6 uutta intiimiihonhoitotuotetta, jotka pitävät olosi kunnossa

Ihonhoito

WPR

Olkaamme rehellisiä: hikoilu on harvoin hyvä ulkonäkö (tai tunne). Se on haisevaa, epämiellyttävää ja näyttää tapahtuvan kaikkein sopimattomina aikoina (muulla kuin treenatessa, tietysti). Toki ymmärrämme, että hikoilu on normaalia ja todiste siitä, että kehomme tekee mitä sen kuuluu tehdä. Mutta kun alamme hikoilla siellä – emättimessämme ja sitä ympäröivällä alueella – tämä luonnollinen kosteus voi joskus päätyä hieman liikaa.

Onneksi uuden intiimiihonhoitotuotteiden aallon on määrä muuttaa tapaa, jolla huolehdimme alankomaisista alueistamme. Huuhtelun ajat ovat poissa (kerro meille, että lopetit tämän vuosia sitten), ja brändit keskittyvät nyt minimoimaan hikoilua, jotta voimme tuntea olomme raikkaaksi 24/7. Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta, mutta ennen kuin kiitämme kauneusjumalia siitä, että he huolehtivat meistäovatmuutamia asioita, jotka sinun pitäisi tietää.

Ensinnäkin samat hikirauhaset, jotka ovat kainaloiden alueella (apokriiniset hikirauhaset), elävät myös emättimen alueella, mutta jotkin erikoistuotteet voivat horjuttaa luonnollista – ja herkkää – PH-tasapainoasi, mikä lopulta aiheuttaa merkittävää epämukavuutta. Selvää on, että nämä ovat sellaisia, joita haluat välttää.

Kuulostaa monimutkaiselta tiedetunnilta, mutta ymmärtääksesi intiimialueen pH-tasot, voit jakaa naisen anatomian kahteen osaan, sanoo DR. Gunvor Ekman Ordeberg , gynekologian professori Karolinska Institutessa. Ulkopuolisen häpyhuulet (ulkoiset häpyhuulet, sisempi häpyhuulet, emättimen aukko) pH-arvo on 5, mikä on sama pH kuin muulla ihollamme, ja itse emättimen sisällä pH-taso on 3,5. Tämä on erittäin hapan ympäristö, mikä vaikeuttaa bakteerien selviytymistä.

Joten mitä tytön pitäisi tehdä, kun niin monia upeita uusia intiimiihonhoitotuotteita on nousussa, mutta et ole varma, mitkä niistä voisivat parantaa emättimen terveyttä tai pahentaa asioita?

'Varmista, että käytät tuotteita, joiden pH-taso on 5 ja että ne ovat hypoallergeenisia', Ordeberg sanoo. 'Älä käytä tavallisia saippuoita tai suihkugeelejä intiimialueelle, koska ne sisältävät korkean pH-arvon. Vaihtoehtoisesti älä myöskään käytä alhaista pH-tasoa – tämä on liian hapanta ulkoisille osille. On myös tärkeää välttää alkoholia sisältäviä tuotteita, koska ne kuivattavat tämän alueen herkkää ihoa.

Tutustu luetteloomme uusista intiimiihonhoitotuotteista, jotka auttavat sinua tuntemaan olosi puhtaiksi, mukavaksi ja raikkaiksi. Ja tietysti, jos jokin käyttämäsi tuote aiheuttaa ärsytystä, poista se luettelostasi välittömästi.

DeoDoc Intimate DeoDeoDoc Intimate Deo

Käytät deodoranttia hikoileviin kainaloihin, joten miksi et hankkisi deodoranttia intiimialueen herkälle iholle? Tästä luksusbrändistä on nopeasti tullut markkinajohtaja Euroopassa, ja se valloittaa nyt USA:n, koska tämän suihkutettavan deodorantin makea tuoksu ja viileä sumu ovat heti poimintoja.

DeoDoc Intimate Deo, 24,94 dollaria; klo Nelly

Kuva: tuotemerkin luvallaShades of V Very V Luminizer

Tämä korostustuote levisi virukselle kaikista oikeista syistä: Se lupaa kirkastaa ja minimoi ihon epätäydellisyydet häpyssä. Mikä parasta, E-vitamiini tasoittaa ihon sävyä ja ehkäisee tummia läiskiä. Ja jos pidät tästä, kokeile heidän kuorinta-, puhdistus- ja seerumiaan pitääksesi naisten alueen kauniina.

Shades of V Very V Luminizer, 43 dollaria; klo The PerfectV

Kuva: tuotemerkin luvallaSweet Spot On-the-Go -pyyhkeet

Nämä naisten naisille valmistamat pyyhkeet eivät sisällä glyseriiniä, alkoholia, sulfaatteja, parabeeneja, gluteenia, soijaa tai maitotuotteita, jotka auttavat ylläpitämään normaalia pH-tasapainoasi.

Sweet Spot on-the-go -pyyhkeet, 7,99 dollaria; klo SweetSpot

Kuva: tuotemerkin luvallaMissha All About Eve Blossom Inner Cleansing Mousse

Tämä makean tuoksuinen mousse sisältää krysanteemi- ja lootusvettä miedon ja hellävaraisen puhdistuksen aikaansaamiseksi. Pumppaa vain 2-3 kertaa sopivan määrän annostelemiseksi (kädessäsi) ja levitä varovasti.

All About Eve Blossom Inner Cleansing Mousse, 8,40 dollaria; klo Missha

Kuva: tuotemerkin luvallaSASS Intimate Refreshing Mist

Suihkuta tätä sumua emättimellesi neutraloimaan ja suojaamaan sitä hajuilta. Ja älä ole huolissasi ärsytyksestä; tämä sumu on dermatologisesti testattu ja gynekologin hyväksymä. Pidämme myös siitä, että se on niin hellävarainen, että voit käyttää sitä raskauden ja kuukautisten aikana.

SASS Intimate Refreshing Mist, 6,99 dollaria; klo Wearesass

Kuva: tuotemerkin luvallaHoney Pot Normaali pesu

Toki rakastamme käytännössä kaikkea, mikä on kasvipohjaista, mutta emme koskaan kuvitelleet, että naisellinen hoitomme on luotu samoista ainesosista. Tätä ei ole tarkoitettu käytettäväksi suihkuna, vaan hellävaraisena puhdistusaineena emättimen alueelle.

Honey Pot Normal Wash, 9,99 dollaria; klo HoneyPot

Kuva: tuotemerkin luvalla