5+ kiehtovaa kysymystä House Of The Dragon 4:n edessä: Kenen kanssa Rhaenyra menee naimisiin? Mitä Daemon himoitsee?

Viihde

WPR

Neljännen jaksonsa alkaessa House Of The Dragon menestyy edelleen vahvasti huolimatta Amazonin kilpailevan fantasiasarjan The Lord Of The Rings: The Rings Of Power -debyytistä. Riippumatta siitä, mihin genreen sarjasi kuuluu, se vain osoittaa, että sille on aina suuri yleisö.

Viime viikon jakso päättyi henkeäsalpaavaan taistelukohtaukseen, kun saimme vihdoin nähdä lohikäärmeen vapauttavan täyden voimansa metsästysjuhlien aikana tehdyn poliittisen ohjailun jälkeen. Jaksossa neljä, King Of The Narrow Sea, näyttää siltä, ​​että politiikka on jälleen keskipisteenä, mutta prinssi Daemonin paluu hoviin aiheuttaa varmasti konflikteja.

Varsinkin kun otetaan huomioon, että hänen veljensä ote auktoriteetistaan ​​näyttää murenevan. Tätä me ihmettelemme odottaessamme, mihin tämä Targaryenin riitely päättyy.

1. Kuinka suuri aikahyppy meillä on tällä kertaa?

Ensimmäisen ja toisen jakson välinen aika oli kuusi kuukautta. Sitten edistyimme vielä kolme vuotta. Nyt näyttää siltä, ​​että aika kuluu jälleen kerran nopeasti. Kuninkaan pojan mainitaan kolmevuotiaana 'Kapean meren kuningas' -tiiserissä. Joten näyttää siltä, ​​että tällä kertaa matkustamme vähintään vuoden tulevaisuuteen.

Alicentin kantama lapsi on nyt pieni lapsi. Näyttää siltä, ​​että hän on suorittanut yhden tehtävänsä - varmistanut Targaryenin kuninkaallisen dynastian jatkumisen. Emme ehkä näe Emily Careyta ja Milly Alcockia enää tämän jakson jälkeen. Nautitaan siis niistä nyt, kun voimme, ennen kuin heidän vanhemmat kollegansa ottavat vallan.

Lue lisää: Antoiko House of The Dragon äskettäin tukea kirjanlukijoiden keskuudessa pitkään pidetylle ajatukselle?

2. Kääntyykö kuningaskunta ja sen neuvosto kuningas Viserysiä vastaan?

Kun Viserys otti vallan ensimmäisen kerran, hänen oli vaikea seurata. Hänen isoisoisänsä kuningas Jaehaerys Sovittelija hallitsi rauhallista ja kukoistavaa maata useiden vuosien ajan.

Kuningas Viserys kuoli jättäen jälkeensä muutakin kuin vain kruunun; hän jätti jälkeensä myös kansan kunnioituksen. Hän viihdytti kaikkia heittämällä palloja, urheilutapahtumia ja metsästysjuhlia. Mutta kaikesta juhlasta huolimatta hänen sääntönsä ei ehkä ole niin luja perusta kuin miltä se ensi silmäyksellä näyttää.

Viserysillä on upea sydän, mutta kuten olemme nähneet tähänastisista jaksoista, hän ei ole kiinnostunut politiikasta. Hän on petollinen, halukas miellyttämään ja altis manipulaatiolle. Kuten hänen veljensä Daemon, hän kamppailee vaikeiden päätösten kanssa ja päättää usein jättää ongelmat huomiotta sen sijaan, että kohtaisi ne suoraan.

Pehmeä kuningas voi kestää vain niin kauan, kunnes hänen puutteensa paljastuvat ja ihmiset alkavat käyttää häntä hyväkseen. joka on jo tapahtunut. Kuinka kauan hän voi ylläpitää järjestystä neuvostossaan? tai hänen sisaruksensa? tai hänen lapsensa? Kuinka hän voi hallita valtakuntaa ilman heidän arvostustaan?

Lue lisää: Mitä Mestari todella lähettää Rhaenyralle 'House Of The Dragon' -sarjan jaksossa 4?

3. Rikoiko Viserys sitoumuksensa pitää Rhaenyra hengissä seuraajana?

Viserys ( Paddy Considine ) lupasi Rhaenyralle edellisen 'Second Of His Name' -jakson lopussa, että hän ei ottaisi häntä hänen tilalleen. Pystyykö hän todella pitämään sanansa? Kuningasta painostetaan jo useista suunnista perumaan vaatimuksensa ja nimeämään nuoren poikansa Aegonin perilliseksi sen tilalle, ja kuten jo todettiin, hän ei ole herkkä petoksille.

Ei tiedetä, keksikö Alicent vai Otto lapselle nimen Aegon, mutta se oli rohkea valinta, koska se tuo mieleen suurimman Targaryenin hallitsijan, Aegon Valloittajan. On järkevää olettaa, että kaikki eivät ole yhtä vastustavia ajatusta kumartua kuningatar Rhaenyralle lähitulevaisuudessa kuin Hightowers.

Ovatko kyläläiset valmistautuneet naismonarkkiin? Tukeeko hallitsija tytärtään vai antautuuko perinteelle? Ennen kuin valtaistuin itse hajottaa hänet, onko hänellä edes valinnanvaraa?

4. Kenen kanssa Rhaenyra menee naimisiin?

Rhaenyra Targaryen, Dragonstonen prinsessa, on kyvykkäin ja voimakkain neito koko maailmassa. Metsästysjuhlien aikana Jason Lannister ampui laukauksensa, ja sieltä tulee lisää.

Viserys on antanut tyttärensä tehdä oman päätöksensä, mutta hän ei näytä olevan sillä tuulella. Todennäköisesti se johtuu siitä, että se vaatii viihdyttäviä ehdotuksia jokaiselta aatelisperheeltä, jolla on naimaton poika Dornen rannalta muuriin. Mutta ei haittaisi etsiä lähemmäs kotia, kuten Lyonel Strong neuvoi kuningasta.

Ser Criston Cole näyttää olevan ainoa mies, joka saa Rhaenyran huomion, joten ei, ei hän. Hän ei voi mennä naimisiin kuninkaanvartiostolle antamansa uskollisuusvalan vuoksi. Ehkä tämä selittää, miksi hän pitää häntä niin houkuttelevana.

Ser Laenor Velaryon, joka nähtiin viimeksi tuhoamassa Crabfeederin miehiä lohikäärmeellä edellisen jakson lopussa, on itse asiassa Lord Strongin edelläkävijä. Hänellä on Targaryen-verta, hän on viehättävä, sopivan ikäinen ja varakas. Lisäksi hänen kanssaan naimisiin meneminen saisi Merikäärmeen, Lenorin isän, tuntemaan paremmin kuninkaan päätöksestä mennä naimisiin Alicent Hightowerin kuin hänen tyttärensä Laenan kanssa.

Lenor voi olla Rhaenyran toinen serkku, mutta hän ei ainakaan ole hänen kaksivuotias velipuoli. Perheenjäsenten suhteen on toinenkin vahva haastaja. Daemon palaa oikeuteen iloisena voittostaan. Ja hän saattaa jo suunnitella palkintoa omistautumisestaan ​​valtaistuimelle.

Lue lisää: Grey's Anatomy -kauden 19 julkaisupäivä julkistettu! Virallinen synopsis on julkaistu!

5. Kuinka Daemon hyödyntää Stepstones-voittonsa?

Jakson nimi 'Kapean meren kuningas' viittaa selvästi Daemoniin. Hyväksyykö todellinen kuningas tämän juuri hankitun tittelin? Antaako Daemonin veli koskaan hänelle mitä hän haluaa?

Vaikka näyttää siltä, ​​että hän on luopunut rautavaltaistuimen etsimisestä ja hyväksynyt Rhaenyran perilliskseen (itse asiassa halukkaammin kuin kukaan muu), hän on edelleen vanhojen temppujensa päällä. Ja hän on melko taitava siinä.

Ainakin paljon parempi kuin veljensä. Yrittääkö hän todella voittaa Rhaenyran käden? Jos on, käyttääkö hän luontaista viehätysvoimaansa vai valitseeko hän ovelamman taktiikan?

Merkittävä kiista Viserysin ja Daemonin välillä( Matt Smith ) tällä ajanjaksolla mainitaan George R. R. Martinin romaanissa Tuli ja veri, joka on lukuisiin, epäluotettaviin näkökulmiin perustuva kerrontahistoria.

Vaikka tapahtuneelle on kilpailevia selityksiä, jotkut pitävät Daemonin takaa-ajoa Rhaenyraa vastaan, joko hänen suostumuksellaan tai ilman. Yksi House Of The Dragonin kiehtovimmista elementeistä kirjanlukijoiden kannalta on joidenkin näiden historiallisten ristiriitojen ratkaiseminen ja sen oppiminen, mitä todella tapahtui. Mutta siihen asti sekä lukijat että katsojat joutuvat arvailemaan.

6. Mitä Daemon himoitsee?

Jakson alussa Daemon Targaryen (Matt Smith) palaa veljensä ja kuninkaansa Viserys Targaryenin (Paddy Considine) luo riemuissaan kukistettuaan Crabfeederin ja kruunattuaan Kapean Meren kuninkaaksi. Daemonin himo ei koske vain Rhaenyra Targaryenia ( Milly Alcock ), vaikka jakso keskittyy heidän jatkuvaan flirttiin ja kiusaan pilailuaan.

Daemon haluaa vain yhden asian, ja se on Iron Throne!

On selvää, että ajatus seksuaalisesta suhteesta sisarentyttärensä kanssa on hänen huonojenkin standardiensa alapuolella. Mutta entä vallan käsite ja kaikki siihen liittyvä? Sitä Daemon salaa haluaa.

Yksi ikimuistoisimmista jaksoista Episode 4:stä on, kun kuningas Viserys seisoo valtaistuinhuoneessa jämäkän demonin päällä miekka veljensä kaulassa ja sanoo: 'Et ole minun tyttäreni, jota sinä kaipaat.' Tämä on minun valtaistuimeni.

7. Mitä Rhaenyra himoitsee?

Yksinkertaisesti sanottuna hän haluaa, että hänet otetaan vakavasti, kunnioitetaan ja pelätään. Toisaalta Rhaenyra todennäköisesti kaipaa rakkautta, jota hänellä ei ole ollut äitinsä kuoleman jälkeen, ja parhaan ystävänsä Alicent Hightowerin (Emily Carey) avioliittoa isänsä kanssa (draama!). Mahdollisuus, että Rhaenyra menettää neitsyytensä setälleen Daemonille, ei häiritse häntä ollenkaan. Ehkä hänen kiireellisyytensä tai halunsa sai Daemonin pois toiminnasta.

Sen sijaan hänen innostuksensa kasvaa, ja yhdessä tyylikkäämmin hoidetuista seksikohtauksista hän esittää seksuaaliset tavoitteensa Ser Criston Colessa (Fabien Frankel), joka on isänsä Kingsguardin jäsen.

Monet yleisössä luultavasti huokaisivat helpotuksesta, kun he ymmärsivät, että Rhaenyra oli seksisuhteessa pyörryttävän Ser Cristonin eikä Daemon-setä kanssa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR