50 sentin nettoarvo 2022: Amerikkalainen räppäri, tuottaja, näyttelijä ja yrittäjän tulot!

Julkkis

WPR

Räppärin lisäksi 50 Cent on näyttelijä, tuottaja ja yrittäjä. 50 sentin nettoarvo on 40 miljoonaa dollaria tästä kirjoituksesta lähtien. 50 Cent on ansainnut tähän mennessä urallaan noin 260 miljoonaa dollaria useista eri lähteistä, kuten kappaleiden myymisestä, kiertueesta ja useista liikekumppanuuksista.

Liiallisten kulujensa vuoksi (erityisesti kiinteistöihin, autoihin ja oikeudenkäynteihin) hän joutui hakemaan luvun 11 konkurssia heinäkuussa 2015. Saat lisätietoja kyseisestä tiedostosta lukemalla. 50 Centin omaisuus oli yli 100 miljoonaa dollaria konkurssin aikaan.

Nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria
Syntymäaika:6. heinäkuuta 1975 (46 vuotta vanha)
Sukupuoli:Uros
Korkeus:6 jalkaa (1,83 m)
Ammatti:Liikemies, näyttelijä, sijoittaja, elokuvatuottaja, räppäri, käsikirjoittaja, yrittäjä, lauluntekijä
Kansallisuus:Yhdysvallat

Aikainen elämä

50 sentin nettoarvo

Hänet tunnetaan paremmin nimellä ' 50 senttiä .” Alun perin Queensista, New Yorkista, Jackson syntyi kaupungissa 6. heinäkuuta 1975. hänet kasvatti hänen huumekauppias äitinsä Sabrina, joka kasvatti hänet yksin. Hän muutti isovanhempiensa luo äitinsä kuoleman jälkeen.

Kun Jackson alkoi myydä huumeita 12-vuotiaana, hän oli alaikäinen. Kun hänen isoäitinsä luuli hänen osallistuneen koulun jälkeisiin aktiviteetteihin, hän vietti aikaansa kaduilla kokaiinia haukellen.

Ensimmäisen kerran 50 pidätettiin, kun hän toi huumeita, huumerahoja ja pistoolin kouluun, mikä johti pidätykseen. Hänet löysivät koulun metallinpaljastimet.

Kerran, kun hän myi kokaiinia peitepoliisille, ja toisen kerran, kun hänellä oli kotonaan laittomia huumeita ja pistooli, Jackson pidätettiin toisen kerran.

Varhainen ura ja ammunta

50 sentin nettoarvo

Julkaiseessaan kiistanalaisen underground rap -kappaleen 'How To Rob', Jackson keräsi pienen seuraajan. Laulu ' Thug Love Destiny's Child -yhteistyö, jonka oli määrä julkaista toukokuussa 2000, kun hänet ammuttiin ja joutui sairaalaan.

Hänen isoäitinsä talo Queensissa, New Yorkissa, oli ampujan kohteena. Hyökkääjä (ilmoitettu hyökkääjä Darryl Baum, joka oli Mike Tysonin henkivartija) ampui 50 Centiä käteen, käsivarteen, lonkkaan, molempiin jalkoihin, rintaan ja vasempaan kasvoihin. Kolme viikkoa myöhemmin hyökkääjä ammuttiin ja tapettiin.

50 Cent sai julkaisusopimuksen Columbia Recordsin kanssa ollessaan sairaalassa 13 päivää. Tästä huolimatta hänet potkittiin pois Columbia Recordsilta, kun hän yritti julkaista 'Ghetto Qu'ran'. Tästä syystä hän lensi Kanadaan nauhoittamaan mixtape-kappaleita, missä hän pystyi uudelleen vakiinnuttamaan itsensä. 'Guess Who's Back?' oli hänen vuoden 2002 mixtape-julkaisunsa.

Lue myös: Kendall Jenner Net Worth 2022: American Reality Television -tähti ja -mallin tulot, ura ja muita päivityksiä!

Nousta kuuluisuuteen

Vuonna 2002 Eminem löysi Jacksonin. Eminem oli niin iloinen, että hän kutsui Jacksonin Los Angelesiin tapaamaan tohtori Dreä kuultuaan 'Arvaa kuka on palannut?' ”No Mercy, No Fear” oli 50 Centin ensimmäinen julkaisu sen jälkeen, kun hän sai miljoonan dollarin levytyssopimuksen.

Yhtä 50 Centin kappaleista käytettiin Eminemin elokuvan '8 Mile' ääniraidalla. Kun ”Get Rich or Die Trying” julkaistiin vuonna 2003, 50 Centistä tuli yksi maailman menestyneimmistä hiphop-artisteista. Lähes miljoona kappaletta myytiin neljän ensimmäisen päivän aikana sen Billboard-listan kärkidebyyttinsä jälkeen.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut 50 Cent (@50cent)

'In Da Club' teki ennätyksen radiohistorian kuunneltuimmalle kappaleelle yhden viikon sisällä. Ei kestänyt kauan, kun Interscope allekirjoitti 50 sopimuksen G-Unit Recordsille. 'The Massacre' oli Jacksonin jatko-albumi, joka julkaistiin maaliskuussa 2005. Ensimmäisen neljän julkaisupäivän aikana se myi 1,14 miljoonaa kappaletta ja pysyi Billboard-listan kärjessä kuusi viikkoa.

Vuonna 2007 hän julkaisi 'Curtis', hänen kolmannen studioalbuminsa, joka debytoi Billboardin 200-listan sijalla 2. Uusi albumi nimeltä Before I Die julkaistiin saman vuoden marraskuussa.

Hänen viidennen albuminsa 'Street King Immortal' julkaisu lykättiin marraskuuhun 2012, koska hänen levy-yhtiönsä kanssa oli erimielisyyksiä. Hänen studioalbumiaan on myyty maailmanlaajuisesti yli 21 miljoonaa kappaletta niiden julkaisun jälkeen.

Lue myös: Travis Kelce Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys hänen rikkaammasta elämästään!

Muut harrastukset

50 Cent on saavuttanut paljon lyhyessä valokeilassa ollessaan, mukaan lukien levy-yhtiön G-Unit Records perustaminen, G-Unit-vaatelinjan lanseeraus ja jopa näytteleminen elokuvissa jättiläisten, kuten Al Pacinon ja Robert Deniron, kanssa. Vuonna 2012 hän perusti The Money Teamin, nyrkkeilymarkkinointiorganisaation.

Miten 50 senttiä käyttää rahansa?

50 Cent on tällä hetkellä yksi tunnetuimmista artisteista musiikkimaailmassa. Taloudellisten vaikeuksiensa vuoksi hän on kuitenkin viime aikoina noussut otsikoihin

G-Unit-brändätyt viihdekumppanuudet musiikin, elokuvien ja television alalla tuottavat noin 184 969 dollaria kuukaudessa, minkä hän on määrittänyt ensisijaiseksi tulonlähteeksi verkkosivustollaan. Yksi 50 Centin ensisijaisista asunnoista oli aikoinaan nyrkkeilijä Mike Tysonin omistuksessa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut 50 Cent (@50cent)

Mailapallokenttä, kotiteatteri ja kahdeksan auton autotalli täydentävät kiinteistön mukavuuksia. Arvoltaan 8,25 miljoonaa dollaria, kiinteistö Lisäksi hänellä on asuntoja Atlantassa, Long Islandissa ja New Jerseyssä, joita räppäri vuokraa.

Hän käyttää yhteensä 70 000 dollaria kuukaudessa vain kolmen ensisijaisen asuntonsa ylläpitoon. Formula 50 -vesijuoma oli yksi Jacksonin varhaisimmista kaupallisista hankkeista yhteistyössä Glacéaun kanssa.

Ei kestänyt kauan, kun Jacksonista tuli juomasijoittaja lokakuussa 2004, jolloin hänelle myönnettiin osakeosuus yrityksestä vastineeksi siitä, että hänestä tuli brändin julkisuus.

Jackson perusti G-Unit Filmsin vuonna 2003 ja Cheetah Visionin vuonna 2008. Cheetah Vision on pienen budjetin tuotantoyhtiö, joka on erikoistunut kansainväliseen levitykseen tarkoitettuihin elokuviin.

Cheetah Vision sai 200 miljoonaa dollaria rahoitusta vuonna 2010, kun G-Unit Films meni konkurssiin.

Lue myös: Julia Haart Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Henkilökohtainen elämä

50 sentin nettoarvo

50 Cent ja hänen entinen tyttöystävänsä Shaniqua Tompkins on yhteinen poika. Marquis Jackson syntyi saman vuoden lokakuun 30. päivänä. Tästä huolimatta Tompkins haastoi Jacksonin oikeuteen 50 miljoonalla dollarilla, mutta tapaus hylättiin. Aiemmin he olivat riidelleet sosiaalisessa mediassa useita kertoja.

Kun toinen räppäri Kanye West moitti Bushia hänen hallintonsa reaktiosta hirmumyrsky Katrinaan, 50 prosenttia äänestäjistä asettui hänen taakseen Bushin presidenttikauden puolesta. Vuoden 2008 vaalien jälkeen Jackson kannatti Barack Obamaa ja Hillary Clintonia presidentiksi. Vaikka monet Jacksonin kappaleista sisältävät sanoja huumeiden ja alkoholin väärinkäytöstä, hän ei osallistu näihin toimiin.

Jackson hyökkäsi ja loukkasi lentokentän siivoojaa toukokuussa 2016 kulkiessaan Cincinnatin kansainvälisen lentokentän läpi vaikutuksen alaisena. Hän osoittautui autistiksi ja kuulovammaiseksi teinin vahtimestariksi, kuten kävi ilmi. Videon menestyksen seurauksena nuoren vanhemmat päättivät nostaa kanteen 50 Centiä vastaan. He olivat tyytyväisiä 50 Centin anteeksipyyntöön ja 100 000 dollarin lahjaan Autism Speaksille.

Kiinteistöt

Osana vuoden 2003 Connecticut-kiinteistökauppaansa 50 Cent osti osavaltiosta 17 hehtaarin kiinteistön, jossa on 50 000 neliöjalkaa kartano, jossa on 37 kylpyhuonetta, kuntosali ja yökerho.

Kun hän osti talon, sen omistava pankki oli juuri häätänyt Mike Tysonin, edellisen omistajan, ja se oli ulosmittauksessa. Yksityisen elokuvateatterin, infinity-altaan ja helikopterialustan lisääminen maksoi 50 Centille ylimääräiset 6 miljoonaa dollaria sen jälkeen, kun hän osti kodin 4,1 miljoonalla dollarilla.

Kuulimme 50-luvun konkurssilakiajamiehiltä, ​​että kartanon ylläpito ja rahoittaminen konkurssimenettelyjen aikana maksaa normaalisti noin 72 000 dollaria kuukaudessa. Hänen kuukausittainen sähkölaskunsa oli 18 000 dollaria.

Vuonna 2007 tehtiin 18,5 miljoonan dollarin myynti, mutta se epäonnistui. Siitä lähtien hän on yrittänyt myydä sitä, mutta tuloksetta. Syyskuussa 2018 hän laski hinnan 4,995 miljoonaan dollariin, jälleen ilman ottajia. Hän omistaa kiinteistön edelleen tätä kirjoittamishetkellä.