6 parasta huvipuistoa Dubaissa lasten kanssa nautittavaksi

Muu

WPR

Olet asettanut tavoitteesi seuraavalle matkallesi Dubaihin, mutta suunnitteletko tarpeeksi lapsellesi? Poista surullinen ilme ja anna lapsellesi unohtumaton loma. Lue lisää jännittävistä tekemistä ja lasten retkistä Dubaissa ja tee lomastasi täydellinen pakopaikka perheellesi.

Dubaissa on paljon asioita, jotka pitävät lapset onnelliseksi ja viihdyttävät Ski Dubain lumessa leikkimisestä delfiinien kanssa viettämiseen. Nämä ovat suosituimpia teemapuistoja ja aktiviteetteja, joista lapset pitävät.

Atlantis Aquaventure -vesipuisto

Puisto sijaitsee henkeäsalpaavilla Palmsaarilla Atlantiksella, Palm Resortsissa, Aquaventure Waterpark on yksi suurimmista vesipuistoista koko Lähi-idässä ja Euroopassa. Jännittävin kokemus, jonka vesi tarjoaa, on mahdollisuus kokea uiminen rauskujen ja haiden kanssa. Se ei ole vain jännittävä, vaan myös turvallinen kokemus, koska uit turvallisessa ympäristössä. Dubaissa sijaitseva palkittu teemapuisto tarjoaa valikoiman liukumäkiä. Yksi niistä on 90-jalkainen liukumäki, joka vie vierailijat laguunin läpi, joka on todellisten haiden koti.

Liukumäet on asetettu pyramidimaiseen muinaiseen rakenteeseen, joka on myös puiston pääteema. Toinen jännittävä ajomatka on Poseidon's Revenge, joka pudottaa sinut 75 jalkaa alas ennen kuin vie sinut hämmästyttävälle kaksoislenkille. Liukumäillä ja vesiajeluilla pitämisen ohella on mahdollisuus levähtää 700 metriä pitkällä rannalla. On olemassa useita istuma-alueita, joissa on varatut istuimet. Aquaventure Waterpark on varmasti yksi Dubain parhaista vesihuvipuistoista.

Wild Wadi -vesipuisto

Jos asut Dubaissa ja etsit villiä kokemusta, Wild Wadin pitäisi olla listallasi. Se sijaitsee henkeäsalpaavan Burj Al Arabin vieressä. Tämä Dubaissa sijaitseva teemapuisto tarjoaa jännittävän kyydin ja upeat näkymät. Puisto on saanut inspiraationsa arabialaisesta kansanperinteestä, ja sen nimi on Juha. Yksi ensimmäisistä Lähi-idässä perustetuista vesipuistoista, tämä teemapuisto on myös voittanut laadustaan ​​ja tasostaan ​​tunnetun palkinnon.

Jumeirah Sceirah -teemapuiston päänähtävyys, yksi korkeimmista ja nopeimmista (120 metriä) vapaasti putoavista vesiliukumäistä, joka voi viedä sinut alas 80 km/h (50 mph) nopeudella. Voit myös nauttia pulahduksesta Breakers Bayssä, joka on yksi Lähi-idän suurimmista aaltoaltaista. Kaiken ikäisille sopivien ajelujen ja liukumäkien valikoima tekee Wild Wadista yhden Dubain rakastetuimmista parhaista nähtävyyksistä.

Ferrari World Abu Dhabi

The Ferrari World Abu Dhabi on lasten suosituimpien nähtävyyksien ja jännittävien ajelujen koti. Niihin kuuluvat Ferrarin tehdas ja kartingrata Formula Rosa Coaster ja muita jännittäviä pelejä. Ferrari World Theme Ferrari World Theme on yksi suurimmista Dubain teemapuistoista, jossa vierailijat voivat kokea upouuden maailman, joka on täynnä jännitystä ja jännitystä, ja nauttia rentouttavasta lomasta.

IMG Worlds Of Adventure

Ole valmis menemään sisätiloihin suurimpiin teemapuistoihin, IMG Worlds of Adventure . Tämä on unelma kaikille Marvel- ja Cartoon Network -faneille. Puistossa on neljä vyöhykettä: Marvel Universe, Cartoon Network, IMG Boulevard ja Lost Valley the Dinosaur Adventure. Se on 1,5 miljoonan neliömetrin ilmastoitu sisätila, jossa on runsaasti retkiä ja aktiviteetteja kaiken ikäisille.

Se on osa Arabian kaupungin kehityshanketta. Tunnetuin rata on Velociraptor. Jos olet rohkeiden joukossa, sinun täytyy käydä tässä Haunted-hotellissa. Muita IMG Dubain nähtävyyksiä ovat Lazy Town, joka on täydellinen perheille.

Legoland Dubai

Maailman tunnetuimmat leluvalmistajat LEGOLAND Dubai on yksi Dubain luovimmista teemapuistoista. Se on osa suurempia Dubain puistoja ja lomakohteita, ja LEGOLAND Dubai sisältää huvipuiston sekä vesipuiston. LEGOLAND on poikkeuksellinen alue, jossa on yli 40 upeaa ajelua, perheystävällisiä retkiä ja mielikuvituksellisia leikkipaikkoja lapsille. Jos olet hämmästynyt Legojen voimasta, voit arvostaa valtavista legoista koostuvan puiston jännitystä ja hauskanpitoa. Sen osa Dubai Parks n Resortsista, LEGOLAND Dubaita, on Motiongate Dubain ja Bollywood Parkin ympäröimä. Katso LEGOLAND Dubain yleiskatsaus saadaksesi lisätietoja LEGOLAND-teemapuistosta ja vesipuistosta.

LEGOLAND on perheystävällinen teemapuisto, joka on saanut inspiraationsa hurjan kuuluisista LEGO-palikkarakennusleluista. Dubaissa sijaitseva hauska ja jännittävä areena on osa suurempaa Dubai Parks and Resortsia, johon kuuluu myös kaksi muuta teemapuistoa: Motiongate ja Bollywood Parks.

Global Village Dubai

Jos etsit ihanteellista paikkaa perhelomalle Dubaissa, sinun täytyy käydä ainakin kerran Dubai Global Villagessa. Dubai Global Village tarjoaa laajan valikoiman viihde-, ruokailu- ja ostosmahdollisuuksia Dubaissa. Lisäksi voit osallistua moniin festivaaleihin ja kulttuuritapahtumiin, joita järjestetään Arabian autiomaassa. Se on erilainen kokemus muista Dubain teemapuistoista, koska vierailijat voivat nähdä erilaisia ​​eloisia juhlia ja jännittäviä esityksiä taivaalla, jotka esittelevät eri alueiden kulttuuria, jotka muodostavat maapallon.