86 Anime-kausi 3: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Anime

WPR

86 jakson 24 julkaisupäivä ja -aika on julkistettu. Jaksojen 23 ja 24 jälkeen ei ollut selvää, milloin ne esitetään. Innokkaasti odotetut 86. jakson tiedot ovat vihdoin saapuneet.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää 86 Episode 24:n julkaisuajasta, spoilereista ja juonesta sekä sen katsomisesta verkossa on täällä. Ole hyvä ja katso liitetiedosto.

86:n jakson 24 julkaisupäivä ja -aika:

86 Anime kausi 3

Seuraava jakso 86 Kahdeksankymmentäkuusi fanit odottavat innolla, ja hyvästä syystä! Esitys on parantunut joka jaksolla, ja seuraava lupaa olla yhtä jännittävä.

Vaihtoehtoinen tulevaisuus, jossa ihmiskunta on tappanut kaikki jumalansa ja joutuu nyt sukupuuttoon 'petomiesten' käsissä, on kuvattu upeassa sotilastoimintasarjassa 86. Heillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin taistella henkensä puolesta, koska muuta vaihtoehtoa ei ole.

Kahdelle viimeiselle jaksolle on asetettu korkea taso:

86 Anime kausi 3

Kun kauden 1/86 kaksi viimeistä jaksoa lykättiin, yhteisö oli raivoissaan.

Yleisön mielipide kuitenkin muuttui, kun tuli tiedoksi, että tavoitteena on säilyttää cour 2:n poikkeuksellinen laatu.

Näin animesarja on menestynyt toistaiseksi suosiossa ja arvioissa. Kauhean alun jälkeen 86:sta tuli yksi vuoden 2021 suosituimmista uusista animesarjoista. MyAnimeListin ja IMDB:n mukaan sarja on saanut arvosanan 8,2/10 osalle 1 ja 8,47/10 osalle 2, 217 000 ja 54 000 arvostelulla. , vastaavasti.

Yksi anime-fani väittää MyAnimeList että termiä 'mestariteos' on käytetty liikaa ja se on menettänyt alkuperäisen merkityksensä.

Lisäksi he kirjoittavat: '86 on mestariteos sanan suurimmassa merkityksessä ja yksi hienoimmista tarinoista nykyajan mediahistoriassa.'

Lue myös: Kaguya-Sama: Love Is War -kausi 3 Japanilainen animesarja Tietää mahdollisesta julkaisupäivästä, näyttelijöistä ja muusta kehityksestä!

Mitkä ovat mahdollisuudet, että 86:n kausi 3 julkaistaan ​​ajoissa?

86 Anime kausi 3

Olettaen, että mukautuvaa materiaalia on tarpeeksi, nämä ovat vain arvauksia. Lokakuusta 2022 lähtien kausi 3/86 saa ensi-iltansa syksyn aikataulussa.

Vaikka A-1 Pictures ei ole vielä vahvistanut, on järkevämpää odottaa animekalenteria talvelle 2023 (tammi–maaliskuu). Ennen kuin sanomme viimeiset jäähyväiset,

Kolmas kausi 86 julkistetaan erityistapahtumassa 10. huhtikuuta, ja haluamme muistuttaa sinua tästä päivämäärästä nyt.

Onko animen paluu sinulle miellyttävä yllätys? Käytä alla olevaa kommenttiosiota kertoaksesi meille mielipiteesi.

Lue myös: Minun 'Dress-Up Darling' kauden 2 animen julkaisupäivä ja vahvistus Crunchyrollissa!

86 kauden 3 ennusteet:

Noin 86 fania on innoissaan kauden 3 mahdollisuudesta, koska työstettävänä on vielä paljon materiaalia.

Toistaiseksi vain kolme osaa 86:sta: kevytromaanista on sovitettu esityksen 23 jaksoon maaliskuussa 2022. Tämä sisältää myös ensimmäisen osan epilogit. Tällä hetkellä vain yhdeksän Japanissa julkaistusta yhdestätoista osasta on julkaistu englanninkielisenä käännöksenä.

Tämän seurauksena A-1 Picturesin pitäisi pystyä tuottamaan vielä ainakin 69 jaksoa, jotka voitaisiin jakaa kuuteen lisäkauteen, joissa on 12 jaksoa. On mahdollista, että 86 Eighty-thhird Sixin kausi saa ensi-iltansa syksyllä 2022.

Milloin se tulee ulos?

86 Anime kausi 3

86 palaa kolmannelle kaudelle vuonna 2023. 86 Eighty-thhird Sixin kaudesta on tullut yksi viime aikoina odotetuimmista, ja uusia jaksoja julkaistaan ​​nopeasti peräkkäin.

86 Eighty-Six -sarjan 3. kauden kiehtova tarina saattaa olla tärkeä tekijä ohjelman menestyksessä, kuten aiemmin totesimme, ja se saa katsojat etsimään kolmatta tuotantokautta.

Lue myös: Mushoku Tensei kausi 2: Tietää mahdollisesta julkaisupäivästä, näyttelijöistä ja muusta kehityksestä!

86 kausi 3 Binge Watchers -listalla:

Huijaavien katsojien keskuudessa on uusi trendi, varsinkin vuoden 2020 rajoituksen käyttöönoton jälkeen: sarjojen katselu. Viime vuosina he eivät ole rajoittuneet yhteen paikkaan tai genreen; sen sijaan he ovat kulkeneet useita polkuja sarjoissa. 86 Eighty-Six kausi 3 on ollut monien näiden Binge-katsojien katsottavien asioiden listalla.