3 parasta sivustoa korkealaatuisten arkistovalokuvien hankkimiseen

Terveys

WPR

Laadukkaat varastovisuaalit ovat nopea ja edullinen vaihtoehto suunnittelusi tehostamiseen. Oikean ammattilaisen löytäminen taiteen luomiseen ei ehkä ole helppoa, jos olet uusi digitaalisten kuvien parissa. Siellä arkistokuvasivustot ovat hyödyllisiä. He tarjoavat erilaisia ​​korkealaatuisia visuaalisia kuvia jokaiseen tyyliin ja makuun ja huolehtivat juridisista asioista puolestasi. Lisenssiehdot selittävät kaikki olennaiset tiedot tiedoston käytöstä ja mahdollisista rajoituksista.

Jatka tämän artikkelin lukemista saadaksesi selville näkökohdat, joihin sinun on kiinnitettävä huomiota, kun valitset sopivinta osakesisältömarkkinapaikkaa ja kolme parasta luotettavaa HD-tiedostoja sisältävää sivustoa.

Mihin on kiinnitettävä huomiota valittaessa sivustoja kuvien lataamiseen

Lisenssit

Yleensä arkistokuvasivustot tarjoavat sisältöä rojaltivapaalla lisenssillä. Tämäntyyppinen lisenssi tarkoittaa, että ostat tiedoston kerran ja voit käyttää sitä useita kertoja eri projekteihin ilman lisämaksua. Et myöskään riko tekijänoikeuksia luodessasi sisältöä rojaltivapaalla kuvamateriaalilla. Tällä lisenssillä ostamasi kuvat eivät kuitenkaan ole yksinomaan sinun. Myös muut merkit ja ehkä jopa kilpailijasi voivat käyttää niitä. Löydät myös ilmaisia ​​rojaltivapaita kuvia, jotka edellyttävät nimeä, kun niitä käytetään kaupallisesti.

Siellä on myös Creative Commons -lisenssi, jota usein käyttävät kuvaosakkeet, jotka tarjoavat vain ilmaisia ​​tiedostoja. Se on yleensä monipuolisempi kuin rojaltivapaa. CC-lisenssi tarjoaa ilmaisen pääsyn visuaaleihin, mutta sisällöntuottaja säilyttää oikeudet ja joustavuuden tarkan lisenssiehtojen valinnassa. Esimerkiksi Creative Commons -kuvat voivat olla ilmaisia ​​vain henkilökohtaiseen tai kaupalliseen käyttöön, eivätkä ne ole myynnissä ilman ennakkomuutoksia.

Lisäksi kuvavarastot voivat tarjota sisältöä Rights-Managed-lisenssillä, jonka ehdot määritellään yleensä tietyn verkkosivuston, sisällöntuottajan ja käyttötarkoituksen mukaan. Voit esimerkiksi ostaa visuaalisen tiedoston luodaksesi ja myydäksesi tietyn tulosteen tai käyttää sitä yhdessä tietyssä projektissa. Voit myös neuvotella kopioiden määrän ja keston, jonka omistat tämän sisällön. Siksi oikeuksien hallinnoimien kuvien hinta voi vaihdella riippuen siitä, miten aiot käyttää niitä. Voit maksaa yhden hinnan kuvien sisällyttämisestä sisältömarkkinointistrategiaasi ja toisen niiden käyttämisestä osana brändäystäsi.

Hakuvaihtoehdot

Verkossa on runsaasti valokuva- ja vektorigrafiikkaa, mutta kaikissa niistä ei ole helppo navigoida. Onneksi huippusivustot tarjoavat tarkennetun haun tekoälypohjaisilla algoritmeilla, jotka tuottavat tarvittavat tulokset, vaikka etsit kuvaa yhdellä avainsanalla. Useimmissa valokuvavarastoissa on myös suodattimia, joiden avulla voit valita tietyn visuaalisen luokan, kuten valokuvat, vektorit, piirrokset tai muun sisällön.

Lisäksi osakealustat yksinkertaistavat usein hakuasi ja tarjoavat erilaisia ​​kuvakokoelmia. Nämä kokoelmat voivat vaihdella aiheittain (lomapäivät, urheilu, romantiikka jne.), värin ja jopa tunnelman tai tunteen mukaan (energiainen, iloinen, rauhallinen jne.). Monipuolinen haku on huomattava etu, joka helpottaa hakuprosessia ja vähentää visuaalien etsimiseen kuluvaa aikaa.

Visuaalisen kuvan tyyli ja tyyppi

Parhaiden arkistokuvasivustojen on tarjottava monipuolista sisältöä. Käyttäjien tulee pystyä selaamaan ja löytämään tarvittavia tiedostoja eri projekteihin, olipa kyseessä sitten abstrakteja muotoja markkinointisuunnitteluun tai esteettisiä luontokuvia myynninedistämistarkoituksessa. Kuvissa ei pitäisi olla vanhanaikaisia, lavastettuja asentoja ja pakotettuja hymyjä.

Jotkut alustat voivat keskittyä valokuviin, kun taas toiset tarjoavat käsin piirrettyjä piirroksia, GIF-kuvia ja muita digitaalisesti luotuja visuaaleja. Jotkut ovat erittäin valikoivia hyväksymänsä ja sivustoillaan julkaiseman kuvatyylin suhteen. Ne voivat rohkaista taiteilijoita olemaan mahdollisimman luovia ja autenttisia ja esittämään eloisia ja vaikuttavia visuaaleja. Muut markkinapaikat voivat tarjota mahdollisimman monia erilaisia ​​kuvia ja visuaalisia tyylejä.

Siksi, jos työskentelet tietyn brändäysstrategian tai melko kapealla kohdeyleisöllä, saattaa olla parasta löytää yksi valokuvakanta, joka täyttää kaikki vaatimukset ja pysyä siinä. Toisaalta, jos valitset monimuotoisuuden, saatat haluta tilata ja käyttää useita alustoja.

Kolme parasta valokuvaa, joissa on HD-vektorikuvia

Talletuskuvat

Depositphotos on yksi suurimmista ja monipuolisimmista osakesisältösivustoista, joka tarjoaa erilaisia ​​kuvia, mukaan lukien yli 54 miljoonaa elävää ja houkuttelevaa vektoria, jotka ovat saatavilla osoitteessa Depositphotos.com. Kirjastosta on helppo löytää näyttäviä kuvia käyttämällä tarkennettuja hakusuodattimia ja selaamalla trendikkäitä kuratoituja kokoelmia. Kokoelmat vaihtelevat aiheiden, värien, tunnelmien, vuodenaikojen, lomapäivien ja muiden tekijöiden mukaan. Voit esimerkiksi laajentaa kuvahakuasi tutustumalla Users' Choice-, Uusimmat tiedostot- tai Featured Illustrator -kokoelmiin. Voit oppia lisää osoitteessa https://blog.depositphotos.com/depositphotos-review.html .

Depositphotos-markkinapaikka tarjoaa ilmaisia ​​ja ensiluokkaisia ​​kuvia. Yli 65 000 ilmaista tiedostoa on saatavilla erillisellä verkkosivulla; napsauta vain Ilmainen-välilehteä hakukentässä ja kirjoita pyyntösi. Muista myös määrittää alusta, kun käytät ilmaisia ​​tiedostoja projekteissasi. Jos haluat ladata korkealaatuisia vesileimattomia kuvia, sinun on ostettava edullinen tilaus tai tilauspaketti.

Kirjasto tarjoaa kaksi rojaltivapaata lisenssityyppiä: Standard ja Extended. Vakiolisenssi sallii kuvien käytön kaupallisiin ja henkilökohtaisiin tarkoituksiin, kopioiden määrän rajoittamisen ja tuotteiden luomisen jälleenmyyntiä tai ilmaista jakelua varten. Extended ei aseta rajoituksia, mikä antaa sinulle käyttövapauden.

Pixabay

Pixabay tarjoaa ilmaisia ​​arkistokuvia, vektorikuvia ja piirroksia. Tällä alustalla on selkeä sisältövisio, ja se tarkistaa uudet kuvat huolellisesti ja tarkistaa niiden laadun ja laillisuuden. Siksi siellä olevat rojaltivapaat visuaalit ovat kirjaston erittäin hyväksymiä ja turvallisia käyttää.

Marketplace tarjoaa useita kuratoituja kokoelmia, joiden avulla voit valita oikeat kuvat tiettyyn tilaisuuteen. Lisäksi on olemassa käteviä hakuparametreja, jotka on luotu yksinkertaistamaan selaamistasi. Voit suodattaa kuvia koon, tyypin, suunnan ja värin mukaan.

Pixabayn lisenssi antaa sinun käyttää kuvia kaupallisiin ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin ilman maininta. Et kuitenkaan voi jakaa tai myydä näitä kuvia ilman laajoja muutoksia.

Vecteezy

Vecteezy sisältää erilaisia ​​kuvia, mukaan lukien valokuvat ja vektorikuvat. Löydät kokoelmia eri aiheista, kuten häistä, elämäntyylistä, eläimistä ja muista. Jotkut niistä voivat myös kertoa sisällön suosiosta, kuten trendeistä tai eniten ladatuista kuvista. Muut voivat näyttää kuvan mahdollisen käytön, esimerkiksi taustan, kuvion, bannerin tai muihin tarkoituksiin.

Vecteezy tarjoaa kolme rojaltivapaata lisenssityyppiä: Free, Pro ja Pro Extended. Ilmainen lisenssi sallii tiedostojen lataamisen tietyin käyttörajoituksin – sinun on määritettävä alusta ja käytettävä kuvaa tietty määrä kopioita. Pro-lisenssi nostaa merkintävaatimusta ja lisää kopioiden määrää. Pro Extended ei aseta rajoituksia tai rajoituksia sisällön käytölle.

Yhteenvetona

Arkistokuvien käyttäminen voi auttaa sinua luomaan nopeasti näyttäviä malleja ja houkuttelevaa verkkosisältöä käyttämättä resurssejasi brändin visuaalien tuottamiseen. Sinun on kuitenkin kiinnitettävä huomiota lisenssiehtoihin ja valittava luotettavat osakkeet, kuten tässä artikkelissa luetellut osakkeet. Tutustu alustoihin ja valitse haluamasi vaihtoehto.