4 työkalua poistettujen valokuvien palauttamiseen kamerasta ilmaiseksi

Muu

WPR

Kukaan ei voi selittää, kuinka monta muistoa kuvissa on. Paljon muistoja, hyviä ja huonoja, tallennetaan valokuvina ja näiden muistojen menettäminen voi olla sydäntäsärkevää. Voit palauttaa poistetut valokuvat kamerasta myös poistamisen jälkeen käyttämällä tietojen palautusohjelmistoa. Joka kerta kun tiedot poistetaan tallennuslaitteesta, tiedot jäävät edelleen laitteeseen odottamaan, että uudet tiedostot korvaavat sen. Tietojen palautusohjelmisto palauttaa nämä tiedostot rekonstruoimalla ne tiedostoiksi, joita ei voi enää kirjoittaa.

Voit käyttää monia tietojen palautusohjelmia palauttaa poistetut valokuvat kamerasta . Täällä näet 4 työkalua, joiden avulla voit palauttaa tietoja kamerastasi.

 1. iBeesoft Data Recovery

Tämä on paras ilmainen tietojen palautusohjelmisto tietojen palautusteollisuudessa. iBeesoft Data Recovery on yhteensopiva sekä Windowsin että Macin kanssa, joten tietojen palautuspalvelut ovat kaikkien saatavilla. Sen lisäksi, että voit palauttaa poistettuja tiedostoja iBeesoft Data Recovery -sovelluksella, voit myös palauttaa RAW-aseman, järjestelmätiedostot, järjestelmän päivityksen/vanhenemisen ja järjestelmän uudelleenasennukset. Se on erittäin helppokäyttöinen ja jopa ilman erityistä koulutusta; jokainen voi palauttaa tietonsa muutamalla napsautuksella. iBeesoft Data Recovery on ammattimainen ja tehokas tietojen palautusohjelmisto, joka kattaa selkäsi riippumatta tietojen menetysskenaariosta. Se tukee monia erilaisia ​​tiedostomuotoja ja laitejärjestelmiä, mikä tekee siitä aina kätevän.

4 työkalua poistettujen valokuvien palauttamiseen kamerasta ilmaiseksi

iBeesoft Data Recoveryn edut

 1. Yhteensopiva sekä Windowsin että Macin kanssa
 2. Sillä on nopea tietojen palautus
 3. Erittäin ystävällinen käyttöliittymä ja helppokäyttöinen
 4. Se on turvallinen ja virukseton

Epäkohta

 1. Sen ilmainen versio mahdollistaa vain tiedostojen skannauksen ja esikatselun. Et voi noutaa tietoja kokeiluversiolla.
 • Recuva

Recuva on yksi parhaista ilmaisista tietojen palautusohjelmistoista, jonka avulla voit palauttaa poistetut valokuvasi kamerasta. Sen ovat kehittäneet samat CCleaner-kehittäjät, joka on laajalti tunnettu ohjelmisto teknologia-alalla. Recuva antaa sinulle mahdollisuuden valita kahdesta eri skannaustilasta; nopea skannaus ja syväskannaus tekevät tietojen palauttamisesta erittäin tehokkaan. Recuva mahdollistaa myös skannauksen tiedostoista löytääkseen asiakirjoja, joissa on tietty tekstimerkkijono. Recuvan avulla voit turvallisesti tuhota skannauksen aikana löydetyt tiedostot varmistaaksesi, että kukaan ei voi palauttaa niitä uudelleen. Nämä ovat joitakin niistä monista eri ominaisuuksista, jotka Recuva tarjoaa käyttäjilleen, jotta he voivat helposti ja turvallisesti palauttaa tietonsa.

4 työkalua poistettujen valokuvien palauttamiseen kamerasta ilmaiseksi

Edut

 1. Recuvasta on asennettava versio ja kannettava versio. Tämä tekee siitä mukavampaa ja estää sellaisten ohjelmistojen asentamisen, jotka voivat ylikirjoittaa tietoja tallennuslaitteessa, josta tiedot on palautettava.
 2. Sitä on helppo käyttää
 3. Recuva tarjoaa nopean skannauksen ja syväskannaustilan, mikä tekee tietojen palauttamisesta tehokkaampaa.

Haitat

 1. Joskus Recuvan asennus voi johtaa toisen ohjelman asennukseen tietokoneellesi.
 2. Recuva ei julkaise päivityksiä usein.
 3. Se ei ole saatavilla Mac-käyttäjille.
 • TestDisk

Tämä on ilmainen tietojen palautusohjelmisto, joka on saatavana sekä tietojen palauttamisen aloittelijoille että tietojen palauttamisen asiantuntijoille monien toimintojensa ansiosta. Vaikka se auttaa aloittelijoita palauttamaan ei-käynnistyvän aseman tiedot, jotka voidaan lähettää lisäanalyysiin, asiantuntijat voivat käyttää TestDiskiä tietojen palauttamiseen paikan päällä. TestDisk on suunniteltu palauttamaan tiedot vioittuneista osioista ja korjaamaan käynnistyslaitteita.

4 työkalua poistettujen valokuvien palauttamiseen kamerasta ilmaiseksi

Edut

 1. Se tukee monia erilaisia ​​käyttöjärjestelmiä, mukaan lukien Windows ja Mac OS.
 2. TestDisk tukee monia eri kieliä.
 3. Tätä ohjelmistoa päivitetään jatkuvasti, mikä tekee tietojen palauttamisesta tehokkaampaa ja kehittyneempää.
 4. Se on täysin ilmainen. Kehittäjä ottaa vastaan ​​lahjoituksia, jotka voivat auttaa sovelluksen ylläpidossa ja tukemisessa.

Haitat

 1. Vain tietojen palauttamisen asiantuntijat voivat palauttaa tiedot paikan päällä.
 2. Käyttöliittymä ei ole kovin käyttäjäystävällinen.
 3. Aloittelijat voivat hakea tietoja vain lähetettäväksi tekniselle tuelle asianmukaista tarkistusta varten.
 • Peruuta 360

Listan viimeinen on Undelete 360. Tämä on toinen hyvä ilmaisohjelma, jonka avulla voit palauttaa ilmaisia ​​kuvia kamerastasi. Jos haluat myös poistaa tiedostoja pysyvästi kamerastasi palautuksen jälkeen, voit tehdä tämän tällä ohjelmistolla. Undelete 360 ​​näyttää tarkistettujen tiedostojen tilan ja osoittaa, ovatko ne erittäin hyviä (palautettavissa) vai ylikirjoitettuja. Näin on helpompi ymmärtää tilanteen vakavuus ja se, voidaanko tiedostosi palauttaa vai ei.

4 työkalua poistettujen valokuvien palauttamiseen kamerasta ilmaiseksi

Edut

 1. Skannattujen tiedostojen esikatselu sisältää lisätietoja
 2. Sillä on erittäin nopeat skannaukset
 3. Se pitää kirjaa tiedostojen tiedoista ja alkuperäisestä ajasta

Epäkohta

 1. Käyttää paljon järjestelmäresursseja.
 2. Ei saatavilla Macissa

Nämä ovat 4 työkalua, joiden avulla voit palauttaa poistetut valokuvat kamerasta. Kaikista paras ohjelmisto on iBeesoft Data Recovery.

Kuinka palauttaa poistetut valokuvat kamerasta ilmaiseksi iBeesoft Free Data Recovery -sovelluksella

iBeesoft Data Recovery -sovelluksen avulla voit palauttaa tiedot kolmessa yksinkertaisessa vaiheessa:

 1. Lataa ja asenna iBeesoft Data Recovery sen viralliselta verkkosivustolta. Varmista, että asennat sen eri asemaan kuin asemaan, josta sinun on palautettava poistetut valokuvat. Tämä estää valokuvien päällekirjoittamisen uusilla tiedostoilla.
 2. Liitä kamera tietokoneeseen. Kun olet liittänyt kameran kunnolla tietokoneeseen, käynnistä työkalu ja etsi kamera työkalun aloitusikkunasta. Aseta hiiri kameran tallennustilan päälle ja napsauta 'Scan'. Jos haluat valita vain valokuvien palautuksen, siirry alareunaan ja napsauta 'Siirry asetuksiin' ja poista muiden tiedostotyyppien valinta.
 3. Esikatsele löydettyjä valokuvia skannauksen aikana tai kun skannaus on valmis. Valitse kuvat, jotka haluat palauttaa, ja napsauta 'Palauta' ja tallenna sitten haluttuun paikkaan.
4 työkalua poistettujen valokuvien palauttamiseen kamerasta ilmaiseksi

Tämän avulla voit palauttaa kaikki poistetut valokuvat kamerasta, jos muut tiedostot eivät ole korvanneet niitä.

Kuvien katoaminen kamerasta on yksi tuskallisimmista asioista, jonka voi kokea. Onneksi tietojen palautusohjelmisto on mahdollistanut tämän vahingon korjaamisen, jos tiedostojen poistamisen jälkeen ryhdytään asianmukaisiin toimenpiteisiin. Älä lisää kuvia kameraasi, jos haluat palauttaa poistetut valokuvat. ne korvaavat poistetut valokuvat, mikä tekee palautuksen mahdottomaksi.