistarvikkeita, kuten kyniä, paperia, puhelimia tai tavaroita, joita voit löytää ympäri taloa. Jopa ryhmätoimintoihin ja -peleihin skeptikot hämmästyvät niiden hauskuudesta – ja saatat jopa huomata, että haluat pelata vielä yhden tai kolmen kierroksen.

Lomajuhlalaiset

STYLECASTER/Getty Images

Piirustus

Tämä peli on kuin puhelin, mutta kuvilla. Kaikki ryhmän jäsenet istuvat ympyrässä ja ojenna kaikille niin monta paperia kuin sinulla on ihmisiä ja kynä. Pyydä kaikkia kirjoittamaan sana tai lause ensimmäiselle paperille. Pyydä sitten jokaista luovuttamaan paperi oikealla puolellaan olevalle henkilölle. Kun kaikilla on naapurin paperi, jossa on sana tai lause, he piirtävät kyseisen esineen tai henkilön tyhjälle paperille parhaan kykynsä mukaan – 30–60 sekunnissa (voit päättää iän perusteella ryhmä). Seuraavaksi jokainen antaa piirroksen sisältävän paperin oikealla puolellaan olevalle henkilölle, ja tämä henkilö kirjoittaa uudelle paperille piirustusta parhaiten kuvaavan sanan tai ilmauksen. Sitten he välittävät paperin oikealla puolellaan olevalle henkilölle, ja prosessi toistuu, kunnes ketju on valmis. Kerro lopuksi, mitkä olivat ensimmäiset sanat ja ilmaukset ja mihin ne päätyivät – siitä seuraa hilpeys.

Julkkistunnus

Ota niin monta arkistokorttia tai leikattua paperia kuin sinulla on ihmisiä ja kirjoita kuhunkin tunnetun henkilön nimi – olipa kyseessä julkkis, poliitikko, urheilija, muusikko tai jopa joku perheestä tai ryhmästä. ystävät (kunhan tiedät, että osallistujat tuntevat henkilön). Pyydä jotakuta toista luomaan sinulle kortti. Kiinnitä kortit kaikkien paitojen selkään. Juhlien ajan jokainen kysyy muilta juhlijoilta kyllä/ei-kysymyksiä selvittääkseen henkilöllisyytensä (kuten 'Olenko alle 30?' 'Olenko minä blondi?' tai 'Olenko televisiossa säännöllisesti?'), kunnes he kiinnittävät oikea nimi alas.

Reagoi ja toimi

Jaa paperia ja kyniä jokaiselle juhlailijalle. Pyydä heitä kirjoittamaan kuvitteellinen tapahtuma (kuten 'Ehdot avioliittoa' tai 'Sait juuri tietää, että voitit lotossa'), taita paperiarkki ja laita se hatuun. Jaa ryhmä kahteen tiimiin ja pyydä viittä henkilöä (tai vähemmän, riippuen kuinka monta on tapahtumassasi) kustakin joukkueesta valitsemaan yksi paperi. Anna heille 30–60 sekuntia aikaa reagoida samanaikaisesti yksittäisiin tapahtumiinsa (he voivat puhua, mutta he eivät voi nimenomaisesti ilmaista, mihin reagoivat). Muut ryhmän jäsenet yrittävät arvata, mikä tapahtuma kullekin on. (Se muuttuu kaoottiseksi ja hilpeäksi.) Jokainen joukkue saa pisteen jokaisesta oikeasta arvauksesta – laske, kuka voitti skenaarioiden loppuessa.

Varoitus!

Varoitus! vaatii älypuhelimen, jonka jäljittämisen ei pitäisi olla liian vaikeaa missään juhlissa. Lataa sovellus, joka on pohjimmiltaan moderni, helpompi ja hauskempi versio charadesista. Aloitusnäytöltä voit valita 'Pikapelin', joka asettaa yhden henkilön ryhmän vastakkain, tai 'Versuksen', jonka avulla voit pitää pisteet kahden joukkueen välillä, jotka vuorottelevat puhelinta ja arvaavat (jälkimmäinen on enemmän kuin perinteiset charades). Sovelluksen avulla voit valita useista luokista, kuten elokuvista, tuotemerkeistä, esineistä, aamiaismuroista ja paljon muusta. Arvaaja pitää puhelinta otsaansa vasten, jolloin se alkaa laskea alaspäin, ja ihmiset, jotka näkevät näytön, alkavat huutaa vihjeitä siitä, mikä sana on - sanomatta tietysti varsinaista sanaa. Se on melko riippuvuutta aiheuttavaa.

Loma juhla

Getty Images

Tunne perheesi

Laita kaikkien juhlien nimet hatuun ja pyydä kaikkia piirtämään satunnaisesti nimi. Jossain vaiheessa koko juhlan jokaisen tehtävänä on hienovaraisesti 'haastatella' henkilöä, jonka nimen hän on piirtänyt, ja selvittää vaaraton salaisuus tai tosiasia, josta kukaan muu juhlissa ei tiedä. Juhlien loppua kohden (jälkiruoka on hyvää aikaa tähän), kokoa ryhmä yhteen, anna jokaiselle sama määrä arkistokortteja kuin pelaajia on ja pyydä jokaista jakamaan oppimansa salaisuus. Muut juhlijat kirjoittavat arkistokorttiin salaisuuden ja kenelle se heidän mielestään kuuluu. Se, joka arvaa oikeat parit, voittaa.

Miten on sinun?

Valitse vapaaehtoinen aloittamaan 'arvaajana' ja pyydä häntä poistumaan huoneesta ja varmistamaan, että hän ei kuule muita pelaajia. Loput ryhmässä puhuvat ja valitsevat jotain, mitä jokaisella ryhmällä on – se voi olla lemmikki, passi, työpaikka, jääkaappi, auto tai jotain vastaavaa. Pyydä arvaajaa palaamaan huoneeseen ja alkamaan lähestyä ihmisiä yksi kerrallaan ja kysyä: 'Kuinka sinun kuuluu?' Jokainen voi antaa yhden rehellisen vihjeen tai kuvaajan, joka auttaa arvaajaa alkamaan kaventaa vaihtoehtojaan. Pelaa, kunnes arvaaja tajuaa sen. Lisäksi arvaaja voi arvata vain yhden esineen annettua vihjettä kohti, ja jos toinen pelaaja antaa vihjeen, joka on liian ilmeinen ja antaa vastauksen, hän häviää ja hänestä tulee seuraava arvaaja.

Kaksi totuutta ja valhe

Tämä saattaa olla sinulle tuttu, mutta se ei todellakaan vanhene: Kiertele ryhmää ja pyydä jokaista henkilöä sanomaan kolme tosiasiaa itsestään – joista kaksi on totta, joista yksi on epätosi. (Se auttaa antamaan ihmisille vähän aikaa keksiä kolme valintaansa, jolloin se on haastavampaa muille pelaajille.) Ryhmä voi joko äänestää siitä, kumpaa he pitävät valheena, tai jokainen voi arvailla erikseen ja seurata tilannetta. nähdäksesi, kuka saa oikimmat arvaukset.

Mieltymyksiään

Pyydä kaikkia kirjoittamaan viisi tykkäämistä arkistokorttiin ja viisi ei-tykkäystä arkistokorttiin. Kokoa kaikki yhteen, laita kortit hatuun tai pussiin, laita se ympäriinsä ja pyydä ihmisiä vetämään kaksi korttia satunnaisesti ja lukemaan tykkäykset ja inhoamiset ääneen. Anna jokaisen arvata, kenen kortti on kyseessä – se on loistava tapa tutustua laajennettuun perheeseen tai uusiin ystäviin entistä paremmin.

Yhteistyökumppanit Penissä

Nappaa muovikasseja (puolet pelaamistasi pelaajista) ja kerää pusseihin joukko kotitalousesineitä – matkapuhelimia, hedelmiä, kosmetiikkaa ja kaikkea muuta sopivaa. Jaa ryhmä pareiksi ja pyydä heitä istumaan selkä vastakkain. Anna kummankin parin yhdelle kumppanille kynä ja paperilappu ja toiselle kumppanille pussi satunnaisia ​​esineitä. Pyydä pelaajaa, jolla on kassi, ottamaan esineitä yksi kerrallaan ja kuvailemaan ne kumppanilleen nimeämättä niitä, kun kumppani yrittää piirtää esinettä. Päätteeksi saat joukon satunnaisia ​​ja hauskoja piirustuksia.