5 pikakorjausta jokapäiväisiin jalkaongelmiin

Kauneus

WPR

Useimmat naiset jakavat saman turhautumisen, että mikään auringonotto, vahaus tai kyykky ei takaa virheettömät jalat. Jotkut raajojesi ongelmat, kuten selluliitti, ovat yksinkertaisesti geneettisiä, kun taas toiset, kuten auringonpilkut tai pisamia, ovat ympäristötekijöiden aiheuttamia. Mutta älkää pelätkö, jalkojen paljastamisen ystävät: missä on ongelma, siellä on ratkaisu. Keräsimme viisi yleisintä jalkaongelmaa ja löysimme pikakorjauksia näihin ärsyttäviin ongelmiin. Vaaleasta ihosta sisäänkasvaneisiin karvoihin ja kaikkeen siltä väliltä, ​​ratkaisemme suurimmat jalkaongelmasi – lantiosta varpaisiin!

Vaaleat tai värjäytyneet jalat
Tämän kesän rantamatka on saattanut jättää sinulle upean hehkun, mutta kuten sanonta kuuluu, mikään ei kestä ikuisesti. Mutta haalistunut rusketus ei ole ainoa asia, joka aiheuttaa värimuutoksia jaloissasi. Ihosairaudet, kuten ekseema, ihottuma, aurinkopisteet tai hyperpigmentaatio, voivat myös aiheuttaa epätasaista ihon sävyä. Kokeile peittääksesi nämä olosuhteet ja luodaksesi elävämmän näköisen sävyn Sally Hansen Airbrush -jalat Kaikin puolin tasainen ihon sävy ja peittävyys. Kokeile sävyä syvemmälle saadaksesi ruskettumman ilmeen.

airbrush jalat 2

Suuret huokoset ja näkyvät karvatupet
Jos sinulla on tummia täpliä parranajon jälkeen, saatat kärsiä 'mansikkajaloista'. Älä kuitenkaan panikoi, sinun ei tarvitse elää siemenmäisten pisteiden kanssa ikuisesti. Avointen huokosten aiheuttamat tummat täplät ovat seurausta liiallisesta talista, joka tukkii laajentuneen follikkelin. Aivan kuten tämä voi aiheuttaa mustapäitä kasvoissa, näitä tummia täpliä voi esiintyä muissa kehon osissa, kuten jaloissa. Auta estämään tukkeutuneita ihohuokosia kuorivalla kuorinta-aineella ennen parranajoa, joka poistaa kuolleet ihosolut ja estää huokoset tukkeutumasta.

Sisäänkasvaneet karvat ja partakoneen palaminen
Vaikka nämä molemmat parranajovaarat ovat erittäin epämiellyttäviä, ne voidaan helposti korjata. Sisäänkasvaneet karvat johtuvat siitä, että pienet karvatupet kaartuvat ja kasvavat takaisin ihoon. Tuloksena on tulehtunut kyhmy, joka voi olla tuskallista ja ruma. Minimoi sisäänkasvaneiden karvojen riskiä karvanpoistotyynyllä, joka sisältää tehokkaita ainesosia, kuten salisyyli- ja glykolihappoja, jotka torjuvat parranajon jälkeistä ärsytystä. Voit estää partaveitsen palovammoja valitsemalla parranajogeelin, jolla on kosteuttavia ominaisuuksia, jotta partaveitsi liukuu iholla helposti – kitka aiheuttaa tuskallisen ihottuman.

Pisamia, suonet ja epätäydellisyydet
Pisamia ja suonet ovat kaksi yleistä ilmiötä, jotka eivät usein ole sinun hallinnassasi. Jos jompikumpi näistä ongelmista jättää sinut hieman itsetietoiseksi, kurkota jalkameikkiin Sally Hansen Airbrush -jalat nopeasti ja helposti korjata ja piilottaa kaikki puutteet.

Selluliitti
Selluliitti saattaa olla naisten yleisin jalkavaiva. Joskus kuntosalimatka ei kuitenkaan yksinkertaisesti voi poistaa tätä kauneusongelmaa. Monille selluliitti on geneettinen tila, jossa rasvaa työnnetään ihon sidekudosta vasten, mikä antaa sille aaltoilevan ulkonäön. Jos liikunta ja ruokavalion muutos eivät paranna selluliittia, valitse paikallisesti käytettävä ratkaisu, kuten Mio Skincare Shrink to Fit Cellulite Smoother , joka kiinteyttää ja parantaa verenkiertoa.

Tämä viesti on osa sponsoroitua mainoskampanjaa Sally Hansenin kanssa.