8 tuottavuutta lisäävää ratkaisua hammaslääkärillesi

Muu

WPR

Tuntuuko sinusta, ettei vuorokaudessa ole koskaan tarpeeksi tunteja? Etsitkö jatkuvasti tapoja olla tuottavampi? Jos näin on, et ole yksin. Monet hammaslääkärit ajattelevat näin. Monet heistä kamppailevat tuottavuuden ja ajanhallinnan kanssa. Onneksi voit tehdä muutamia asioita parantaaksesi tuottavuuttasi ja hyödyntääksesi aikaasi. Tässä on kahdeksan ratkaisua, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun.

1. Investoi hammashoidon online-aikataulutusohjelmistoon

Jos käytät edelleen paperipohjaista järjestelmää tai vanhaa, vanhentunutta ohjelmistoa tapaamisten sovittamiseen, on aika päivittää. Hammashoidon online-aikatauluohjelmisto voi säästää paljon aikaa ja vaivaa. Se ei ainoastaan ​​helpota tapaamisten sovittamista, vaan myös mahdollistaa potilaiden ajanvarauksen verkossa. Tällä tavalla sinun ei tarvitse viettää niin paljon aikaa puhelimitse tapaamisten sovittamiseen.

2. Palkkaa avustaja

Jos yrität tehdä kaiken itse, ei ole ihme, että tunnet olosi ylikuormittuneeksi ja stressaantuneeksi. Assistentin palkkaaminen on yksi parhaista tavoista lisätä tuottavuuttasi. Assistentti voi auttaa erilaisissa tehtävissä tapaamisaikataulusta hallinnollisiin tehtäviin. Palkkaa hallinnollinen avustaja auttamaan tehtävissä, kuten aikatauluissa, laskutuksessa ja parantaa potilasviestintää . Näin voit keskittyä tehtäviin, joita vain sinä voit tehdä, kuten potilaiden tapaamiseen ja hammashoitoon.

3. Delegoida tehtäviä

Assistentin palkkaamisen lisäksi on tärkeää oppia delegoimaan tehtäviä. Jos sinulla on työntekijöitä, varmista, että annat heidän taitojensa ja kykyjensä mukaisia ​​tehtäviä. Ja älä pelkää pyytää apua perheeltä ja ystäviltä. Ei ole häpeä tunnustaa, että et voi tehdä kaikkea itse.

4. Käytä hammaslääkärin laskutusohjelmistoa

Laskutus voi olla yksi aikaa vievistä ja monimutkaisimmista tehtävistä hammaslääkärin vastaanotolla. Mutta kanssa hammaslääkärin laskutusohjelmisto , se voi olla paljon yksinkertaisempaa ja nopeampaa. Hammaslääkärin laskutusohjelmiston avulla voit automatisoida monia laskutukseen liittyviä tehtäviä laskujen luomisesta maksujen käsittelyyn. Tämä voi vapauttaa paljon aikaa keskittyä tärkeämpiin asioihin.

5. Pidä taukoja

Kun tunnet olosi ylivoimaiseksi, on houkuttelevaa yrittää päästä läpi ja työskennellä mahdollisimman paljon. Mutta tämä on haitallista. Jatkuva työskentely vain lisää stressiä ja tekee sinusta vähemmän tuottavan. On tärkeää pitää taukoja koko päivän ajan puhdistaaksesi päätäsi ja nuorentaaksesi itseäsi. Ehkä mennä kävelylle tai raitista ilmaa. Tai jos sinulla on aikaa, ota päiväunet tai meditoi.

6. Yksinkertaista elämääsi

Yksi parhaista tavoista lisätä tuottavuuttasi on yksinkertaistaa elämääsi. Tämä tarkoittaa, että poistat kaiken tarpeettoman tai vie liian paljon aikaasi. Jos esimerkiksi vietät liian paljon aikaa sosiaalisessa mediassa, harkitse sen vähentämistä tai poistamista. Tai jos toimistossasi on paljon sotkua, käytä jonkin aikaa järjen purkamiseen ja järjestämiseen.

7. Aseta tavoitteita

On myös tärkeää asettaa tavoitteita hammaslääkäritoiminnalle. Keskittyneenä ja motivoituneena pysyminen on helpompaa, kun sinulla on tietty tavoite. Ehkä haluat nähdä tietyn määrän potilaita joka viikko tai kuukausi. Tai ehkä haluat kasvattaa tulojasi tietyllä määrällä. Olivat tavoitteesi mitkä tahansa, varmista, että ne ovat realistisia ja saavutettavissa olevia.

8. Pidä huolta itsestäsi

Lopuksi on tärkeää pitää huolta itsestäsi fyysisesti ja henkisesti. Tämä tarkoittaa terveellistä syömistä, liikuntaa ja riittävästi unta. Sinulla on enemmän energiaa ja kestät paremmin stressiä huolehtiessasi itsestäsi. Tämä puolestaan ​​lisää tuottavuuttasi.

Johtopäätös

Jopa muutaman näistä päätöksistä voi parantaa tuottavuuttasi ja hyödyntää aikaasi. Tuottavuus tarkoittaa sitä, että etsitään tapoja työskennellä älykkäämmin, ei monimutkaisemmin. Ja pienellä vaivalla voit parantaa merkittävästi tuottavuuttasi. Muista ottaa asiat askel kerrallaan ja olla kärsivällinen itsesi kanssa. Muutos ei tapahdu yhdessä yössä. Mutta ajan ja vaivan avulla voit saavuttaa tavoitteesi.