365 Days Stars Anna Maria Sieklucka ja Michele Morrone seurustelevat tosielämässä?

Treffit

WPR

365 Daysissä Anna Maria Siekluckan ja Michele Morronen suhde on täynnä komplikaatioita; ovatko nämä kaksi näyttelijää romanttisesti mukana näytön ulkopuolella?

Vuonna 2020, kun se sai ensi-iltansa suoratoistopalvelussa, Puolalainen romanssielokuva aiheutti kohua ympäri maailmaa.

Jatko-osan maailmanlaajuisen debyytin aattona 27. huhtikuuta 2022 monilla katsojilla on kiireellinen kysymys.

Ovatko Anna Maria Sieklucka ja Michele Morrone esillä, kun ne eivät ole näytöllä? Mitä sinun tulee tietää heidän yhteydestään, on tässä.

Lue lisää: Kuka on Choi Yoon Jung, Joanna Chun tytär? Deittaileeko hän V:tä BTS:stä!

Seurustelevatko Anna Maria Sieklucka ja Michele Morrone?

Seurustelevatko ANNA MARIA SIEKLUCKA JA MICHELE MORRONE OIKEASSA ELÄMÄSSÄ?

Netflixin tähdet eivät seurustele tosielämässä. Anna ja Michele näyttelevät paria, jolla on vaikea ja intohimoinen suhde ruudulla, mutta ruudun ulkopuolella he ovat vain ystäviä ja työkavereita.

Lukasz Witt-Michalowski, näyttelijä ja ohjaaja, huhutaan seurustelevan Annan kanssa. Tiistaina hän ohjaa lukuisia näytelmiä, mukaan lukien Knut Hamsunin Nälkä ja Pogrom.

Näyttelijä kirjoitti itsestään ja poikaystävästään kuvaan 'Jedno. Yksityinen. Lisää ei myöskään lisätä. Englanninkielinen kuvateksti kuuluu: 'One. Yksityinen. Niitä ei tule lisää. Olkoon rakkaus ja rauha.

Oletetaan, että Michele on naimaton vuonna 2022.

Heidän rakkaustarinansa 365 päivässä

Vaikka Anna ja Michele eivät seurustele tosielämässä, heidän elokuvaromantiikkansa on voittanut katsojien sydämet kaikkialla maailmassa Netflixissä.

Ensimmäisessä elokuvassa Anna (Laura) oli vangittuna vuodeksi, kunnes hän rakastui Massimo Torricelli (Michele), sisilialaisen mafiaperheen Torricellin johtaja.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Anna-Maria Sieklucka (@anna_maria.sieklucka)

Jatko-osassa kaksikko sovitetaan yhteen, ja häät voivat mennä suunnitellusti. Mutta heidän onnellisensa elämänsä on vaarassa, koska kaupunkiin on saapunut muukalainen, jonka tarkoituksena on voittaa Lauran rakkaus ja luottamus.

Lue lisää: Kenen kanssa Miley Cyrus seurustelee? Reaaliaikainen päivitys hänen treffielämästään!

Michele Morronen ex ja lapset

Michele ei ole tällä hetkellä parisuhteessa, eikä hän ole julkaissut kuvia itsestään toisen tärkeän kanssa muutaman viime vuoden aikana, mutta tiedämme hänen aiemmista suhteistaan.

Hänen ensimmäinen vaimonsa oli libanonilainen muotisuunnittelija ja stylisti Rouba Saadeh. Häät pidettiin vuonna 2014, ja pari pysyi yhdessä vuoteen 2018 asti.

Seurustelevatko ANNA MARIA SIEKLUCKA JA MICHELE MORRONE OIKEASSA ELÄMÄSSÄ?

Yhdessä he synnyttivät kaksi poikaa: Marcuksen vuonna 2014 ja Brandon vuonna 2017.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR