7 kuvaa lyhyttukkaisista julkkiksista, jotka osoittavat, että sinun pitäisi leikata hiuksesi

Kauneus

WPR

Jos kysymys: 'Pitäisikö minun leikata hiukseni?' sinulta on kysytty vähintään kerran viimeisen vuosikymmenen aikana, vastaamme siihen sinulle juuri nyt: Kyllä. Duh. Heti. Ole kiltti. Vaikka viimeksi leikkasit hiuksesi pois 5. luokalla, jonka jälkeen itkit hysteerisesti kotimatkalla (*nostaa käden*) ja vannoen, ettet enää koskaan leikkaa hiuksiasi rintojen yläpuolelle, olemme täällä kertomassa sinua, jota menetät – kuten hardcore. Koska vuosi 2017 on ollut hillittyjen leikkausten vuosi, jolloin lähes jokainen julkkis käy Instagramissa viikoittain esittelemässä juuri leikattuja hiuksiaan, mukaan lukien Bella Hadidin kulmikas lob, Lucy Halen leuan mittainen bob, Zoë Kravitzin siro tonttu. Ja kyllä, olemme rakastuneita.

Tietenkin tiedämme, että et ole julkkis tai malli, mutta se ei tarkoita, ettet voi kopioida samoja keveyksiä, keikoja ja piksiä, joita olet nähnyt ympäri Instagramia. Koska mitä tulee asiaan, ainoa asia, jonka sinun todella tarvitsee kokeillaksesi oikosulkua tällä kaudella, on perustiedot kasvojen muodosta – ja siinä me tulemme mukaan. Annamme sinulle inspiraatiota (ja rohkaisua) Olemme koonneet yhteen seitsemän parasta julkkisten hiustenleikkausta kasvojen muodon mukaan eriteltyinä varmistaaksesi, että valitset imartelevimman leikkauksen. Napsauta valintaamme ja leikkaa sitten hiuksesi heti tässä sekunnissa (tai ok, heti kun stylisti sopii sinulle).

Pitkä, kulmikas BobPitkä, kulmikas Bob

PARAS: soikeat kasvot

OK, joten jos sinulle annettiin soikeat kasvot, olet periaatteessa saavuttanut jättipotin hiustenleikkausten kokeilussa. Älä ymmärrä meitä väärin,jokakasvojen muoto on erittäin mairitteleva kulma, mutta soikeat kasvot ovat helpoin täydentää. Joten koska sinulla on tilaa leikkiä, kokeile jotain hieman jännittävää Bella Hadid 's Tyylikäs, kulmikas bob, joka alkaa hieman lyhyemmältä takaa ja laskee sitten vinosti alas kohti solisluita edessä.

Kuva: Getty ImagesKerroksellinen, teksturoitu lohko

PARAS:pyöreät kasvot

Sen sijaan, että tekisit poskiluun tasoisen leikkauksen – mikä voi itse asiassa saada pyöreät kasvot näyttämään leveämmiltä – valitse nykivä, teksturoitu bob, joka osuu aivan olkapäiden yläpuolelle, kuten Demi Lovaton . Lyhyet, hajallaan olevat kerrokset luovat pyöreille kasvoille illuusion kulmikkaammista poskipäistä, ja pehmeä, aaltoileva viimeistely estää leikkausta näyttämästä liian ankaralta.

Kuva: Getty ImagesPysyvä Bob otsatukkailla

PARAS: neliömäiset kasvot

Niin paljon kuin rakastammekin niitä, suorat, erittäin tylsät otsatukka korostavat neliömäistä otsaa, joten pyydä ohuita, jaettu otsatukka, kuten Rihannan , pehmentää kasvosi kulmia, ja yhdistä ne sitten nykivään keulaan, joka osuu leukalinjan ympärille ja tasapainottaa kulmikkaita leuoja.

Kuva: Getty ImagesKulmikas Bob pitkillä kerroksilla

PARAS: sydämenmuotoiset kasvot

Selena Gomezin kulmikas bob on pohjimmiltaan unelma sydämenmuotoisista kasvoista. Sen pitkä, hartioiden tasoinen pituus auttaa poistamaan kasvosi pyöristetyimpiä kohtia, kun taas kasvoja kehystävät kerrokset auttavat täyttämään leuan teräviä kulmia.

Kuva: Getty ImagesAikuinen, höyhenpeitteinen tonttu

PARAS: soikeat ja pyöreät kasvot

Tinker Bell -tason pixie on täydellinen tilaisuus pienikulmaisille kasvoille hieman riskistyä, ja sellainen, joka on kasvanut ja pyyhkäisty pehmeästi otsaa pitkin, kuten Jennifer Lawrencen , auttaa määrittelemään poskipäät ja luo samalla illuusion kulmikkaammasta leuasta.

Kuva: Getty ImagesGradientti Bob

PARAS : neliömäiset kasvot

Tylsä bob voi korostaa erittäin neliömäistä leukaa, joten valitse näin Lucy Hale ja kokeile hieman, hieman kulmassa olevaa bobia (puhumme kasvojen ympärillä vain vähän pidempiä kappaleita kuin kaulassa), joka osuu leuan alle pidentääkseen kasvoja sen leventämisen sijaan.

Kuva: Getty ImagesPitkä, kerroksellinen keula

PARAS: sydämenmuotoiset kasvot

Kerroksellinen, olkapäille ulottuva keula, jossa sivuosa, à la Sarah Hylandin , auttaa minimoimaan otsan leveimmät kohdat, mikä antaa tasapainoisemman suhteen kolmion sydämenmuotoisiin kasvoihin. Varmista vain, että lyhyimmät kerrokset alkavat leuan alapuolelta täyttääkseen leukalinjan ympärillä olevan tilan.

Kuva: Getty Images